כבר הרבה זמן אני מפנטזת עליהם
קטנים.. מושחתים... וטעימים רצחחחחח
מיני מגנום דאבל שוקולד ונוגט...
קניתי פחית חלב מרוכז
הוא שכב לו בארון וכל פעם שפתחתי את ארון האפייה הוא חייך אלי
חיכה לי הרבה זמן
אבל בסוף הגעתי גם לזה..
לא כ"כ פוטוגנים... אבל בכל זאת שתבינו במה מדובר
אז קבלו את המתכון
חצי פחית חלב מרוכז 150 גרם
250 מ"ל שמנת מתוקה
תוספות
קרם נוגט
לוז גרוס
לציפוי
200 גרם שוקולד חלבי
50 גרם שוקולד מריר
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים חלב מרוכז
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים נוגט, ושברי אגוזים -
מעבירים לשקית זילוף וממלאים את תבנית הארטיקים
מכניסים להקפאה עמוקה
תהליך הציפוי מצריך סבלנות
כי הארטיקים נמסים די מהר..
ממיסים שוקולדים ומצפים א הארטיקים הקפואים
ממליצה להוציאלא יותר מ- 4 , לצפות, ולהחזיר להקפאה
יאלה בתאבוןןןןןןן
קטנים.. מושחתים... וטעימים רצחחחחח
מיני מגנום דאבל שוקולד ונוגט...
קניתי פחית חלב מרוכז
הוא שכב לו בארון וכל פעם שפתחתי את ארון האפייה הוא חייך אלי
חיכה לי הרבה זמן
אבל בסוף הגעתי גם לזה..
לא כ"כ פוטוגנים... אבל בכל זאת שתבינו במה מדובר
אז קבלו את המתכון
חצי פחית חלב מרוכז 150 גרם
250 מ"ל שמנת מתוקה
תוספות
קרם נוגט
לוז גרוס
לציפוי
200 גרם שוקולד חלבי
50 גרם שוקולד מריר
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים חלב מרוכז
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים נוגט, ושברי אגוזים -
מעבירים לשקית זילוף וממלאים את תבנית הארטיקים
מכניסים להקפאה עמוקה
תהליך הציפוי מצריך סבלנות
כי הארטיקים נמסים די מהר..
ממיסים שוקולדים ומצפים א הארטיקים הקפואים
ממליצה להוציאלא יותר מ- 4 , לצפות, ולהחזיר להקפאה
יאלה בתאבוןןןןןןן