השקעות

כל נושאי ההשקעות! החל מחיסכון פנסיוני והשתלמות, השקעות בשוק ההון ונדל"ן, ועד להשקעות בסטארטאפים וכו'.
מנהל הפורום: השקעות R הון, מקצועי בלבד

מאמרים אחרונים באתר

• 606
  • @השקעות R הון אני מבין שפוקדת KRN היא פקודה לקניית קרן במחיר פדיון מחברה עצמה, והיא משמת בדרך כלל לקרנות שלא נסחרות באופן רציף אלא רק פעם ביום או יותר, אבל יש לי קרן (1146968 מחקה מדד S&P 500) שנסחרת בבורסה באופן רציף ובכל אופן יש פקודת KRN הייתי שמח לדעת מה היא עושה.

(כלומר האם במידה והמסחר נסגר בעליות, ולאחר מיכן ארע אירוע שהפיל את הבורסה במסחר המקדים, האם שאני ישלח הוראה לפני תחילת המסחר 9:00 בבוקר נניח בKRN יהיה לי לפי השער של סוף המסחר של אתמול, או לפי סוף המסחר של מחר?
    0 תגובות
    שמעתי עכשיו בפודקאסט שעצמאי שמפריש לפסניה מקבל החזר. ואמרו שהיה צריך לעשות את זה עד סוף השנה. וזה גם שייך לקרן השתלמות.
    לא הבנתי עד הסוף. מישהו יכול להסביר?

ניתן לראות את ההבדל בין השער לשנת 2000
    לשנת 2020

פה ניתן לראות את תגובת מקצועי בלבד שכותבת שהתשואה המינמלית לאחר 20 שנה היא באזור ה7 אחוז

ראיתי בהרבה מקומות שכותבים שהתשואה הכי קטנה ממוצעת ב20 שנה היא 7 אחוז
    והנה בדקתי בFINVIZ
    ומי ששם את כספו בשנת 2000
    השער בSPY
    הוא 157

וב2020
    הוא בקירוב 336

לפי תשואה של 7 אחוז שנתי
    אמור לצאת קרוב לפי 4

איפה אני מתבלבל פה?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
    נקרא  4  פעמים
    למעלה