אתגרי איור

אתגרים שבועיים של אמני האיור בקהילת המאיירים של פרוג

מאמרים אחרונים באתר

שלום לפורום איור הכישרוני!
ותודה לכן על קבלת הפנים החמימה :)

(תקלה טכנית גרמה לאתגר להיכנס לאשכול הלא נכון, העניין סודר והנה הוא כאן )

ולעניינו האתגר :)

אחד הדברים המשכרים ביותר של עולם הציור והאיור,
זו היכולת שלנו כמאיירים לתת לציור משהו מעבר.
להביא לציור שאר רוח וביטוי בהרבה מאד דרכים שהם מעבר לאמירה הברורה
ולאובייקט שמופיע בציור.

בשני האתגרים הבאים, אני רוצה להביא תרגילים, שיביאו את המימד הנוסף של הציור מכמה היבטים.

נתחיל באתגר ברוח הימים:

*אבן הכותל שלי*

בחרו אבן אחת מתמונת הכותל, שהצורה או המיקום שלה אומרים לכם משהו שאתם מתחברים אליו,
ותנו לאבן הזו להביע שדר - רגש מסוים הקשור לגלות או גאולה.
שימו לב שהכוונה היא לא לצייר פרצוף בתוך האבן או להוסיף לה אלמנטים, אלא לעבוד עם הכתמים שלה, עם הצורניות והצבעוניות שלה ולתת לה את המראה המתחנן / מייחל / מקווה / וכו' הרשימה ארוכה..

טיפ, - לא לתכנן יותר מדי מראש מה לצייר בה כדי שתתאים לתכנון,
לכו עם החיבור לאבן שמספרת לכם משהו, ומשם תנו ליד לזרום ישר מהלב ותת המודע בלי מדי הרבה להפריע לו :)

*תאריך סיום העלאת הציור ח' באב.

בהצלחה
וחוויה נעימה!

רימייק (Remake): תיאור של יצירת אמנות מצורה מסוימת, אשר מבוססת בעיקר על עבודה מוקדמת יותר, באותו המדיום. שמו העברי של הרימייק, לפי קביעתה של האקדמיה ללשון העברית, הוא "תַחְדִיש".

אז ככה!
נושא האתגר הוא:
רימייק/תחדיש עצמי!
האתגר הוא להעלות עבודה ישנה שלכם, ולעשות לה תחדיש- בצורה שהייתם נגשים אליה היום!

תודה ל
@מלכי וולף על הרעיון שישר תפס את תשומת ליבי... תמיד עניין אותי לקחת ציור ישן שלי ולעשות אותו שוב, הפעם עם הידע והכלים שיש לי היום. נראה לי שזה דבר שמעניין בתכל'ס את רוב האמנים, לבדוק עד כמה הם השתפרו והשתדרגו, ומצד שני, איזה דברים הם אולי פספסו בדרך ונראו טוב יותר אי אז...
אני מאמינה שזה הולך להיות כיף! נראה לי שגם אני הולכת להשתתף, ואחר כך לשפוט את עצמי. זה יהיה אמין.

בכל מקרה,
האתגר ינעל בעוד שלושה שבועות מהיום, ביום רביעי בשעה 00:00 בלילה.

ועכשיו הכללים!

א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד.
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים.
ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן
ה. עכשיו אני סתם בודקת אם קראתם את זה או דילגתם כמו שאתם תמיד עושים.
ו. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו
ז. תגובות, שאלות, תוספות וכו' ניתן להעלות בשרשור הנספח לאתגר השבועי.

כללים לשופט התורן:
א. שלשה איורים יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק את החלטותיו לבחירת הזוכים
ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות
ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו, בלי נדר, מתישהו.
ד. עדיין בודקת אם אתם כאן.
ה. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.
ו. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגר השבועי - *****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר. (אוקי שיניתי את זה כי זה אובייסלי דו שבועי, אם האתגר לוקח שבועיים. לא נראה לכם?)
ז. מיותר לציין שהשופט לא משתתף באתגר.

שיהיה לכולנו בהצלחה!
viv la אתגר!
כזכור לכולם, מתקיים אתגר בינלאומי למאיירים, במשך חודש אוקטובר - האינקטובר.
האתגר הוא לצייר יבכל יום של חודש אוקטובר איור אחד באמצעות עט או דיו, פיזיים, לא ממוחשבים.
אם זכור לי נכון, הרעיון הוא להשתדל לעשות זאת בלי רישומי סקיצה ובלי מחיקות, אבל לא קריטי.
היתרונות בהשתתפות באתגר הם -
שיפור היצירתיות
שיפור היכולת הטכנית להסתדר עם רישומי אינק
וחשיפה גדולה כיוצרים, בגלל ההתענינות הרחבה מצד כל קהילת המאיירים.

עקב ההתעוררות הגדולה של הקהילה שלנו לחומרי אינק פיזיים - כמו עטי מכחול וכו, נראה לי הולך להיות מעניין.

ישנם שלל רשימות השראה ברחבי הרשת - למי שרוצה להצמד לרשימת נושאים, אבל לא מצאתי רשימה שמותאמת לציבור החרדי.
מי שמתנדב ליצור כזו רשימה - יותר ממוזמן, אצור לעצמי רשימה בימים הקרובים.
בהצלחה לכולם!

מי שרוצה להעלות עבודות לכאן - מוזמן, ומי שרוצה ליצור לעצמו אשכול אתגר אינקטובר גם יכול בשמחה.
אולי לא כדאי ליצור כל יום לכל אחד אשכול חדש - כדי לא להציף את הפורום.
טוב.. אז אחרי פול מחשבות בראשי הקודח כמו תפוח בין כל הרעיונות שלי סגרתי על...
האתגר השבועי (ז"א השבועיים)
חיקויים
עליכם לבצע סגנון ציור שלקוח ההשראה והסגנון מצייר או מאייר מסוים, עליכם לעשות את זה כ"כ טוב שלא תצטרכו לכתוב מאיזה צייר לקחתם זאת, בלית ברירה אם לא נדע (אולי בגלל שלא מכירים את הצייר) יהיה אפשר לכתוב על כך בנספח.
אני מבקש מ@כל הציירים לשתף פעולה בבקשה ולהפציץ!!!!
נותן לכם דוגמא מציור שציירתי וניראה אם תוכלו לזהות ממי לקוח הסגנון (לכתוב בנספח).
מאחל לעצמי שיהיה לי התלבטות קשה בעז"ה.

תוצאות האתגר בעוד שבועיים בעזרת ה' בתאריך י"א אב.(יום אחרי הצום)

הכללים להשתתפות באתגר:
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
ד. אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותה!
ו. תגובות, שאלות, תוספות וכו' ניתן להעלות בשרשור הנספח לאתגר השבועי.

כללים לשופט התורן:

א. שלשה איורים יזכו במקומות הראשונים. על השופט לנמק את החלטותיו לבחירת הזוכים!
ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות!
ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו, בלי נדר, בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום ראשון בעוד כשבועים (פחות יום).
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.
ה. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגר השבועי - *****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר.
ו. מיותר לציין שהשופט לא משתתף באתגר.

ש.י..jpg
ע"מ שיהיה אפשר להגיש את האתגר לשיפוט :cool:
הציבור מתבקש לא להגיב כלל באשכול זה - תודה:)

מי שרוצה לצלצל לעבודות המקוריות:
http://www.prog.co.il/forum/קהילת-המאיירים/327096-אתגר-הקרד-ז-הרביעי-דולפין

נכתב ע"י אורי לוי;n327096:
שלום חברים.

לא אלאה אתכם בסיפורים והקדמות מיותרות (פסח, אין זמן...)- האתגר הזה הולך להיות פשוט להבנה (לא לביצוע).

הנדסו/עצבו דמות של דולפין (כן כן!) לפי הכללים הבאים:

1. הדמות צריכה לעבור האנשה
2. 3 זוויות (לפחות!) - קדימה, פרופיל, 3/4
3. הקטצ' העיקרי - שתהיה לפחות הבעה אחת שאיננה חיוך (דוגמא: פחד, כעס, ריכוז, תהיה כו'...)
4. אנטומיה נכונה
5. קו נקי

מי שמתכווין להשקיע במסביב, קרי - צביעה, רקע, סביבה רינדור וכו' שלא יבכה שקשה לו והוא לא מספיק, בכל מקרה אני מתחשב כמעט אך ורק בקריטריונים לעיל.

הכללים הרגילים:

א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד. (האמת שאני לא לחוץ על זה אבל בסדר...גם ככה לא תספיקו)
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום
ג. תינתן עדיפות ליצירה שנעשתה במיוחד לאתגר.
ד. תוכנת האיור תופיע בהודעה (אפשר כמובן גם ציור ידני)
ה. אין להגיב כאן על האתגר בשום פנים ואופן.
ו. תגובות תתקבלנה בברכה רק בנספח האתגר.
ז. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו.
ח. מועד אחרון להעלאת עבודות בעוד שבוע וחצי מהיום- מוצאי יום ראשון שאחרי שבת הגדול אור לי"ד ניסן - אבל לא לפני שבודקים את החמץ!!

בהצלחה, הכון - הכן - צא!
שלום חברים.

לא אלאה אתכם בסיפורים והקדמות מיותרות (פסח, אין זמן...)- האתגר הזה הולך להיות פשוט להבנה (לא לביצוע).

הנדסו/עצבו דמות של דולפין (כן כן!) לפי הכללים הבאים:

1. הדמות צריכה לעבור האנשה
2. 3 זוויות (לפחות!) - קדימה, פרופיל, 3/4
3. הקטצ' העיקרי - שתהיה לפחות הבעה אחת שאיננה חיוך (דוגמא: פחד, כעס, ריכוז, תהיה כו'...)
4. אנטומיה נכונה
5. קו נקי

מי שמתכווין להשקיע במסביב, קרי - צביעה, רקע, סביבה רינדור וכו' שלא יבכה שקשה לו והוא לא מספיק, בכל מקרה אני מתחשב כמעט אך ורק בקריטריונים לעיל.

הכללים הרגילים:

א. כל משתתף רשאי להעלות איור אחד בלבד. (האמת שאני לא לחוץ על זה אבל בסדר...גם ככה לא תספיקו)
ח. מועד אחרון להעלאת עבודות בעוד שבוע וחצי מהיום- מוצאי יום ראשון שאחרי שבת הגדול אור לי"ד ניסן - אבל לא לפני שבודקים את החמץ!!

בהצלחה, הכון - הכן - צא!
טוב,
זה לקח זמן, אבל בסוף הגעתי אתו.
כמה טוב שיש חגים שמהווים מקור השראה, ואין כמו פורים בתחום הזה, אז...

קבלוהו:
קרד''זו דמות מהמגילה, אבל לא סתם כמו שהיא קיימת בציורי המגילות העתיקים והטובים.
אני רוצה את הדמות עכשווית.
בחרו אחת מהדמויות המופיעות בפירוש במגילה, ונסו לדמיין איך היא תיראה לו היא תחיה היום, במדינה מודרנית כלשהי.
שימו לב!!!
*תנאי בסיסי להשתתפות עבודה באתגר הוא שהדמות תופיע ע''ג רקע חלק בצבע כלשהו, והיא תהיה מאופיינת גם ללא חפצים/פרטים נוספים שהיא מחזיקה/נמצאת לידם, ובקיצור: אם נציג את הדמות כפי שהיא, בכל מקום שהוא, ללא אובייקטים נלווים- ידעו לזהות אותה מיד.
*צביעה טובה לא תגדיל את סיכויי הזכיה

מה כן?
ככל שהדמות תהיה מקורית יותר ומאופיינת היטב לפי הנדרש וככל שיוכלו לזהות אותה מהר יותר-יעלו סיכויי ההצלחה.
הקפידו על בניה נכונה של הגוף וכללי איור אחרים.

ח. מועד אחרון להעלאת עבודות בעוד שבועיים וחצי מהיום- מוצ''ש כ' אדר עד 23:59:59 בדיוק.

נראה לי שזהו.

רוב ברכה והצלחה!!!
אוקיי.
ככחח.. ככחמ..
אין מאייר שהתחום הזה זר לו.
בעיצוב דמות מתבקש ממאייר להכיר את הגיבור ולזהות אותו עם התכונות המבוקשות ולעצב אותו נכונה.
עיצוב נכון הוא גם בעל אפיון בולט ומובע היטב.

חוץ מהמאפיינים הבנאליים של רוח התקופה או מקצועו של הגיבור דואגים המאיירים גם לאפיין אותו כבעל תכונה. אם הברנש הוא הנפח טוב הלב הוא יאופיין במסת שרירים רחבה וחיוך מתרפק. אם הוא ליצן החצר שסובל ממחלה ממארת יעבור קו דקיק של כאב בפניו.
מכירים את האריה מוג הלב מThe Wizard of Oz? מכירים את מאשה מМаша и Медведь?

קראתי לזה "הקונפליקט" אבל אני לא מתכוון בהכרח לניגוד אלא לכל תכונה שלא מובנת מאליה עד שרואים את היצירה עצמה.

זהו.
ספרו לעצמכם סיפור על דמות כלשהי, משהו שיוכל לבוא לידי הבעה בעיצוב עצמו.
לא אירוע חולף אלא תכונה קבועה בנפש.
הדרך שבה נוכל להבליט את התכונה היא לצייר דמות שמביעה בדרך כלל ההיפך. זו לא חכמה לצייר הומלס עם מבט מדוכא או פריץ עם התנשאות בעיניים. נסו לעשות את ההיפך. נניח ההומלס הזה כ"כ מאושר שהוא מסתובב עם חיוך כל היום. והפריץ ההוא חומל על נתיניו וכנראה מגזע יהודי.
נגמרו לי הדוגמאות. שופו על הנספח.
אפשר לשתף בסיפור ואפשר לתת לקוים לדבר.
לא חשובה רמת ההשקעה בפינישים. אני לא הולך ליפול בפח הזה של ציור צבוע לתפארה.
מה כן חשוב?
דמות מענינת.
שילוב טוב של תכונה בהבעה.
בסיס מוצק.
חשיבה נכונה וביצוע טוב.

כמובן ש-
ח. מועד אחרון להעלאת עבודות בעוד שבועיים וחצי מהיום.

צירפתי שרבוט קטן שעלה לי תוך כדי בשביל הקזמפל.
הרבה נחת!

כל מי שיש לו משהו להוסיף מוזמן לעשות זאת בנספח.
ברוכים הבאים,
באיחור אופנתי, לאתגר הקריקטר דיזיין הראשון.
כבוד הוא לי.
באתגר זה אציג לכם דמו לקוח, לא במערכת התמודדות עם דרישות כללית, אלא ספציפית בדרישות עיצוביות.
בנספח אוסיף כמה מילים, באזור זה נשאיר למקצועיות לדבר.
רק אקדים שהלקוח שמצוייר כאן פיקטיבי לחלוטין, ואין שום קשר למציאות חוץ מההקשר הכללי.

נניח, שהלקוח הוא מרכז המבקרים של מצדה.
הם רוצים לפנות לציבור החרדי, ובשל כך להנגיש את הפרוספקטים והשילוט בצורה שדבר נעים לציבורינו הענוג עד אימה.
לשם כך, הם החליטו לייצר דמות שתלווה את האתר, בכל אטרקציה והדרכה.
הם רוצים ממך או ממך, סקיצה או איור זריז, של (אל תשאלו, לדעתי זה טיפשי, אבל זה מה שהם החליטו. הכסף טוב, אל תשכחו.... :)):

ילד חרדי, לבוש כחייל רומאי.

הם רוצים דמות של ילד חמוד, סימפטי, מאיר, מזמין.
הלבוש יהיה מוגדר, לא מבולגן, לא ערמת שריון קשקשים ורצועות ובדים גולשים, אלא בגדי מוגדרים, שמזוהים מייד עם חייל רומאי, תקופתית.
הם רוצים את הדמות בשתי פוזות. אחת עומד נוח, השנייה פעיל במשהו.
לא ציור מושקע. סקיצה ברורה, או איור נקי.
לא יינתנו תוספת נקודות על השקעה מטורפת בצביעה או ברקע או כזה. העיקר שיהיה, שוב:
ילד,
חביב,
בגדי חייל רומאי,
2 פוזות.

הנקודות שעליהן ינתנו הנקודות והיתרונות לזכייה:
ליצור דמות שתהיה ייחודית ויפה,
שיהיה בסיס אנטומי טוב,
שתהיה מחוברת היסטורית, חיפוש קטן ברשת לא יזיק.
שתהיה מחשבה בהתאמת ההיסטוריה של הבגדים, שלא יעיקו אלא ישמשו עזר לאוירה הכללית,
שתהיה ניכרת מחשבה, באופן כללי.

הכללים הפורמליים, כרגיל:

ח. מועד אחרון להעלאת עבודות בעוד שבועיים וחצי מהיום.

פרטים, טיפים, השראות ושאלות, בנספח.
יאללה, לעבודה.
תהנו נוראאאאא!
בהצלחה
הכללים להשתתפות באתגר:
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)
ה. האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותו!

כללים לשופט התורן:

ב. נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות!
ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו, בלי נדר, 24 שעות לאחר סגירת האתגר.
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא תוך 24 שעות מפרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.
ה. האשכול חייב לשאת את הכותרת: "האתגר השבועי - *****" ההודעה תכלול תמונה לדוגמא ואת כל כללי האתגר.
ו. למותר לציין שהשופט לא משתתף באתגר.

והנושא של האתגר - "טבע השני"

לרובינו קיים "טבע שני", שלעיתים לא ידוע לאף אחד.
לפעמים "הטבע השני" כ"כ מפתיע ומנוגד למה שחושבים עלינו ואיך שרואים אותנו, ממש קשה להאמין!
האתגר הוא: להביע את ה"טבע השני" של אדם, בע"ח, או אפילו דומם.
לדוגמה:
מנהל בית חרושת גדול, איש חשוב ורציני, המסתגר מידי פעם במשרדו ומוציא... מזוודת קוסמים! ומתאמן! מילדותו חלם להיות קוסם...
פיתחו את הדמיון והיצירתיות שלכם - העיקר שכל הצופה בציור- יבין על מה מדובר.
:)הצלחה לכולם!!:)
מחכה בקוצר רוח לראות את היצירות!

האתגר מסתיים, בע"ה ביום ראשון, י"ח אייר, 18 במאי.
אתגר השבוע-****שירים****
א. כל ניק רשאי להעלות איור אחד בלבד.

כללים לשופט התורן:

ב.נתינת תודות ודאי תסייע בשיפוט. אך השופט יהיה רשאי להכריע כפי ראות עיניו המקצועיות והיצירתיות!
ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בלי נדר בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום שני ט"ז תמוז
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא עד יום ראשון שלאחר פרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.

ולהוראות:
האתגר הפעם בא לאתגר את הציירים המוכשרים פה.
אני רוצה שתבחרו שיר, כל אחד איזה שיר שבא לו, שמדבר אליו.
שיר שמספר סיפור. עם מילים כתובות. זה יכול להיות בעברית / אנגלית/ אידיש... צרפתית... (רק תעלו תרגום)
ואתם צריכים לצייר את השיר. כמובן שלא כל מילה בשיר אמורה להופיע, אבל אני רוצה שאם אני מכירה את השיר וראיתי את הציור- אני אדע שזה זה.
אני נותנת הרבה זמן, ואם יהיה צורך- נאריך עוד את הזמן. כי אני רוצה לראות פה רמה.
כמו שאתם יודעים לעשות, קחו את הזמן, ותעלו יצירות.
אני לא רוצה לראות שיר "אם אשכך ירושלים" וציור של הכותל. אני רוצה שתשברו את ראש, ותעלו שירים עם סיפור, משמעות. (לא את השיר "יש לנו תיש")
לכו על סיגנונות שונים, תתפרעו. תצחיקו אותנו, או שתגרמו לנו לבכות ולהתגעגע.. מה שאתם רוצים.

המון המון המון הצלחה!!!

הייתי אפילו רוצה לומר לא להעלות יצירות על יום ראשון בבוקר, כדי לא להלחיץ את אלו שלוקח להם זמן לחשוב... אבל אני לא יכולה לעשות את זה.
מחכה לראות ולהנות....
אתגר השבוע-****צעצוע של סיפור****

כללים לשופט התורן:

ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בלי נדר בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום חמישי שבוע הבא.
ד. הזוכה חייב לפרסם את האתגר הבא עד יום ראשון שלאחר פרסום התוצאות לאתגר הקודם. במידה והזוכה לא מעוניין לשפוט את האתגר הבא השיפוט יעבור לזוכה במקום השני.

ולהוראות:
בחרתי באתגר קליל שבו כל אחד יכול להשתתף, להתחבר אליו ולהתבטא.
המטרה היא לבחור בצעצוע אהוב מהעבר או מההווה שהיה/יש לכם או לילדכם או צעצוע שתמיד חשקתם בו.
הציור צריך לבטא את הצעצוע ואת מה שמתרחש סביבו. למשל - סט רכבת חשמלית שהאבא תמיד רצה בילדותו ועכשיו הוא מרכיב לבניו ויושב ומשחק בזה כשילדיו מביטים מסביב. הציור יכול להיות מצחיק,נוגע ללב,מעצבן, רציני... ריאליסטי,אבסטרקטי ובקיצור מה שתרצו.
אשמח לראות גם סלוגן חביב ומתאים.:)
בהצלחה!
והפעם - פרס לזוכה המאושר/ת במקום הראשון - ספר שאיירתי/כתבתי.
(לאיסוף מאלעד, ב"ב או פ"ת).

כללים לשופט התורן:

ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בלי נדר בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום חמישי שבוע הבא.

ולהוראות:
טוב אז ברוח ימי הספירה,בחרתי בנושא הניגודים כדי לחזק בנו את האהבת הזולת ,גם אם הוא שונה מאיתנו.(נקודה חינוכית למחשבה)
לפעמים ניגודים הם משלימים זה את זה,ולפעמים מצחיקים עד דמעות. ובעצם,איזה עולם משעמם היה לנו כאן ללא הגוון הזה.
כל אחד יכול למצא את עצמו בנושא הזה. אפשר לבטא בצבע,בניגודי אופי,בניגודי גיל,ניגוד במראה. ככל שיעמיק הניגוד תתקבל כמובן תוצאה משובחת יותר.
אז קדימה לאתגר -תוצאות בע"ה ביום חמישי בעוד שבועיים לאחר חג שבועות.
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד.אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
ה.האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותה!

כללים לשופט התורן:

ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום שני שבוע הבא. (באמת, איזה צייר אוחז תאריכים וזמנים באופן כללי?)

ולאתגרנו: השלמת שרבוט

אני מצרפת קובץ ובו קווים סתמיים, צריך להעתיק את הקובץ ולהשלים אותו לציור מעניין,
הציור יכול להיות בכל טכניקה ובכל סגנון.
מותר- להגדיל/להקטין/לסובב כל עוד זה את כל הקובץ יחד (ז"א לא להגדיל רק קווים מסויימים).
מותר לצייר מחדש מעל הקווים אבל במדויק כדי שיתאים לטכניקה (לדוג' אם מציירים בעיפרון מותר להעתיק את הקווים כדי שיהיו גם בעיפרון וישתלבו בציור החדש).
מותר להחליף צבעים כמובן.

בהצלחה!
כרגיל הכללים המועתקים ..
ב. האיור חייב להיות בחשיפה ראשונית בפורום, או לחלופין איור שלא נחשף בשלושת החודשים האחרונים. (אין להעלות איורים שעלו כבר באשכול כל שהוא בפורום)ג. תוכנת האיור תופיע בהודעה.
ד.אין להגיב על האתגר בשום פנים ואופן!
ה.האיור חייב להיות מאויר ע"י הניק המעלה אותה!

כללים לשופט התורן:

ג. השופט יעלה את תוצאות השיפוט שלו בין השעה 20:00 עד חצות הלילה ביום שני שבוע הבא. (באמת, איזה צייר אוחז תאריכים וזמנים באופן כללי?)

ולאתגרנו:
-המן הרשע-

תנו לדעתכם את הדמות שמאפיינת במיטבה את המן הרשע ..
אני כמובן לא מחפש את הדמות האמיתית אלא יותר מה היא מבטא בשבילכם ובעיניכם

שימו לב שאופי הדמות מתבטא גם ע"י ההבעה התנוחה והזווית בה היא מצויירת
אפשר לצייר את הדמות בלבד או בתוך סנציה מסיפור המגילה ..כטוב בעיניכם ע"מ להביע את הדמות

המשתתף שיעלה את הדמות שתאפיין במיטבה את המן הרשע ואופייו -הוא הזוכה

בהצלוחה!

<!-- / message --><!-- sig -->

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה