הרץ הרץ הרץמישהו יכול להמליץ על חברה אמינה? אנא ואנא להמליץ רק מנסיון אישי זה עלול לעלות ביוקרררר
הרץ הרץ הרץמישהו יכול להמליץ על חברה אמינה? אנא ואנא להמליץ רק מנסיון אישי זה עלול לעלות ביוקרררר
חד משמעיתהרץ הרץ הרץ
אבל בדרך כלל זה לא כולל צמיגים שמשות ומרכב תחתון, כך שלא מכוסים לגמרי.ובהרבה חברות ביטול השתתפות (בלי גניבה) זה 47 שקל בערך (לא 60)
תבדקו את עצמכם כמה שילמתם עד היום לביטול השתתפות, וכמה פעמים מתוך כלל ההשכרות שלכם קרה לכם נזק שחוייבתם עליו.והרבה פעמים העניין הוא מעבר לכסף
שאתה יכול לנהוג ברוגע
גם לי רשום באתר מחירים גבוהים. אשמח לדעת איך מגיעים למחיר הנמוך הנ"ל.דולר אחד ליום (99 סנט) ו1.49 דולר ל7מקומות
תכל'ס מישהו יודע על השכרה שמשכירה לנהג חדש [מעל 26] לא חושן ודומיו?
תודה על המידע, אבל זה לא קשור לשאלה שנשאלה איזה חברות משכירים לנהגים חדשים.יש ב' אפשרויות:
1. יש חברת ביטוח באנגליה שכל הפעילות שלהם היא רק על השכרות רכב, לוקחים 1$ ליום ומכסה את הכל (car-rental-insurance)אבל משלמים להם רק אם הכרטיס אשראי מקבל תשלומים לחו"ל.
2. אפשר לשכור את האוטו עם כרטיס אשראי מסוג מעולה (premier, infinite וכדו') שהוא בעצמו ביטוח ע"ז. אבל כרטיס כזה עולה 300 ש"ח לשנה.
יש את "שחר"בבני ברק שמשכירה לנהגים חדשים והיא החברה הכי אמינה יחסית לחברות הקטנותתכל'ס מישהו יודע על השכרה שמשכירה לנהג חדש [מעל 26] לא חושן ודומיו?
לא בחברה מבני ברק שהשם שלה הוא דומה לשם של חברת השכרה בינלאומית שגם בארץ היא כנראה הכי גדולה וחזקהזה היה בהשכרה שחורה?
בטוחני ששכרת מחברה הגונה ואמינה ובמקרה כזה אכן צריך לשלם על הנזק בלי חוכמותסליחה
בואו נקרא לילד בשמו
אם מדובר ב"שריטה מאוד קטנה באבן" כפי שתואר לעיל אז לא היתה אמורה חהיות שום בעיה.
אני שכרתי מאות פעמים ואף פעם לא גבו ממני כלום, ומראש יודעים ששריטות קטנות עד כמה ס"מ לא נכנסות לחשבון.
אם אכן מדובר בשריטה יותר משמעותית, אני לא מבין מה ההיתר ללכת למוסכניק חאפער וכדו' כשלא בטוחים ב100 אחוז שיעשה עבודה כמו מוסך מורשה שצובע בתנור.
אמנם אם זה היה הרכב שלי לא הייתי עושה כך, אבל חתמתי והתחייבתי להביא כל פגם לידיעתם ויטפלו בו רק במוסך מורשה וכו' וכו' כולל ירידת הערך.
אז כל התירוצים ללכת לפני הסגירה או לתקן לבד לדעתי הן עבירה בדיני ממונות.
ידועים כחברה שאסור להתקרב אליהםשם החברה למי שרוצה להישמר זהה לאחד משמות 4 עונות השנה
הם גבו את זה מהאשראי בלי לשאול שאלות , עשינו התכחשות לעסקה אבל זה לא עבדמה שמוזר זה ששילמתם 15,000 ש"ח ולכאורה הייתם צריכים לשלם רק השתתפות עצמית, שהיא לכל היותר כמה אלפים בודדים לא?
יש ב' אפשרויות:
1. יש חברת ביטוח באנגליה שכל הפעילות שלהם היא רק על השכרות רכב, לוקחים 1$ ליום ומכסה את הכל (car-rental-insurance)אבל משלמים להם רק אם הכרטיס אשראי מקבל תשלומים לחו"ל.
2. אפשר לשכור את האוטו עם כרטיס אשראי מסוג מעולה (premier, infinite וכדו') שהוא בעצמו ביטוח ע"ז. אבל כרטיס כזה עולה 300 ש"ח לשנה.
הפעילות
נראה לי שחוץ מהמחיר שיותר גבוה גם בכל הביטוחים זה כולל איבוד מפתחות ועוד כמה דברים אבל בלי ביטוח צד ג' שזה קריטי אם אתם עושים נזק לרכב אחר,יש ב' אפשרויות:
החברה הזאת גובה 70.56 ₪ ליום יקר מאוד - מאיפה המצאת 1$ ליום??????
אומרים קח ולא כך
אני לא שלחתי אותך לחברה הזאתהחברה הזאת גובה 70.56 ₪ ליום יקר מאוד - מאיפה המצאת 1$ ליום??????
זה היה לפני יותר משבע שנים?הם גבו את זה מהאשראי בלי לשאול שאלות , עשינו התכחשות לעסקה אבל זה לא עבד
היינו זוג צעיר ולא היה לנו כח ובטחון להילחם בהם
כן עבר כבר 15 שנהזה היה לפני יותר משבע שנים?
כי יכול להיות ששווה לתבוע
כמדומני שאחרי 7 שנים כבר אין מה לעשותכן עבר כבר 15 שנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: