בגלל שמקפיאים?? נסי להקפיא טורט ולהגיע למרקם כזה.טוב לגבי הצבע כי זה בעצם עם קקאו אבל המרקם זה בגלל שמקפיאים את זה
בגלל שמקפיאים?? נסי להקפיא טורט ולהגיע למרקם כזה.טוב לגבי הצבע כי זה בעצם עם קקאו אבל המרקם זה בגלל שמקפיאים את זה
כן, בתנור טוב של דאבו20 דק' אפיה בלבד? בתנור של פסח?
כוס מדידהבאיזה סוג של כוסות התכוונו במתכון? חד פעמי רגיל או כוס מדידה?
תמונה, בבקשה!הכנתי ויצא מדהים
תודה!!
בבקשה!!!תמונה, בבקשה!
יש בה שוקולד?בבקשה!!!
בעוגה שבתמונה יש כי הכנתי אותה לשבת ולא לפסח, בפסח אני מכינה בלי שוקולד וזה נחטףיש בה שוקולד?
ותוך דקות ספורות שבים לראש העמוד להכין נגלה נוספת
יש מצב לוותר על הקמח תפו"א?שנה שעברה ליקטתי מהפורום כאן מתכונים לאין מספר,
מתכון אחד היה ההצלחה של החג!!!
צר לי שאינני זוכרת למי זכויות היוצרים, כיוון שעל כל המתכונים מופיע המקור "פרוג"
לכן אודה מאוד למי שתכוון אותי למקור המתכון שאוכל להודות לה כראוי ולתת לה את הקרדיט.
עוד הקדמה אחת, זו עוגה בלי "שרויה" וקשה להאמין שהיא פסחית. יש לה מקרם וטעם מופלאים, ובלי להפריד ביצים! אפילו מיקסר לא צריך! מה עוד אפשר לצפות מעוגה פסחית?
אה, והקדמה אחת אחרונה, אצלנו לא משתמשים בשוקולד בפסח, במתכון המקורי היה גם שוקולד ציפס שבוודאי משדרג את העוגה עוד יותר אבל לא רשמתי את הרכיב הזה כך שתאלצו להוסיפו כהבנתכם וכאוות נפשכם.
אז הנה הוא.
וכמובן תכפילו כמויות. (מה שלא יכולתם בפסח דאשתקד...)
4 ביצים
1 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
3 כוסות שקדים טחונים
3 כפות קמח תפוחי אדמה
שוקולד ציפס - כנ"ל
תערובת סוכר וקינמון - מי שאוכל סוכר וניל אז עדיף ולמי שלא אוכל קינמון זה בסדר גם בלי
מערבבים את כל החומרים מלבד תערובת הסוכר וקינמון
במתכון המקורי ההוראה עכשיו היתה לגלגל לגליל אבל אני שטחתי בתבנית אלומיניום רגילה ולדעתי היה יותר מוצלח ככה
בוזקים תערובת סוכר וקינמון
אופים על 180 מעלות כ20 דקות
ותוך דקות ספורות שבים לראש העמוד להכין נגלה נוספת
זה בעצם עוגיות ביסקוטיהרעיון בגליל זה לחתוך אח"כ?
ז"א זה אמור לצאת כעוגיות?
תודה.
לא בכלל לא כזה.
לא הבנתי איך מגלגלים את זה לגליל.זה בעצם עוגיות ביסקוטי
וזה אמור להראות כך אחרי האפיה:
[מגללם לגלילים. זורים סוכר וקינמון. אופים. מצננם מעט, פורסים ומשכיבים על הצד ואופים לייבוש.
אבל באמת משהו שונה במרקם מאשר באפיה בתבנית
צפה בקובץ המצורף 860133
אני לא יודעת לגבי המתכון הזה ספציפית.לא הבנתי איך מגלגלים את זה לגליל.
הבלילה ממש נוזלית, יחסית.
תודה ענקית.אני לא יודעת לגבי המתכון הזה ספציפית.
אבל זה נשמע בדיוק כמו עוגיות ביסקוטי ומשהו משובש בכמויות ולכן יוצא דליל.
בחוברת שהעלית יש מתכון שלי [ממש דומה טבל כמויות שונות ומתגלגל מצוין]
אצלינו אלו העוגיות שהכי אוהבים בפסח
ויש כאן צוות מפונקים שיש להם כל מיני דברים טובי במקפיא אב תמיד רוצים את אלו
זה המתכון שלי, רכיבים זהים, כמויות שונות
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
5 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח תפו"א
2 כוסות שוקולד צ'יפס
מה אני יכולה לשים במקום קמח שקדים?3 ביצים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
5 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח תפו"א
2 כוסות שוקולד צ'יפס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק יד
א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד אָמַר נָבָל בְּלִבּוֹ אֵין אֱלֹהִים הִשְׁחִיתוּ הִתְעִיבוּ עֲלִילָה אֵין עֹשֵׂה טוֹב:ב יְהוָה מִשָּׁמַיִם הִשְׁקִיף עַל בְּנֵי אָדָם לִרְאוֹת הֲיֵשׁ מַשְׂכִּיל דֹּרֵשׁ אֶת אֱלֹהִים:ג הַכֹּל סָר יַחְדָּו נֶאֱלָחוּ אֵין עֹשֵׂה טוֹב אֵין גַּם אֶחָד:ד הֲלֹא יָדְעוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן אֹכְלֵי עַמִּי אָכְלוּ לֶחֶם יְהוָה לֹא קָרָאוּ:ה שָׁם פָּחֲדוּ פָחַד כִּי אֱלֹהִים בְּדוֹר צַדִּיק:ו עֲצַת עָנִי תָבִישׁוּ כִּי יְהוָה מַחְסֵהוּ:ז מִי יִתֵּן מִצִּיּוֹן יְשׁוּעַת יִשְׂרָאֵל בְּשׁוּב יְהוָה שְׁבוּת עַמּוֹ יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל: