שואל לעניין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #3,721
לבחור עגבניות קשות יותראולי מישהי תדע איך מכינים סלט ערבי (ארבישע) בלי שהוא יהפך למים?
כלומר הוא צריך להיות נוזלי אבל יוצא לי ממש מים
מה הסוד?
את האדומות הבשלות לשמור למטבוחה
לבחור עגבניות קשות יותראולי מישהי תדע איך מכינים סלט ערבי (ארבישע) בלי שהוא יהפך למים?
מה הסוד?
לא לשים מלח עד ההגשהאולי מישהי תדע איך מכינים סלט ערבי (ארבישע) בלי שהוא יהפך למים?
מה הסוד?
איזה רולדה? בקר/ הודו/ עוף?אני מכינה רולדה פעם ראשונה בחיים
במתכון כתוב יין ואינלי מה אפשר לשים במקום?
או מישהי שיש לה איך להכין בלי יין
דחוףף ליי תודההה![]()
לחפש מתכון אחר בלי ייןאוך רואים שאני חדשה בנושא ...
רולדת בקר
תודההה!!!
לחפש מתכון אחר בלי יין
כשמבשלים בשר עם יין, היין מאד דומיננטי ואין במה להחליף אותו, זה פשוט לחפש משהו אחר.
www.prog.co.il
שימי חומץ וקצת סוכר.איזה רולדה? בקר/ הודו/ עוף?
או שמא עוגת רולדה
אין שום בעיההכנתי - בערך בפנטוזים אבל תודה לכל העוזרות!!
ושאלה חדשה(למה אני היחידה ששואלת)
כמה זמן מרש אני יכולה להכין סופלה? (אני צרכה אותו לשבת זה בסדר היום כבר?)
תודה!
סופלה אפשר גם להקפיא ללא שום בעיההכנתי - בערך בפנטוזים אבל תודה לכל העוזרות!!
ושאלה חדשה(למה אני היחידה ששואלת)
כמה זמן מרש אני יכולה להכין סופלה? (אני צרכה אותו לשבת זה בסדר היום כבר?)
תודה
תלוי באיזה רמה של סמיכות את רוצה שיצא לך הריצ'לציפוי עוגה עגולה מה יחס של ריצ ואינסטנט
אני עושה עוגת שטררימל ורוצה ליצור אפקט שערות העזרת מברשת צבע או מברשת ביצהתלוי באיזה רמה של סמיכות את רוצה שיצא לך הריצ'
לדעתי 2 כפות לריצ' קטן 250 מ"ל
אאל''ט התחליף הוא אבקת סודה לשתיה + חומץ/ מיץלימוןמה אפשר לשים במקום אבקת אפיה במאפינס קווקר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: פנחס שמחה ו-מוטי 2002 //