אני לא רואה בזה שום בעיהשניצלים מחזה עוף טרי שהוקפא לפני מספר ימים - הוכנו עד לשלב הטיגון - ובטעות הועברו להקפאה במקום לקירור.
גילינו את זה רק כשקפאו,
אני יודעת שזה מאוד לא מומלץ מבחינה בריאותית.
יש למישהו במה להחכים אותי או שהם יזרקו בצער רב לפח?![]()
שניצלים מחזה עוף טרי שהוקפא לפני מספר ימים - הוכנו עד לשלב הטיגון - ובטעות הועברו להקפאה במקום לקירור.
גילינו את זה רק כשקפאו,
כנ"ל.אני לא רואה בזה שום בעיה
עושה את זה מלכתחילה
מקפיאה חזה עוף קפוא שהופשר בלי שעבר שום תהליך בישול?אני לא רואה בזה שום בעיה
עושה את זה מלכתחילה
תאכלו בתאבוןשניצלים מחזה עוף טרי שהוקפא לפני מספר ימים - הוכנו עד לשלב הטיגון - ובטעות הועברו להקפאה במקום לקירור.
גילינו את זה רק כשקפאו,
לגבי ארטיקים שלא יוצאים שלמים מתבנית הסיליקון זה בד"כ בגלל שהבלילה שהכנסת להקפאה היתה סמיכה ושומנית(כמו ריץ מוקצף עם תוספות) ולכן זה אף פעם לא יקפא בשלימות, בשונה מארטיקים פירות שיקפאו מצוין.הכנתי מגנומים שהם כבר יומיים במקפיא עכשיו אני באה לחלץ אותם בישביל לצפות בשוקולד וזה לא יוצא מהתבנית בצורה אחידה אפילו ממש מתפרק <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> biraאו ישהי שיכולה לעזור ?אשמח ממש
איפה המתכון?פתחתי 12 ביצים ן12 כפות מיונז לפשטידת כרוב שעלתה כאן ורציתי להכפיל.
הבנתי שהיחס הוא 6 ביצים ל400 גרם כרוב קצוץ ועכשו לא ברור לי אם הבנתי נכון... כמה כרוב קצוץ צריך להיות ביחס ל12 ביצים, 12 כפות מיונז ו12 כפות פירורי לחם?? @חני גרינשטיין, הסתמכתי על אשכול ישן שענית בו, אולי את יודעת?? ממש ממש דחוף!!!
המתכון היה- 400 גרם כרוב קצוץאיפה המתכון?
נשמע הגיוני שכמות הכרוב צריכה להיות 800 גרם.
להוסיף שמרים וללושהכנתי בצק , ובטעות שמתי עם השמרים מים רותחים...
כמובן שהוא לא תפח לי,
יש לי משהו לעשות כדי להציל את הבצק או שלא?????
איך אני מוצאת את המתכון?
www.prog.co.il
קודם כל, אם את לא יודעת - אפשר בהחלט להקפיא שמנת מתוקה!אני לא ודעת אם אני באשכול המתאים...
נשאר לי 2 שמנת מתוקה להקצפה 32 % משבועות.
אשמח למתכון קליל (אני בחופשת לידה)
תודה רבה!
אני מתפיחה חצי שעה בחום 70אפשר להתפיח פסי שמרים בתנור על חום נמוך במקום לחכות שעה אחרי הגלגול?
אם כן על איזה חום וכמה זמן?
תפתחי אשכול חדשאני לא יודעת אם אני באשכול המתאים והנכון
אבל חייבת מתכונים לארוחות צהריים קלות, לאמא במצב שכל היום במצב בחילות ולא מסוגלת לעמוד זמן ר במטבח...
יש לך לעזור לי???
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //