SOS מטבח

שניצלים מחזה עוף טרי שהוקפא לפני מספר ימים - הוכנו עד לשלב הטיגון - ובטעות הועברו להקפאה במקום לקירור.
גילינו את זה רק כשקפאו,
אני יודעת שזה מאוד לא מומלץ מבחינה בריאותית.
יש למישהו במה להחכים אותי או שהם יזרקו בצער רב לפח? :(

שניצלים מחזה עוף טרי שהוקפא לפני מספר ימים - הוכנו עד לשלב הטיגון - ובטעות הועברו להקפאה במקום לקירור.
גילינו את זה רק כשקפאו,
אני לא רואה בזה שום בעיה
עושה את זה מלכתחילה

גילינו את זה רק כשקפאו,
אני לא רואה בזה שום בעיה
עושה את זה מלכתחילה
כנ"ל.

גילינו את זה רק כשקפאו,
תאכלו בתאבון

הכנתי מגנומים שהם כבר יומיים במקפיא עכשיו אני באה לחלץ אותם בישביל לצפות בשוקולד וזה לא יוצא מהתבנית בצורה אחידה אפילו ממש מתפרק <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> biraאו ישהי שיכולה לעזור ?אשמח ממש
לגבי ארטיקים שלא יוצאים שלמים מתבנית הסיליקון זה בד"כ בגלל שהבלילה שהכנסת להקפאה היתה סמיכה ושומנית(כמו ריץ מוקצף עם תוספות) ולכן זה אף פעם לא יקפא בשלימות, בשונה מארטיקים פירות שיקפאו מצוין.
בהצלחה בפעם הבאה!

פתחתי 12 ביצים ן12 כפות מיונז לפשטידת כרוב שעלתה כאן ורציתי להכפיל.
הבנתי שהיחס הוא 6 ביצים ל400 גרם כרוב קצוץ ועכשו לא ברור לי אם הבנתי נכון... כמה כרוב קצוץ צריך להיות ביחס ל12 ביצים, 12 כפות מיונז ו12 כפות פירורי לחם?? @חני גרינשטיין, הסתמכתי על אשכול ישן שענית בו, אולי את יודעת?? ממש ממש דחוף!!!

פתחתי 12 ביצים ן12 כפות מיונז לפשטידת כרוב שעלתה כאן ורציתי להכפיל.
הבנתי שהיחס הוא 6 ביצים ל400 גרם כרוב קצוץ ועכשו לא ברור לי אם הבנתי נכון... כמה כרוב קצוץ צריך להיות ביחס ל12 ביצים, 12 כפות מיונז ו12 כפות פירורי לחם?? @חני גרינשטיין, הסתמכתי על אשכול ישן שענית בו, אולי את יודעת?? ממש ממש דחוף!!!
איפה המתכון?
נשמע הגיוני שכמות הכרוב צריכה להיות 800 גרם.

איפה המתכון?
נשמע הגיוני שכמות הכרוב צריכה להיות 800 גרם.
המתכון היה- 400 גרם כרוב קצוץ
6 ביצים
6 כפות מיונז
6 כפות פירורי לחם
רציתי להכפיל, אבל אחרי שהתחלתי קראתי את המשך האשכול ושם אהממ... משהו לא היה ברור.
כמות כרוב של 800 גרם- כמה ביצים צריך בעבורה?

הכנתי בצק , ובטעות שמתי עם השמרים מים רותחים...
כמובן שהוא לא תפח לי,
יש לי משהו לעשות כדי להציל את הבצק או שלא?????

אני לא ודעת אם אני באשכול המתאים...
נשאר לי 2 שמנת מתוקה להקצפה 32 % משבועות.
אשמח למתכון קליל (אני בחופשת לידה)
תודה רבה!

איך אני מוצאת את המתכון?

אני לא ודעת אם אני באשכול המתאים...
נשאר לי 2 שמנת מתוקה להקצפה 32 % משבועות.
אשמח למתכון קליל (אני בחופשת לידה)
תודה רבה!
קודם כל, אם את לא יודעת - אפשר בהחלט להקפיא שמנת מתוקה!
זה נשמר מעולה, רק חשוב להפשיר במקרר ולא בטמפרטורת החדר.

לגבי עוגה - עוגת פירורים היא אחת הקלות להכנה, במיוחד אם יש לך סבלנות להוציא את המיקסר 😉
לדוגמה https://www.10dakot.co.il/recipe/עוגת-גבינה-פירורים/ – ויש המון כאלה ברשת.

המון הצלחה,

אפשר להתפיח פסי שמרים בתנור על חום נמוך במקום לחכות שעה אחרי הגלגול?
אם כן על איזה חום וכמה זמן?

אני לא יודעת אם אני באשכול המתאים והנכון
אבל חייבת מתכונים לארוחות צהריים קלות, לאמא במצב שכל היום במצב בחילות ולא מסוגלת לעמוד זמן ר במטבח...
יש לך לעזור לי???

אני לא יודעת אם אני באשכול המתאים והנכון
אבל חייבת מתכונים לארוחות צהריים קלות, לאמא במצב שכל היום במצב בחילות ולא מסוגלת לעמוד זמן ר במטבח...
יש לך לעזור לי???
תפתחי אשכול חדש
בטח יהיו המון תגובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הסיפור, כמובן, הוא המלצה בלבד ולהמחשת הטעם.
אני עומד בתחנה, מחכה לאוטובוס. עוד לפני שיצאתי מהבית ידעתי שאני יוצא על 50% - 50% - או שיגיע או שיבריז - והוא בחר באופציה השנייה, אין הסבר אחר לכך שפתאום הקו נעלם מהמסך והבא בעוד 25 דקות. מתוסכל וממהר, אני עורך ניתוח מצב זריז: לחכות לאוטובוס הבא, שגם הוא יחליט בכוחות עצמו אם שווה לו לצאת, לעצור טרמפ או לקחת מונית. מונית היא האופציה הפחות משתלמת מבחינת הכיס, ואני מושיט את ידי, מקווה שמישהו יסכים לעצור ברחוב הזה, ששמו מזמן נמצא רק בוויז. אך מסתבר שהנהגים פחות מבינים את הסיטואציה המורכבת, ופחות רוצים לעצור. יש כמה כאלו שמסמנים לך תנועה שאתה לא תבין עם היד. זה יכול להיות "אין לי מקום באוטו", "אני עוצר כאן", "הפרצוף שלך פחות מדבר אלי", או כל פרשנות הגיונית אחרת. גאון מי שחשב על זה ראשון. אחרי שעברו עשר רכבים ושבע עשרה דקות, אני מחליט לקחת מונית - מה שיהיה יהיה. אני מושיט את היד, מונית נעצרת לידי, אני עולה, סוגר את הדלת ומקליק את החגורה. אבל אני לא אוותר להם כל כך מהר! אני מתקשר לחברה המפעילה, אקסטרה, ודורש מהם הסבר הגיוני להיעדרות של הקו. אני נענה בתגובה אדיבה שמשמעותה "אני רק פקידה של פקידה, ואין לי איך לעזור לך כרגע".
אני יושב במונית, הנהג מאותת ימינה ואני מביט בחלון, כועס ומתוסכל. התחושה היא שאין לי, בתור האזרח הקטן, מה לעשות כדי שהוד כבוד מעלת הנהג יואיל בטובו לצאת מתחתנת המוצא! וזו לא רק תחושה, באמת אין לי מה לעשות, בכלל. ואני שואל את עצמי, עד מתי??? בקצב הזה כבר עדיף את אגד! המון תלונות ואיחורים, אבל בסוף אתה מגיע!
מה יהיה???
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה