- הוסף לסימניות
- #3,541
אופים 10 דקות בחום גבוה 180 מעלות
50 דקות בחום בינוני (150 מעלות)
עוד שעתיים תנור כבוי !!
ולא לפתוח!
50 דקות בחום בינוני (150 מעלות)
עוד שעתיים תנור כבוי !!
ולא לפתוח!
למרוח על החלות. יוצא כהה ויפה יותר מלמרוח את כל הביצהאולי כבר שאלו אבל לא ראיתי
אשמח לדעת יש לנו מישהו במשפחה שלא אוכל את הצהוב-חלמון ביצה
ויש לי יחסית הרבסה צהובים
מה עושים איתם חוץ מקוגל תפוחי אדמה?
הכי טוב למרוח גנאשרוצה להכין עוגה
ולקשט אותה מסביב בכיף כף או גליליות עומדות
ככה
צפה בקובץ המצורף 1921764
השאלה היא איך מדביקים את זה לעוגה?
יש לי סירופ שוקולד לבן זה עוזר?
ישנן לא מעט הצעות ברשת,אולי כבר שאלו אבל לא ראיתי
אשמח לדעת יש לנו מישהו במשפחה שלא אוכל את הצהוב-חלמון ביצה
ויש לי יחסית הרבסה צהובים
מה עושים איתם חוץ מקוגל תפוחי אדמה?
fonnyzuchergmail.comדבר ראשון לא לפתוח בכלל את התנור בזמן האפיה.
ודבר שני להשאיר את העוגה בתנור בסיום האפייה (כשהתנור מכובה כבר) בערך חצי שעה -שעה.
?????fonnyzuchergmail.com
בשר יכול להחזיק כמה ימים (ויותר)שאלה דחופה: יש לי נתח בשר פלאנקען שהוצאתי מהמקפיא לפני שלושה ימים ומאז הוא במקרר. מישהו יודע לומר לי אם הוא עדיין תקין?
תודה!
אפשרמישהי יודעת אם אפשר להמיר סודה לשתיה באבקת אפייה אפילחו שיש כבר במתכון אבקת אפיה ?או שיש לזה תחליף אחר?
לא צריך לבשל, וגם לא להפשיר. אפשר להכניס ישר מהמקפיא.ברוקולי קפוא, שאני רוצה לשים בתנור, (חלק מאנטיפסטי) צריך לבשל קודם?
זה לא יצא לך משהו משהו אבל אם ניסית תגידי לי איך יצאשאלה , אפשר להקפיא קצף שעשוי מביצים וסוכר ,או לשמור אותו במקרר ליום ראשון?
שמרתי במקרר , אבל זה התקלקלזה לא יצא לך משהו משהו אבל אם ניסית תגידי לי איך יצא
כן אחרי הקצפה של הביצים הם מאוד רגישות הם לא כמו קצפתשמרתי במקרר , אבל זה התקלקל
לא ניסיתי להקפיא..
דומים.שאלה דחופה
אני באמצע להכין קרם רויאל אייסינג לפי מתכון שראיתי בסרטון של אחת מחו"ל
והיא אומרת להוסיף להכנת האייסינג סירופ תירס
לא הצלחתי למצוא לצערי, אבל אחזתי פתאום שיש לי פחית של גולדן סירופ כזה--
שמעתי פעם שזה דומה או אותו דבר, מישהי יודעת לענות לי?
@ה. בקר אולי תוכלי את לעזור לי...
צפה בקובץ המצורף 1948689
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טו גזר, אברהם בן, הפתעה ועוד 107 משתמשים110 //