נכתב ע"י C H A N Y;2250628:תודה,תודה...
...עוד נחפור
הלוך וחזור
סתם ,לא יקרה.
מחכים לעוד בבקשה להמשיך לחפור לנו הרבה חי חי חי
בהצלחה!נכתב ע"י אסתי וויג;2250687:התעלפתי.... ולמרות זאת המשכתי לכתוב, עוד חודשיים יש לי אחינים תאומים בני 3 , את נותנת לי חשק שזה יגיע כבר......
תודה!נכתב ע"י הדודה מלכי;2250921:כל תמונה הגדלה!! מושלם בטירוף
פוזות מדהימות וטבעיות. תאורה וצבעים משגעים.
והילדים הורסים חתיכים יפים מתוקים והגל.
השלישית תפיסה וואאאוו.
טנקס!נכתב ע"י tzivi;2250934:חני
את פשוט אלופה
תמונות כ"כ חמימות ויפות
יש להם אינטראקציה בתמונות שעושה את זה למושלם
והצילום שלך מיוחד
נכתב ע"י פריידי;2250968:התמונות שלך ליגה!!!
גם באתר התמונות שם אחד אחד!!
גם בעיני תודה!נכתב ע"י מלכי אייזנבך;2251543:חלום של סט.
השלישית מטריפה בעיני.
נכתב ע"י gol;2253140:חני!!
את אלופההההה
איזה סט מטריף.
הגי'פ- עולה על כולם.
אין דברים כאלה!!
נכתב ע"י ראובן 10;2254099:אהבתי את ה'ביחד'.
והצבעים חיים ונועזים בדיוק כמו הטעם שלי. בלי עיבודים לא הייתי אומר משונים אלא אחרים.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: ?!?, מים אחרונים, משה יעקב חיים ישראל ועוד 143 משתמשים146 //