הלוואי!!!יש עוד??
אני מאד אוהב, משוגע עד טירוף. אתה עושה הכי טוב בעולם אשמח לדעת איך מבחינה טכנית אתה עושה תשבץ, נניח שאני מצליח לחקות פה ושם כמה חידות, איך אני משבץ את זה בתשב"ץ? יש תוכנה כזו?למשוגעים לדבר
בסגנון "קרב מוחות" של פ. חריף
אני ספציפית בונה לאט לאט הכל מהראש, כלומר מצליבו מילים אחת על השניה ואז בונה הגדרות,איך מבחינה טכנית אתה עושה תשבץ
תעשה חיפוש על מחולל תשבצים יעשה לך חיים קלים, אבל בשביל מה יש לך ראש יהודי??יש תוכנה כזו?
תודה רבה, צריך להאמין ולקבל כוח. להאמין בראש שבי וביהודי שבו.תודה על המחמאות
אני ספציפית בונה לאט לאט הכל מהראש, כלומר מצליבו מילים אחת על השניה ואז בונה הגדרות,
זה אולי קצת מסובך כי אפשר להיתקע עם צירוף מילים לא הגיוני (זה ממש לא כיף) אבל זה ידני מה שנקרא
תעשה חיפוש על מחולל תשבצים יעשה לך חיים קלים, אבל בשביל מה יש לך ראש יהודי??
אני מאד מאד נהנה ומצפה לעוד, שיהיה בקלילות ובכיףתודה רבה, צריך להאמין ולקבל כוח. להאמין בראש שבי וביהודי שבו.
www.prog.co.il
עוד לא פתרתי. רק לקרא את ההגדרות כבר עושה לי מצב רוח טוב. תודה רבה!למשוגעים לדבר
בסגנון "קרב מוחות" של פ. חריף
אודה ולא אבוש שההגדרות ממש קשותעוד לא פתרתי. רק לקרא את ההגדרות כבר עושה לי מצב רוח טוב. תודה רבה!
בימים אלו אני עדיין בתוך מסגרת הכולל ואין לי עת פנויהאפשר עוד תשבצים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים