- הוסף לסימניות
מצטרפת לטענות... התנור מדהים! והכיריים - זוועה!! החצובות, החלקים הזהובים, ראשי הגז - הכל.
תביעה תעזור בכלל? אני מפקפקת.
תביעה תעזור בכלל? אני מפקפקת.
אני קניתי לפני ארבע וחצי שנים אצל מישהי שמכרה בבית. התלבטתי בין הסאוטר לדלונגי והיא מנסיונה המר הראתה לי את החסרונות הללו לעומת הדלונגי. בפרט הניקוי שלו שהוא נופת צופים ממש.נכתב ע"י sarit1ef;637562:למי שמחפש תנור מדהים עם כיריים מעולות- דלונגי!!!
שש שנים כמו מהקופסה!
אני אישית, קניתי סאוטר תא אחד. אני מרוצה מאד ומכירה המון אנשים שעשו את זה!נכתב ע"י מרק;637648:אפשר לפתוח את הסתימות בכיריים של סאוטר בעזרת מחט מיוחדת לתנור.
אבל הנקיון מזעזע. האפיה מצוינת - אבל התבניות של התנור התחתון עקומות.
לפני שקניתי את הסאוטר ראיתי דגם עם תא אחד , ושם כל הבעיות הללו אינן קימות.
אם מתארגנת תביעה יצוגית או חרם צרכנים של הציבור החרדי (הצרכן היחיד של תנורים עם שני תאים) - מצטרפת.
בנתיים, אני משכנעת את כל מי ששואל - אל תקנו סאוטר.
את בטוחה שאי אפשר לפרק לבד? כי בכפול זה מתפרק בשניה ממש כיף לניקוי לעומת הכיריים...נכתב ע"י עולם;638598:לי יש גם תנור סאוטר תא אחד - ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו
החסרון היחיד זה שאי אפשר לנקות את הדלת, כי זה מורכב משני שכבות ובין השכבות אי אפשר לנקות וגם אי אפשר לפתוח את זה. וצריך כל פעם לקרוא לטכנאי שיפתח את זה ויסגור שוב.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;638755:את בטוחה שאי אפשר לפרק לבד? כי בכפול זה מתפרק בשניה ממש כיף לניקוי לעומת הכיריים...
(אולי הטכנאי לא מגלה לך כדי לבוא שוב?)
זה בליד אין או משולב? כי אם זה משולב אותו דגם רק בבודד זה לא אמור להיות ככה.
זו המציאות. הכיריים, התבניות, הכל מיוצר מחומרים אחרים בדו תאי של סאוטר.נכתב ע"י אושר;638750:לא הבנתי מה הקשר בין דלת אחת/שתים לכיריים?
לכאורה הכיריים אמורות להיות אותו הדבר, אלא אם כן זה בא במטרה לדפוק את החרדים.
לי יש דלונגי שתי דלתות עם אותו התקן בטיחות והוא מתפקד בלי בעיה.
תאיימו עליהם שתעברו לדלונגי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים