- הוסף לסימניות
נראה לי שצריך שאתה תהיה הבעלים המקורי על זה כי כשלוחצים על הכפתור צריך להזדהות במערכתאולי שווה לקנות מכשיר יד שניה כדי שנוכל לקבל את ההטבה
נראה לי שצריך שאתה תהיה הבעלים המקורי על זה כי כשלוחצים על הכפתור צריך להזדהות במערכתאולי שווה לקנות מכשיר יד שניה כדי שנוכל לקבל את ההטבה
מעניין באמת כי ההבדל במחיר משמעותיבמה הוא יותר טוב מנועם 2?
יש לי נועם 2 כבר המון זמן ואני ממש מרוצה וכן כל המשפחה מסביבלא מכיר את המכשיר הזה ספציפית
אבל אין מה להשוות בכלל בין 2 החברות
בטעם
בשירות
ובעיקר באמינות...
לטענתם מיכל המים החמים שלו (לשבת) הוא הגדול בקטגוריה, ולכן הוא גדול יותר.יש לי נועם 2 כבר המון זמן ואני ממש מרוצה וכן כל המשפחה מסביב
בשנה האחרונה הם ממש השתפרו בשירות, זה כנראה לא מה שהיה פעם....
המכשיר של נועם נראה פי מליון יותר יפה מתמי 4
למה המכשיר כזה גדול??
זה לא רק הגודל...לטענתם מיכל המים החמים שלו (לשבת) הוא הגדול בקטגוריה, ולכן הוא גדול יותר.
הציעו לי ב149 לחודש כפול 3 שנים, וזה אחרי שסיימתי את מסלול התשלום על המכשיר ואני משלם על מסלול שירות, יש לכם הצעה זולה יותר?לכל המתעניינים, מי שיש לו כבר תמי4 והוא מעונין לשדרג לתמי שבת, זה יוזיל לו את העלות של הרכישה.
מי שמעונין שיחזרו אליו לקבלת מידע יוכל לעדכן כאן. ואעביר אותו בשמחה.
זה ממש לא רק לחרדים, למעשה לדעתי יש יותר דתיים קונים את המכשירים שלהם במחירים האלה...העיצוב מכוער מאוד מאוד האם אין כאן זילזול בציבור החרדי
הנה זה הסיבה שהם לא השקיעו בעיצוב כנראה הם קיבלו עצה כזוהעיצוב לא חשוב
חשוב שגם בסעודה שלישית יהיה תה
אבל אין דרך לרבע את המעגלהנה זה הסיבה שהם לא השקיעו בעיצוב כנראה הם קיבלו עצה כזו
אבל זה לא נכון יש הרבה מאוד חרדים שחשוב להם גם הנראות ואין בזה שום חסרון,
ממש לא נכוןהעיצוב לא חשוב
חשוב שגם בסעודה שלישית יהיה תה
יש סבירות גבוהה מאוד שהמכשיר מורכב בארץהכשרות היא גם על הטבילה?
או שהרב רובין סובר שבכלל לא צריך לטבול?
בתעודת ההכשר נכתב שאין צורך בטבילההכשרות היא גם על הטבילה?
או שהרב רובין סובר שבכלל לא צריך לטבול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס1 //