מחירון מינימלי-תמחור שירות אוטומציה
כשנותנים שירות אוטומציה לעסק איך מתמחרים אותו זאת אומרת מה המחירים בשוק ואיך זה משתנה בין הרמות של תחכום האוטומציה?
אני עושה ב N8N זרימה עם המודולים הבאים קבלת מכירה מהקופה,עדכון מלאי,הפקת חשבונית ושליחת מייל ללקוח,סיכום יומי בשעה 21:00,חישוב יומי של מכירות,ניהול ספקים, ו-עדכון מחירון ואני רוצה לגבות על זה מחיר חודשי, נניח שאני מקצה 5 שעות טיפול בתקלות. כמה לקחת על זה וכמה לקחת על כל שעה נוספת?השאלה הזאת כללית מידי
חלק גדול מאוד של אנשי האוטומציה מתמחרים שעתי
אנשי אוטומציה מקצוענים יקחו באזור 350 - 550 ₪ לשעה + מע"מ
מתחילים יקחו פחות
כן מקובל בפרויקטים גדולים לתת בונוסים שונים מעבר לבנק השעות שנרכש
יש אנשי אוטומציה שמתמחרים פר פרויקט, אבל זה מסובך יותר כי צריך לעשות איפיון מלא ומדויק של הפרויקט
אחרת לא יהיה ברור מה כלול במסגרת הפרויקט ומה זה תוספת...
מתכון בדוק לצרות
זה לא רק עניין לחיבור נוסף למייק או פחות, השאלה היא מה רמת התיחכום והמורכבות של התהליכים הללו
לפעמים תהליך אחד מורכב יקח לתכנן, לבנות ולהריץ הרבה יותר זמן מאשר תהליכים פשוטים וחזרתיים שאנחנו עושים בכמויות ביום יום
מקווה שעזרתי
אני עושה ב N8N זרימה עם המודולים הבאים קבלת מכירה מהקופה,עדכון מלאי,הפקת חשבונית ושליחת מייל ללקוח,סיכום יומי בשעה 21:00,חישוב יומי של מכירות,ניהול ספקים, ו-עדכון מחירון ואני רוצה לגבות על זה מחיר חודשי, נניח שאני מקצה 5 שעות טיפול בתקלות. כמה לקחת על זה וכמה לקחת על כל שעה נוספת?השאלה הזאת כללית מידי
חלק גדול מאוד של אנשי האוטומציה מתמחרים שעתי
אנשי אוטומציה מקצוענים יקחו באזור 350 - 550 ₪ לשעה + מע"מ
מתחילים יקחו פחות
כן מקובל בפרויקטים גדולים לתת בונוסים שונים מעבר לבנק השעות שנרכש
יש אנשי אוטומציה שמתמחרים פר פרויקט, אבל זה מסובך יותר כי צריך לעשות איפיון מלא ומדויק של הפרויקט
אחרת לא יהיה ברור מה כלול במסגרת הפרויקט ומה זה תוספת...
מתכון בדוק לצרות
זה לא רק עניין לחיבור נוסף למייק או פחות, השאלה היא מה רמת התיחכום והמורכבות של התהליכים הללו
לפעמים תהליך אחד מורכב יקח לתכנן, לבנות ולהריץ הרבה יותר זמן מאשר תהליכים פשוטים וחזרתיים שאנחנו עושים בכמויות ביום יום
מקווה שעזרתי
קשה לי לענותאני עושה ב N8N זרימה עם המודולים הבאים קבלת מכירה מהקופה,עדכון מלאי,הפקת חשבונית ושליחת מייל ללקוח,סיכום יומי בשעה 21:00,חישוב יומי של מכירות,ניהול ספקים, ו-עדכון מחירון ואני רוצה לגבות על זה מחיר חודשי, נניח שאני מקצה 5 שעות טיפול בתקלות. כמה לקחת על זה וכמה לקחת על כל שעה נוספת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //