ניק 138643
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך גורמים לתמונה להישלח ולהיפתח בנטפרי?
נפתח... יישר כוח!בד"כ התמונה נשלחת אוטומטית לבדיקה כשמחליפים אותה, לפעמים לוקח לזה קצת זמן לחזור מבדיקה (כמובן אם היא לא בעייתית...)
בכל אופן לי התמונות פרופיל בפתיחה של chrome לא חזרה מבדיקה (אני מדברת על התמונה הקטנה שתמיד רואים למעלה בכרטיסייה)-
צפה בקובץ המצורף 2079030
זמן רב אז אם מדובר בה הפיתרון הוא-
ללחוץ על התמונה הקטנה->ללחוץ על סנכרון-> לכבות אותו-> ואז להדליק בחזרה וזה אמור להסתדר (הפעולה הזו גורמת לצאת מהחשבון אז שימו לב)
אם לא מדובר בה אלא בתמונה הזו-
צפה בקובץ המצורף 2079038
אם כבר הרבה זמן אפשרי פשוט לפנות לנטפרי.....
לי לקח המון זמן (כמה חודשים) עד שנטפרי פתחו, אבל בסוף זה קרההחלפתי עכשיו והוא מראה "לא נבדק בגלל סיבה טכנית"
???
אולי בגלל שהמערכת קולטת את הצבע של בורא פרי הגפן כמו צבע גוףהחלפתי עכשיו והוא מראה "לא נבדק בגלל סיבה טכנית"
???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים