תמונות מעניינות

• הוסף לסימניות
המלצות של צלמת מקצועית (ריקי יעקובוביץ):
רק קנון או ניקון. הניקון יותר יקרות ולא בטוח שההפרש מוצדק מבחינת האיכות.
מצלמה דיגיטלית ביתית טובה לתוצאות נאות- רק למי שיודע להשתמש בה, עם כל הפונקציות וטכניקות הצילום- החל מדגם A630 של קנון.
מצלמת רפלקס מקצועית של קנון, החל מD350 . וכל המוסיף...
אגב, היא טוענת שאין משמעות לאיכות התמונות מ6 מגה פיקסל למצלמה. אלא א''כ התמונות מיועדות להדפסות ענק שאז זה משמעותי בהחלט. אבל שוב, מצלמה טובה מבלי להכיר את הפונקציות שלה ומבלי לדעת לפחות כללים בסיסיים בצילום זה כמעט כמו לקנות מחשב משוכלל ולדעת רק להדליק אותו...

• הוסף לסימניות
התמונות פשוט מדהימות!

• הוסף לסימניות
A540 גם טובה מאד. נכון, ביתית, אבל מי שיודע להשתמש, כמו שאומרים...

• הוסף לסימניות
ולמי שלא מבין בצילום, לא הייתי ממליץ כ"כ מהר לרוץ ולקנות מצלמה מקצועית. מאחר וללא כיוון נכון, התוצאות שלה עלולות להיות גרועות יותר מהמצלמה הביתית.

• הוסף לסימניות
ואם כבר

ואם כבר, אז הנה עוד כמה תמונות מהאוסף.

קבצים מצורפים

• DSC_0200 (Large).JPG
    KB 59.8 · צפיות: 73
  • DSC_0046 (Large).JPG
    KB 128.5 · צפיות: 61
  • DSC_01266 (Large).jpg
    KB 62.7 · צפיות: 60
  • DSCF6104 (Large).JPG
    KB 54.9 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!

הכל חופשי לשימוש?
העליתם לגלריה?
תמונות אחת אחת אחת!

• הוסף לסימניות
התמונות שאני העליתי מותרות לשימוש לחברי הפורום, אשמח אם יעדכנו אותי על שימוש בתמונות. וכמובן, אם צריך איכות גבוהה ניתן לפנות אלי ולקבל במייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LMNT;62290:
ולמי שלא מבין בצילום, לא הייתי ממליץ כ"כ מהר לרוץ ולקנות מצלמה מקצועית. מאחר וללא כיוון נכון, התוצאות שלה עלולות להיות גרועות יותר מהמצלמה הביתית.

לי יש A540, S2, ו-400D (יש לי מניות בקנון...) התמונות ב-400D הרבה יותר מוצלחות גם במצב אוטומטי (לא עם העדשת קיט כמובן...).
דבר נוסף, מצלמת רפלקס קונים גם בגלל נוחות השימוש, ולא רק בגלל איכות התוצאה.

וסתם שאלה: למה אתם מוחקים את האקסיף בתמונות?

• הוסף לסימניות
אז הנה גם כמה משלי
אפשר לבקש בגודל גדול יותר.

(הוא עושה לי כל מיני בעיות בצרוף קבצים, נתקע כל פעם, אז יש פה בסוף רק 3)

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 208.9 · צפיות: 59
  • 03.jpg
    KB 109.9 · צפיות: 58
  • 04.jpg
    KB 122.2 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
איך זה?

מי שרוצה יש לי באיכות טובה.

קבצים מצורפים

• 001.jpg
    KB 984.9 · צפיות: 55
  • 002.jpg
    KB 601.8 · צפיות: 50
  • 003.jpg
    KB 795.7 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
אתה צילמת?
מדהים!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
לכל החברים,
תודה על המחמאות, הם חיממו את הלב.
ועכשיו ל'תכלס'.
א. אני לא צלם. אני גרפיקאי מתחיל. בגלל שאין לי אינטרנט בבית (תראו לפי הכניסות המועטות שלי...) אני נאלץ להשתמש בתמונות שאני עושה לבד. אמנם, יש לפעמים שאני צריך לחכות הרבה זמן בשביל תמונה אבל הסיפוק בעבודה עם תמונה שאתה לבד צלמת ולא איזה צלם בקצה העולם הוא אדיר ונותן כוח... צריך לזה הרבה סבלנות אבל בשבילי זה הובי נחמד. וזה די משחרר מהישיבה על המקלדת והמסך המרצד.
ב. חלק מהתמונות באופן טבעי מיותרות. אז במקום לזרוק אותם אני פשוט נותן אותם מתנה לפורום. כאן גם התשובה לכל השואלים. כן, אני מאוד ישמח לראות את התמונות בעבודות שלכם. אם אתם רוצים לתת קרדיט, תנו אותו ל'פרוג', האתר שקידם אותי באופן אישי למקומות שלא חלמתי.
ג. התמונות הם במצלמת קנון A550 רובם ללא פלש כדי לא להזיק לצבעים האמיתיים.
ד. לא נראה לי שאני יכול לצלם לפי הזמנה, במיוחד שעכשיו אני מאוד עמוס בלימודי תוכנה חדשה. אבל יש לי הרבה תמונות במאגר שאוכל לשתף אותכם בהם. לגלריה יש לי איזושהי בעיה להעלות לכן אני עושה את זה דרך הפורום. תנסו אותי אולי יהיו לי תמונות מועילות.

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה אותם למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה