מיחם תיקון מיחם לשבת

• הוסף לסימניות
מיחם לשבת שמשאבת שבת שלו לא עובדת, יש אפשרות לתקן? אם כן, אשמח להמלצות באזור בני ברק.

תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

שלום לכולם

לפני כשנתיים וחצי רכשתי את מיחם הפלא של יוניברס, לאחר המלצת אח שלי, המיחם שמגיע תחת תג מחיר לא זול בכלל אכן מביא כמה מעלות שלא היו בשוק המיחמים
ובעיקר המעלות זה מיחם עם דפנות עבות לשמירת חום מרובה, לצד ברז תחתון ללא מנגנון שאיבה שלרוב שם הייתה הבעיה של מיחמי השבת המבודדים.
(במאמר המוסגר, בפרסומות הופיע ועדיין שיש מעבר אוטומטי למצב שבת, ולתומי חשבתי שזה בדומה להתקני שבת של המקררים שלא צריך להפעיל את מצב השבת ויש לו לוח פנימי שבשבתות וחגים זה מופעל אוטומטי ומנטרל את מערכות החימום הרגילות, אז לא... מה כן אוטומטי? לא יודע בדיוק...)

תכלס לאחר כשנתיים החלו אצלי דליפות מים באיזור הברז, בהתחלה היה נראה שזה בר פתרון ולא בעיה מהותית אבל לאחר שזה חזר ונשנה הבנו שזה משהו משמעותי יותר
טוב, קורה, נכון זה מיחם יקר, ואני לא מצפה למשהו שתוך שנתיים יתקלקל, אבל זה גם יכול לקרות...
אלא שבטווח של מספר חודשים, גם ל2 אחים שלי שרכשו את המיחם אחד לפני (ובעקבותיו רכשתי) ואחד שרכש אחרי, גם להם התגלו בעיות ותקלות של נזילות, לא בדיוק באותו מקום אבל באיזור הברז...

גם פה עוד שתקתי למרות שכבר נראה שזה מוצר שלא מחזיק לאורך ימים,
אבל במקרה נתקלתי בעמוד המוצר בזאפ והביקורות שם לא אחת ולא שתיים מציינות את התקלה הזו
אתם מוזמנים לראות בעצמכם...

1746699690364.png
1746699704034.png
1746699717892.png
|כמה ביקורות לדוגמא... חשוב לציין אין לי חלק באף אחת מהן...|

חשוב לי להדגיש, אני לא פניתי לחברה לא לקבלת אחריות (כי עברה שנה ואני לא מצפה שיסתכלו עלי בכלל אחרי שנה, מדובר בישראל...) ולא לקבלת שירות תיקון בתשלום, כן פניתי למעבדות תיקונים ושם מתברר זה תיקון יקר מאוד.

אחרי שראיתי מכמה מקומות שאני לא היחד, ובכמה פעמים - מתברר שזה מתרחש בטווח זמן ארוך אחרי הקניה, בשלב שלא מכוסה באחריות ראיתי צורך לעדכן על כך, כדי שיידעו את הנתון החשוב הזה. לצערי.

חלילה אין לי פה כוונה להזיק ולפגוע במישהו, רק להציל ממון ולעזור למי שמברר על המוצר.

וכמובן אשמח לשמוע על עוד מקרים כאלו... או להיפך

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה