יוסי לוינגר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שוה או לא.....................
איזה עיר .....ראיתי פרסום היום בעיתון המקומי בעירי משהו חדש שנפתח נראה לי בשם
הרוויחינו זה היה נראה אותו רעיון של שלך לחמך...
עיתון שבוע טוב בביתראיזה עיר .....
לא מצאתי.....עיתון שבוע טוב בביתר
אתה יכול לראות את זה באתר שלהם "גל ביתר"
122לא מצאתי.....
גל ביתר שבוע טובאיזה עמוד.....
והרויחנו זה סוכנות ביטוח.ראיתי פרסום היום בעיתון המקומי בעירי משהו חדש שנפתח נראה לי בשם
הרוויחינו זה היה נראה אותו רעיון של שלך לחמך...
מהו יקר ?דמי ניהול יקרים
אין לי מושג מה זה הארגון שלח לחמך ולאן הוא שולח אבל אף פעם לא מודדים ביצועים של השקעות לפי שנה אחתוביצועים נמוכים, בשנת 2023 התושאה עמדה על 3.92 בעוד שהמדדים הניבו תשואה של 25 +
ובצירוץ סיכונים גבוהים [הקרן יכולה להיות ממונפת עד 200%]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים