- הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1622786:תודה! השיש לבן? את יודעת מה הדגם?
לא ממש לבן, אופוויט.
נכתב ע"י קפוצון;1622859:לי יש שיש קיסר בצבע חול ים (2200 או 2020 לא זוכרת במדויק) הנקיון שלו מטורף
כולו כתמי קפה , תה וכדו' שלא יורדים
החלום שלי זה להחליף אותו לכהה יותר
נכתב ע"י קפוצון;1622859:לי יש שיש קיסר בצבע חול ים (2200 או 2020 לא זוכרת במדויק) הנקיון שלו מטורף
כולו כתמי קפה , תה וכדו' שלא יורדים
החלום שלי זה להחליף אותו לכהה יותר
במקום א.א. שימי סודה לשתיה. זה החומר הפעיל.נכתב ע"י bo;1623111:אני חושבת שזה מה שיש לי.
אני מצאתי שלהניח אבקת אפיה עם מעט מים על הכתם קפה / תה
להשאיר לכמה דקות, ו... לחפש את כתמים... הם ממש נעלמים.
נכתב ע"י nc;1623072:ניסית לנקות עם אנסטוניש לתנורים?
נכתב ע"י דסי;1623151:גרניט הוא איכותי רק בצבע שחור. גרניט בהיר לא שווה, כך אמרו לנו.
נכתב ע"י 2OR;1623210:נשמח גם לעזרה בבחירה שכזו...
אנו מתלבטים בין ארונות כהים עם שיש לבן
לבין ארונות בהירים עם שיש כהה
נשמח לשמוע, מה דעתכם העיצובית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //