$מישי אחת$
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מקפיצה מישהו יכול לעזור לי??
תודההה
תודההה
בבקשה יש באלישואלת גם
משהו יודע איפה קונים חלקי חילוף - גלגלת ופילטר לדגם K20 שמאושר עד?
אשמח מאוד לתשובה!
תודה!
מניסיון?
מצאתי רק מוכר אחד בעלי שמוכר לדגם הזה (MOVA K20), הגיע מסננת ומברשת, המסננת תואמת אבל המברשת הרבה יותר ארוכה, כך שזה לא מתאים למכשיר הזה.
מה עשית בסוף? מצאת? אני צריכה גם ... אשמח אם מצאת משהו תואם.יש מישו שקנה באושר עד לפני כחצי שנה שואב שוטף של דרימי דגם K20 ? ויכול להמליץ לנו איפה אפשר לחפש חלקי חילוף כמו גלגלת ומסננים? באלי אקפרס לא מצאנו דגמים תואמים...
מה עשית בסוף? אני צריכה גם... אם מצאת משהו תואם אשמח לדעת, תודה!מניסיון?
מצאתי רק מוכר אחד בעלי שמוכר לדגם הזה (MOVA K20), הגיע מסננת ומברשת, המסננת תואמת אבל המברשת הרבה יותר ארוכה, כך שזה לא מתאים למכשיר הזה.
לא מניסיון, שלחתי לפי הכיתוב וההתאמה של המוכרתודה!
מנסיון? כי היה באשכול זה או אחר משהו שאמר שהזמין לדגם הזה מאלי לפי קישור שגם משהו נתן לו כאן והגלגלת היתה ארוכה מידי, לא בדקתי אבל אולי נתנו לו קישור לא תואם לדגם...
על פניו זה נראה זה, מקוה שכך
בכ"א ממש תודה.
מצאתם גם מיכל של מים מלוכלכים?
תנקה את האזור של המגעים עם סקוץ'מצאתם גם מיכל של מים מלוכלכים?
זה הכי קריטי, כל רגע זה נתקע כאילו הוא מלא עד שאני מייבש אותו...
מצאתי.מצאתם גם מיכל של מים מלוכלכים?
זה הכי קריטי, כל רגע זה נתקע כאילו הוא מלא עד שאני מייבש אותו...
למעלה או מה שלכיוון המים?תנקה את האזור של המגעים עם סקוץ'
אם לא עזר תחליף פילטר
לי זה מאוד עזר ב H14
התכוונתי לכיוון המיםלמעלה או מה שלכיוון המים?
הם נקיים!
נמכריש לי את שואב/שוטף דרימי K20 למכירה חדש ב790 כולל משלוח. היה לי אותו והתקלקל ונאבד להם ואמרו שיתנו לי חדש מי שרוצה שיתקשר לפל 0504156873 או למיל e0504156gmail.com להוסיף שטרודל אחרי המספר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //