שואב שוטף שואב אבק ידני - בחירה קשה

• הוסף לסימניות
אם כבר, המליצו באשכול אחר מניסיון על שואב זה, במחיר זול יותר
לכאורה החיסרון היחיד בשואבים מאלי הוא שאין עליהם אחריות
מבחינת האיכות, לא נראה שיש הבדל בינם לבין אלה שנמכרים כאן, אשר גם הם כפי הנראה מקורם בצ'יינה

• הוסף לסימניות
היי הינה זה הגיע !!! עוד מעט פסח לא? ;)
מוצר מושלם עם כל החלקים
מצד אחד הוא שואב מצד שני הוא מנפח בלונים / גלגלי ים וכו'...
יש לו עוצמה חזקה !
אין לי איתו ניסיון ארוךךך אבל עושה רושם טוב מאוד + תגובות ממש חמות מלקוחות .
תהנו!
שיווקי מניסיון!
צפה בקובץ המצורף 1889911צפה בקובץ המצורף 1889912
@אליינה גילברט
אני מרוצה ממש
אבל הוא קטן בגודל
מבחינת כוח שאיבה יש לו כוח חזק...
מעולה למגירות / מסילות/ לחריצים של הספות/ לרכב...
הקישור שיווקי
יש עליו המון ביקורות חיוביות...

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול
ממליצה על סקולו...
לא עוצמתי מידי אבל נח, וזמין

• הוסף לסימניות
אני קניתי כמה פעמים מעלי אקספרס והייתי ממש מאוכזב. חלק מהם מחזיקים לתקופה קצרה וחלק הולכים ודועכים. לפני סוכות קניתי את השואב של סקולו, זה שווה כל שקל מחזיק לי עם עוצמת שאיבה עד עכשיו ועשה לי את הנקיונות של פסח.

• הוסף לסימניות
קניתי את סקולו והחיים פשוט כיפים יותר.
קטן, קומפקטי ועוצמתי.
ממליץ בחום על שתי הדגמים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם הוא חזק מספיק? ואם את עדיין מרוצה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי את ההוא של 108.
הוא נח קומפקטי נגיש,
אני מאמינה שהוא כמו מאליאקספרס...
בשימוש ממש כמעט יום יומי..

• הוסף לסימניות
אני קניתי כמה פעמים מעלי אקספרס והייתי ממש מאוכזב. חלק מהם מחזיקים לתקופה קצרה וחלק הולכים ודועכים. לפני סוכות קניתי את השואב של סקולו, זה שווה כל שקל מחזיק לי עם עוצמת שאיבה עד עכשיו ועשה לי את הנקיונות של פסח.
איזה דגם קניתם בסקולו ואיזה קישור מאלי'?

• הוסף לסימניות
רק אני מרגישה שהסוקולו לא שווה? יש לי את הזול ובפועל לא משתמשת בו, עוצמת השאיבה ממש חלשה ולכן נאלצת להוציא את הגדול כל פעם.
האם יש לכם המלצה על שואב אבק ידני ששואב באמת טוב?
יש למישהי נסיון עם השואב של שארק?

• הוסף לסימניות
האם מישהי מכירה שואב/מפוח יד של ססוניק?
בעלי קנה את זה מחנות שהמוכר שכנע אותו שזה יותר טוב מהסוגים שהוזכרו פה, (מוצר ישראלי ולא של עלי אקספרס...)
ולמעשה זה נראה בעיקר מפוח ופחות שואב.

קבצים מצורפים

• IMG_2788.JPG
    6 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
האם מישהי מכירה שואב/מפוח יד של ססוניק?
בעלי קנה את זה מחנות שהמוכר שכנע אותו שזה יותר טוב מהסוגים שהוזכרו פה, (מוצר ישראלי ולא של עלי אקספרס...)
ולמעשה זה נראה בעיקר מפוח ופחות שואב.
מקפיצה

• הוסף לסימניות
לי יש את השואב אבק ומפוח הזה
עוצמתי מאוד 24000pa
הפשרתי איתו מקרר שקפא (עם המפוח), שאבתי בעיקר מסילות ומקומות צרים.
עוצמתי מאוד קומפקטי במיוחד.
מומלץ מאוד!!!!
1771270509559.png
1771271078228.png

ק.ש. מומלץ מנסיון!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה