כתוב כאן כמובן דבר מעורפל מאוד ולא ברור.טוב לשמוע תגובה כזו. מסתמא קראת את תנאי המכרז והסכם ההפעלה (הכולל סעיף שמחייב את קיום תנאי המכרז).
נספח כג -
צפה בקובץ המצורף 2209099
הבעיה היא שהרבה מהדברים הבסיסיים במכרזים של המשרד נותרים בגדר המלצה...כתוב כאן כמובן דבר מעורפל מאוד ולא ברור.
כאן כתוב, לתקן בזמן אמת את הדברים, באמצעות איתור הכשלים והפקת לקחים שהדברים לא יקרו פעם נוספות.
וגם לא כתוב מה הקנס אם זה לא מתרחש בפועל, כך שזה בגדר המלצה בלבד.
מכיר אותו גם כן, וזו תשובה די קבועה שלו, אבל בכל הפעמים שהוא הרים לי את הטלפון תמיד הוא פנה גם לפקח בשטח [כשזו טענה שפקח יכול לטפל בה, למשל בכל מקרה שהתלוננתי על אוטובוס שלא יצא או ללא שילוט וכדו', תמיד הוא התקשר או שלח הודעה במקום לפקח], אלא מה, הפקחים לא מטפלים בזה באמת, ולא יחזירו לעולם אוטובוס שיצא ללא שילוט, אבל כשאוטובוס לא יצא כמה פעמים אחרי טלפון או שניים אכן יצא האוטובוס באיחור, ואין לדעת אם זה היה בפעילות של הפקח.בנוסף אני מודה על זה שיש בקווים מענה ע"י נציגים מאנ"ש .
אני מכיר מישהו שעובד שם בעל משפחה לשבעה ילדים חסיד קרלין סטולין גר
ברחוב יוחנן בן זכאי בביתר. הוא אמר לי שהם יכולים רק לתת מידע. לא יעזור שמישהו יצעק עליו.
אם הנציג באמת לא עושה עם זה כלום חוץ מלתייק את התלונה, זה אכן בעיה. אבל כפי שכתבתי לעיל - הנציג הנ"ל לכה"פ בוודאות מתקשר או שולח הודעה לפקח הרלוונטי בכל תלונה כזו, כך שהוא עושה את תפקידו בשלמות.האם לדעתך זה תואם את דרישות הסכם ההפעלה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //