ניהול שאלה בענין חוברת מתכונים-

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה להכין חוברת מתכונים לפסח השנה.
אבל,
המלחמה והבלאגן שסביב כל זה הביאו אותי להגיע להחלטה הזו קצת מאוחר, מה שאומר שלא אספיק להכין את כל המנות [או את רובן] לצילום.
יש אפשרות לי להביא מתכונים בלי תמונות, אבל זה יהיה חלק גדול מאוד של החוברת, וחבל שלא יהיו תמונות, או שאצור ב AI תמונות שבעז"ה ישקפו במעל 95% את התוצאה של המתכון.
רק באופן זה אצליח לארגן חוברת.
כל המתכונים יהיו כמובן מתכונים שלי וכאלו שכבר הכנתי וסימנתי עליהם וי של הצלחה. לא תהיה שום תמונה של מתכון שלא ניסיתי קודם.

במה תבחרי:
1. חוברת עם תמונות שרובן מ AI אבל משקפות ממש קרוב למציאות את התוצאה
2. שלא תהיה חוברת

כמובן שאציין בהקדמה שהרבה מהתמונות הם AI,

אשמח לדעתכם

• הוסף לסימניות
פשיטה שאופציה 1
(עם המתכונים עצמם מקוריים ולא מבינה מלאכותית)
אה. ואני בן אם זה משנה… 😉

• הוסף לסימניות
לכבוד הרבנית @ה. בקר תחי׳
שלום!
רק רציתי להודות על הכל!
על כל המתכונים במרוה לצמא.
על הספרים והמתכונים,
ןבעצם-על הכל!
אשרייכם!
אצלנו בבית מכינים קבוע את המתכונים שלכם,
ואםילו אחותי, שהיא נכה עם כיסא גלגלים,
מצליחה להכין חלק מכובד מהמתכונים ויוצאת נהנית ומסופקת…
(לצערי הספרים יקרים, כך שאין לנו אפשרות לרכוש אותם,
אבל מה שמצליחים למצוא מתכונים בחינם-מכינים ונהנים!)
יישר כח גדול,
ושתמיד תזכו לעזור ולשמח את ישראל מתוך בריאות,נחת ושמחה!
בהערכה רבה!
משפחת סבתו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמובן אופציה 1 !
אין מילים... מחכה מאד!
נהנים מזה כל חג מחדש-וגם ממה שאת מעלה בין חג לחג...
יישר כוחך-תבורכי!

• הוסף לסימניות
תפתחי סקר ותראי שהתוצאה תהיה 100% על אופציה 1.
בול.
וואו תודה, אתן בהחלט נותנות לי פוש לעוף על זה.
פשוט להכין הכל עכשיו לתמונות - זה פשוט לא יקרה....לרוץ תוך כדי טיגון לממ"ד וכו'.....
ברור, זה באמת לא ראלי, ובלי תמונות בכלל גם פחות מוצלח כי התמונה מאוד עוזרת.
אשמח מאוד לאופציה 1!

• הוסף לסימניות
ברור חוברת עם תמונות AI
כל חג מחדש אני מחפשת את החוברות שלך

• הוסף לסימניות
אני אפילו לא צריכה את התמונות בAI
מספק אותי לגמרי המתכון עצמו
ותודה רבה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה