רעיון לשם למבצע ולכרטיסים

• פותח הנושא ל.1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני זקוק בדחיפות לרעיון לשם למבצע [ולכרטיסים] בנושא השקעה בלימוד והתנהגות [אני מחפש שם שיכלול את שניהם יחד]
מי שיש לו רעיון אני ממש אשמח
תודה

• הוסף לסימניות
מבצע "בן תורה",
מסמל גם את הלימוד וגם את ההנהגה של בן תורה.
חשבתי על זה בהתחלה אבל נשמע לי קצת בוגר מידי , אולי כדאי משהו יותר ילדותי קצת
הרעיון הוא שהם צוברים כרטיסים ובסוף יש 'יריד' מכירה של פרסים כל פרס בעלות של סכום כרטיסים

• הוסף לסימניות
@ל.1
שלום הרב!
הנה 4 רעיונות חמודים…
אני אישית הכי התחברתי למספר 4.
(קרדיט- צאט ג׳י פי טי… ב״ה פניתי אליו והוא הביא עשר רעיונות מרכזיים ובחרתי מתוכם את הארבע שהכי אהבתי. ביקשתי ממנו שירחיב והנה התוצאה. המון בהצלחה!)
1-משקיעים ועולים
רעיון המבצע: כל בחור הוא משקיע. השקעה בלימוד ובהתנהגות מקדמת אותו בדרגות.
אופן הביצוע: צבירה על לימוד רציני והתנהגות טובה, מעבר בין דרגות לפי צבירה, חובה שילוב של שני התחומים.
כרטיסים: כרטיס אישי, שתי עמודות לימוד | התנהגות, סימון התקדמות בדרגה.

2 זורעים היום – קוצרים מחר
רעיון המבצע: כל מאמץ בלימוד ובהנהגה טובה הוא זרע שמניב פירות בהמשך.
אופן הביצוע: צבירת “זרעים” על לימוד והתנהגות, קציר בסוף תקופה, אין קציר בלי שני התחומים יחד.
כרטיסים: כרטיס עם אזור לזרעים, סימון יומי או שבועי, סיכום קציר בסוף התקופה.

3 השקעה של זהב
רעיון המבצע: השקעה איכותית בלימוד ובהתנהגות היא זהב טהור.
אופן הביצוע: ניקוד על איכות ולא רק כמות, בונוס על מצוינות מיוחדת, רף גבוה וברור.
כרטיסים: כרטיס בעיצוב זהב, סימון השקעות רגילות ומצוינות, אפשרות לזהב כפול.

4 הון רוחני
רעיון המבצע: כל בחור בונה לעצמו הון רוחני מהשקעה בלימוד ובהתנהגות.
אופן הביצוע: הפקדות קבועות על לימוד והתנהגות, בונוסים על התמדה, יעד הון לתקופה.
כרטיסים: דף חשבון רוחני, שורות להפקדות, סיכום הון מצטבר.

• הוסף לסימניות
חחח גם אני ניסיתי לשאול אותו והוא הביא לי חלק מהרעיונות הנ"ל אבל ביקשתי ממנו שיתן לי ביטוי תורני או מתוך המקורות או חז"ל הוא אמר לי "אופס נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך"

• הוסף לסימניות
@ל.1
אם כבודו זקוק לעוד רעיונות-בשמחה רבה.
בברכה.
ש.ס.ל
בן ישיבה ורב ממ״ק

• הוסף לסימניות
חחח גם אני ניסיתי לשאול אותו והוא הביא לי חלק מהרעיונות הנ"ל אבל ביקשתי ממנו שיתן לי ביטוי תורני או מתוך המקורות או חז"ל הוא אמר לי "אופס נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך"
מה?! חח
מה הסיפור שלו?!
תנסה אז את ג׳מיני של גוגל או קופילוט של מייקרוסופט.
אגב.
מי שאמר שרןבוטים לא ישלטו על העולם טעה…
בינה מלאכותית היא רובוט לכל דבר ועניין…
והיא נמצאת אפילו במכונות כביסה מתקדמות…

• הוסף לסימניות
@ל.1.
דבר נוסף- אם כבודו מעוניין היתה לנו כתבה במרוה לצמא על שריפה, אם אתה מעוניין אשלח לך או את הכתבה או אכתוב לך את הסיפור…
מניסיון אישי זה מרתק את כל התלמידים,
אומנם לא עליכם שבעל המעשה מספר זה עולם אחר בפרט שאני מביא ספר ששרד ממש מתוך האש!
ספר חזון עובדיה-הלכות ט״ו בשבט, למרן הגאון הרשל״צהרב עובדי׳ה יוסף זצוק״ל זי״א

• הוסף לסימניות
מה?! חח
מה הסיפור שלו?!
תנסה אז את ג׳מיני של גוגל או קופילוט של מייקרוסופט.
אגב.
מי שאמר שרןבוטים לא ישלטו על העולם טעה…
בינה מלאכותית היא רובוט לכל דבר ועניין…
והיא נמצאת אפילו במכונות כביסה מתקדמות…
כולם ענו כך אני לא יודע אם זה בגלל הנטפרי שלי או שזה מובנה בהם אבל הם לא מוכנים להיכנס לנושאים כאלו

אם הגענו למצב שאפילו רבס' משתמשים בבינה אז בהחלט היא שולטת בעולם

• הוסף לסימניות
כולם ענו כך אני לא יודע אם זה בגלל הנטפרי שלי או שזה מובנה בהם אבל הם לא מוכנים להיכנס לנושאים כאלו

אם הגענו למצב שאפילו רבס' משתמשים בבינה אז בהחלט היא שולטת בעולם
ה׳ יעזרנו…
יישר כח גדול!

• הוסף לסימניות
מידה טובה מרובה (מלשון מידות טובות...)
לומד על מנת לקיים
אוהב ישראל
בני מלכים
מקדשים שם שמיים

• הוסף לסימניות
איש את רעהו ;)

• הוסף לסימניות
@ל.1.
דבר נוסף- אם כבודו מעוניין היתה לנו כתבה במרוה לצמא על שריפה, אם אתה מעוניין אשלח לך או את הכתבה או אכתוב לך את הסיפור…
מניסיון אישי זה מרתק את כל התלמידים,
אומנם לא עליכם שבעל המעשה מספר זה עולם אחר בפרט שאני מביא ספר ששרד ממש מתוך האש!
וואי מעניין מאוד זה בהחלט מרתק ורעיון מעולה יישר כח גדול

• הוסף לסימניות
מידה טובה מרובה (מלשון מידות טובות...)
לומד על מנת לקיים
אוהב ישראל
בני מלכים
מקדשים שם שמיים
אני מחפש שם שיכלול השקעה בתורה והשקעה בהתנהגות [אין לי רצון לחלק את זה לשני סוגי כרטיסים]
או שם שישדר על מהות המבצע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה