- הוסף לסימניות
- #1,641
הקבלן רוצה להגיד לך מה שאתה תרצה לשמוע כדי שלא תשגע אותו
חברת הבקרה יותר ריאלית ואני מדבר מניסיון
כן, אבל כשחברת הבקרה עונה על כל ההגרלות אותה תשובה בלי הבחנה זה אומר שהם תכנתו את המזכירות לענות תשובה ריקה מתוכן בלי קשר למציאות.הקבלן רוצה להגיד לך מה שאתה תרצה לשמוע כדי שלא תשגע אותו
נמקt
אני הייתי מאמין יותר לחברת הבקרה
בהצלחה
לא הבנתי מה אתה מתכווןבמכון בקרה בד"כ הם מעירים הערות ואחרי תיקון כל הערה יש להם עד 14 יום למענה בעניין
ההתייחסות הראשונה שהם היו אמורים להתייחס בהגרלת 14466 הוא ההעברה של הדירות מ2450 ל2446
אם היו דוחים את הבקשה להעברה כל הבקשה אינה תקיפה וצריך להגיש מחדש את התכנון החדש
מידי הרבה משתנים בשביל להוריד כמה מטרים ושהכל יישאר על קנו
האם זה שלא שמענו על כך
האם זה אומר שהם אישרו את העברה?
נ.ב. מדובר בבשורה עבור שני ההגרלות היות ובאם מאושר ההעברה 2450 יכולים כבר סוף סוף להגיש את הבקשה להיתר עבורם אחרי שיודעים במדויק את מספר הדירות הסופי
אבל זה עדיין לא הוגש לאשד.במכון בקרה בד"כ הם מעירים הערות ואחרי תיקון כל הערה יש להם עד 14 יום למענה בעניין
ההתייחסות הראשונה שהם היו אמורים להתייחס בהגרלת 14466 הוא ההעברה של הדירות מ2450 ל2446
אם היו דוחים את הבקשה להעברה כל הבקשה אינה תקיפה וצריך להגיש מחדש את התכנון החדש
מידי הרבה משתנים בשביל להוריד כמה מטרים ושהכל יישאר על קנו
האם זה שלא שמענו על כך
האם זה אומר שהם אישרו את העברה?
נ.ב. מדובר בבשורה עבור שני ההגרלות היות ובאם מאושר ההעברה 2450 יכולים כבר סוף סוף להגיש את הבקשה להיתר עבורם אחרי שיודעים במדויק את מספר הדירות הסופי
לא הוגש?אבל זה עדיין לא הוגש לאשד.
מה שאומר שלא נבדק עדיין מבחינת המשמעות לזוכים.
אם אני לא טועה, @שרה... מדברת על חברת הבקרה של הוועדה המקומית ואילו אשד בקרה זו חברת הבקרה של ההגרלות. שניהם צריכים לאשר את העברת הזכויות - הבקרה המרחבית בעקבות התאמה לתב''ע ואשד כדי לשמור על זכויות הזוכים.אבל זה עדיין לא הוגש לאשד.
מה שאומר שלא נבדק עדיין מבחינת המשמעות לזוכים.
איני יודע מה בדיוק הפרוצדורה בפיקוח על ההגרלות.אכן
לא ידעתי שזה מפוצל לשניים
מה סדר הדברים?
או שזה אף במקביל
גם אנחנו זכינו בהגרלה זו, ועינינו כלות לראות או לשמוע אם יש משהו חדש בנידון?????היי,
אם יש משהו שיודע מה מתקדם עם הפרוייקט של עמרם אברהם הגרלה מספר 2513 ויש השערה תוך כמה זמן יגישו בקשב להתר בניה נשמח מאוד לדעת
תודה רבה!
באיזה פרויקטים?דו בשבט שמח
נוספו עוד 2 בקשות להיתר של שי חי,
עומדים כרגע על 11 בקשות בשכונה סך הכל.
ברכות
אעדכן מיד בעז''ה.באיזה פרויקטים?
www.handasabs.org.il
www.handasabs.org.il
הגרלה 2451.אחת למגרש 215 ואחת ל-216.
זה לא קשור למתחמים שעושים להם ניוד זכויות להגרלה 2446.
איתור בקשות - מידע הנדסי, מנהלת הנדסה עיריית בית שמש
www.handasabs.org.il
איתור בקשות - מידע הנדסי, מנהלת הנדסה עיריית בית שמש
www.handasabs.org.il
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
ANONYMOUS - Filemail
Click here to view and download these shared files from Filemail.comwww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איש ישראלי, שמח-לעזור, רעננה ועוד 8 משתמשים11 //