- הוסף לסימניות
קניתי בעבר רמקול GBL ממש ממש אויכותי עוצמתי וכו, היות ובאותו תקופה הייתי זקוקה יותר לחלק האונקי והוא לא היה{כאן המקום להגיד לכם פשוט תבדקו שהמכשיר עונה לצרכים שלכם}
אז זנחתי אותו בצד במקום שמור וכו..
עכשיו החלטתי לחזור אליו ולהשתשמש בבלוטוס להשמעת שירים עבור הוראת מוזיקה בגנים ובתי הספר אבל אני רואה שהבלטוס לא עובד..
וזה מוזר כי הוא עבד בעבר ןלא השתמשתי כל כך והיה במקום שמור אני לא מבינה לאיפה הוא פשוט הלך , הכפתור קיים אך אין שום מכשיר שמצליח להתחבר ... לא מוצאת הרמקול בשום מכשיר
אני ממש מבואסבת לא בא לי לקנות רמק'ול חדש הוא עלה יקר כנאה לGBL. והאחריאות כבר איננה עבר שנתיים
ניסית לאפס על פי הנחיות שנתן לי הצאט GBT ואכן אפס אבל עדין לא מתחבר
מי יכול להסביר מה יכול להיות שקרה או לכוון פתרון או לפחות להמליץ איזה איש מקצועי או חנות יכולים לסייע אם בכלל בזה....
תוטדה על המקום לשאול ועל מרחב הכלל לקבל ..
אז זנחתי אותו בצד במקום שמור וכו..
עכשיו החלטתי לחזור אליו ולהשתשמש בבלוטוס להשמעת שירים עבור הוראת מוזיקה בגנים ובתי הספר אבל אני רואה שהבלטוס לא עובד..
וזה מוזר כי הוא עבד בעבר ןלא השתמשתי כל כך והיה במקום שמור אני לא מבינה לאיפה הוא פשוט הלך , הכפתור קיים אך אין שום מכשיר שמצליח להתחבר ... לא מוצאת הרמקול בשום מכשיר
אני ממש מבואסבת לא בא לי לקנות רמק'ול חדש הוא עלה יקר כנאה לGBL. והאחריאות כבר איננה עבר שנתיים
ניסית לאפס על פי הנחיות שנתן לי הצאט GBT ואכן אפס אבל עדין לא מתחבר
מי יכול להסביר מה יכול להיות שקרה או לכוון פתרון או לפחות להמליץ איזה איש מקצועי או חנות יכולים לסייע אם בכלל בזה....
תוטדה על המקום לשאול ועל מרחב הכלל לקבל ..
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //