לפי מה שאני מכירה, לא בודקים אם הילד באמת סובל רגשית.באיזור ירושלים, והרופא ייתן גם בלי רקע רגשי?
אני לא חושבת שהרופא בודק, הוא כותב בד"כ מה שמבקשים ממנו.באיזור ירושלים, והרופא ייתן גם בלי רקע רגשי?
מחפשים חוג שהוא לא יצירה, התעמלות, דרמה, מחול, ריקוד וכו'... וזה מה שנשאר...מה הסיבה?
את יכולה להגיד שאת רוצה את הרכיבהמחפשים חוג שהוא לא יצירה, התעמלות, דרמה, מחול, ריקוד וכו'... וזה מה שנשאר...
אני מתקשרת למזכירות של המרפאה בעירנו (לא למכבי ללא הפסקה)הייתי שמחה לדעת לאיזה מזכירות מתקשרים במכבי ?לאיזה מספר טלפון ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים