- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;382624:הניירת לא מושכת אולי במיוחד, ואפילו שנמאס ממנה, כדאי למצוא תמונה אחרת.
עולה במוחי רעיון כזה- למצוא תמונה של ניירת עם חלק מהניירות מתעופפים, ועל נייר אחד שמתעופף קרוב מאד ועליו כתוב "נמאס מהניירת?" ואז למטה כל הקטע של "חפק וכו" על החלק הכתום.
נכתב ע"י שיר770;382629:הלוואי שהניירת שלי היתה כל כך מסודרת... עם כזו ניירת לא צריך מחשב...
כמו שאמרה איילה כדאי למצוא תמונה של ניירת מבולגנת ומעופפת...
חוץ מזה- יפה מאוד!!!
נכתב ע"י obyektiv;382707:לפי דעתי הראשון, מבחינה שיווקית התמונה תופסת את העין והלקוח מזדהה עם הערימה.
לי בתור "לקוח" חסר הפיתרון. אוליאיזה תמונה של דיסק
אני יודעת, אבל הבלגן נועד להראות שאתה מפזר את הניירות כי נמאס לך מהן, וגם בשביל הנייר המתעופף שניתן לכתוב עליו את ה"נמאס", אבל אם כמובן תעשה מה שאתה רוצה.נכתב ע"י studio dv.d;382711:אנחנו לא מחפשים להראות שיש בלאגן מהניירת, אלא סתם כך שנמאס מכל הניירת והקלסרים וכדאי להתקדם ולעבוד עם תוכנה מסודרת.....
נכתב ע"י studio dv.d;382711:אנחנו לא מחפשים להראות שיש בלאגן מהניירת, אלא סתם כך שנמאס מכל הניירת והקלסרים וכדאי להתקדם ולעבוד עם תוכנה מסודרת.....
נכתב ע"י מאירי5;382628:אהבתי את המודעה הראשונה.
את הלוגו אתם בניתם או שהלקוח הביא?
לטעמי הצורה של מקש אנטר בתור לוגו של תוכנות\חברות הוא קצת מיושן היום.
פעם פעם בימי הAT זה היה חדש ומלהיב. היום, אפעס, כבר לא משהו.
היום הולך יותר מושגים מתחום האינטרנט, רשתות לסוגיהן, צורה של גלי רשת, (((( משהו דומה לזה...עיגול עם חץ\משולש בפנים, משדר רוח קצת יותר עדכנית.
הסלוגן מצוין, קצר וקליט.
בהצלחה.
נכתב ע"י bracha;382917:ואם כבר באנטר עסקינן, אז אני כבר הרבה זמן לא ראיתי כזה אנטר, זה אנטר של המקלדות של פעם. כיום, האנטר הוא אותה צורה אבל בסיבוב של 90 מעלות נגד כיוון השעון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: נתי פוגל, חיפאית!!!!, S Schwam ומשתמש 1 נוסף4 //