קורונה ק-ו-ר-ו-נ-ה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אה ודבר נוסף לכל המוטרדים מהקורונה,
המלצה שלי אל תסתובבו כרגע, אולי אפילו תיקחו ימי חופש,
כי הקורונה מסתובבת בימים אלו- לפחות בכל משפחה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לכתוב את השם של אחי שנפטר מקורונה בגיל 18?
בחור בריא לגמרי בלי כלום שפשוט נדבק בחנות מלקוח ושבוע אחר כך כבר נקבר.
תעתוע זה לא לצערינו.
אני אחות שכולה מקורונה
והבן שלי כרגע עם צינון ושיעולים ללא חום וכבר שלושה ימים בבית. אני לא אסכן אף אחד בגללו למרות שהוא בלי חום(אגב גם גיל 40 זה צעיר מאד!!)
על צינון ושיעול צריך לשבת בבית???????
לי גם היה ולהרגיעך אני גם במגע קרוב עם משפחה שלמה שבה גם תינוק בן פחות מחודש ואף אחד לא נדבק

• הוסף לסימניות
אה ודבר נוסף לכל המוטרדים מהקורונה,
המלצה שלי אל תסתובבו כרגע, אולי אפילו תיקחו ימי חופש,
כי הקורונה מסתובבת בימים אלו- לפחות בכל משפחה.
בהצלחה.
תגובה לא הולמת.

• הוסף לסימניות
הציבור כאן מתחלק לשניים, יש את אלו שבתקופת הקורונה המשיכו הכול כרגיל, תפילות, לימודים ושגרת חיים, וגם כשיש להם צינון או שיעול הם ממשיכים כרגיל, ויש את אלו שבקורונה הקפידו על כללי משרד הבריאות ונשארו סגורים בבתים, והם גם כיום נשארים בבית עם כל סימן של מחלה עד שיעבור. כל צד ניסה אז לשכנע כמה דרכו נכונה, ואף אחד לא השתכנע ועבר צד, ועכשיו מנסים שוב זה ממילא לא ישנה דעות. אז בואו נמשיך, כל אחד עם הדרך שלו, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לדעתי אי אפשר לעצור את החיים על כל צינון. אבל כן ראוי לפחות לשמור על יותר סטריליות בזמן שחולים(לא להשתמש במגבת ידיים אלא רק בנייר ולשטוף ידיים בסבון אחרי שמקנחים את האף וכו'), ובמינימום לומר לאלו שנמצאים קרוב פיזית כדי שאלו שיודעים שנדבקים מהר יוכלו לשמור על עצמם יותר.
(כאחת שנדבקת בשניות ויוצא לי להיות מקוררת לפחות פעם בחודש חודשיים ויותר מזה לדעתי זה יכל להמנע כי כל פעם זה אחרי שנחשפתי לכאלו שחולים כבר)

• הוסף לסימניות
הרופא שלי אמר לי לפני תקופה שזהו יצא המונח קורונה מהספרות הרפואית בעולם והיא הפכה לעוד זן של שפעת.
התרסמו כבר לא מעט תחקירים גם של משרד הבריאות הישראלי (לא של כל מיני רופאים עלומים שמפריכים כל דבר שזז) שהרבה מהנפטרים ל"ע נפטרו כתוצאה מטיפול שגוי או לא מתאים.
היתה היסטריה, לא היה מידע ול"ע אנשים שלימו על זה בחייהם

• הוסף לסימניות
על צינון ושיעול צריך לשבת בבית???????
לי גם היה ולהרגיעך אני גם במגע קרוב עם משפחה שלמה שבה גם תינוק בן פחות מחודש ואף אחד לא נדבק
מדובר בילד בן 7 שלא יודע מספיק לשמור על הגיינה של עצמו ועוד יותר בסביבה.
וכשהוא מצונן ומשתעל זה רציני.. אז כן!!
אני לוקחת אחריות ולא שולחת לת"ת שידביק חצי כיתה+רבה.
חושבת שזאת אחריות בסיסית מצידינו כהורים-
הבן שלי במעון כל יומיים בבית עם משהו אחר שנדבק מחברים אני לא אעשה את זה לאחרים.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!!! מעריכים מאוד.
יש מקומות שלא נוהגים כך.

• הוסף לסימניות
גם אני
ואם כולם היו נוהגים כך החיים של כולנו היו הרבה יותר קלים

• הוסף לסימניות
רק שאני יבין- אם יש לי עכשיו צינון כבד (לכאורה ללא סיבה) זה קורונה?

• הוסף לסימניות
הרופא שלי אמר לי לפני תקופה שזהו יצא המונח קורונה מהספרות הרפואית בעולם והיא הפכה לעוד זן של שפעת.
התרסמו כבר לא מעט תחקירים גם של משרד הבריאות הישראלי (לא של כל מיני רופאים עלומים שמפריכים כל דבר שזז) שהרבה מהנפטרים ל"ע נפטרו כתוצאה מטיפול שגוי או לא מתאים.
היתה היסטריה, לא היה מידע ול"ע אנשים שלימו על זה בחייהם
זו בדיוק הנקודה.
זה עוד זן של שפעת, ועם שפעת לא מסתובבים אם יש תסמינים פעילים כדי לא לסכן את מי שזה עלול לסכן אותו או סתם כדי למנוע מאמהות עובדות ושאינן חרפון מיותר.

• הוסף לסימניות
אני מהאנשים שממש לא נלחצו מהקורונה, אבלללל אם יש תסמינים וחשש לקורונה אז לא יוצאים מהבית,
זה מדבק מאד! לא פחות ממה שהיה בתקופת הקורונה
(סיימתי עכשיו שבוע וחצי בבית)

• הוסף לסימניות
עכשיו כולנו אחרי חיסונים, ואם אני לא טועה המבוגרים ממשיכים להתחסן באופן סדיר
זה ההבדל שהופך את הקורונה היום דומה לשפעת, בניגוד לתקופת ההתפרצות שלה, בה היא היתה מסכנת חיים
כמובן כמו בכל מקרה שלא מרגישים טוב - לא נכון להסתובב ולהדביק
רפואה שלמה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני מהאנשים שממש לא נלחצו מהקורונה, אבלללל אם יש תסמינים וחשש לקורונה אז לא יוצאים מהבית,
זה מדבק מאד! לא פחות ממה שהיה בתקופת הקורונה
(סיימתי עכשיו שבוע וחצי בבית)
לפי מה ידעתם שאתם עם קורונה?

• הוסף לסימניות
ותירוצים כמו "גם מי שהדביק אותי הגיע לכיתה"
הם תירוצים של גן ילדים.
בלת"ק חלקי
אני הייתי אתמול עם הבת שלי אצל רופא ילדים מאוד אמין ומוכר, יש לה וירוס (לא קורונה, אבל זה לא כל כך משנה)
הוא אמר שאם יש הרבה ילדים חולים בגן, ברגע שהיא מרגישה טוב היא יכולה ללכת לגן, גם אם הוירוס עדין לא עבר לגמרי ולא צריך לחכות 24 שעות בלי חום.
לא הצלחתי להבין לגמרי את ההיגיון, אבל איזשהו פלסוף שקשור למעגל ההדבקה

גם אני
ואם כולם היו נוהגים כך החיים של כולנו היו הרבה יותר קלים
תדמיינו אולי עולם שבו כולם נוהגים כמוני, אפילו הוויכוחים היו נגמרים עוד לפני שהתחילו.
העולם שונה, וכך צריך להיות. כשם שאין פרצופיהם שוות, כך גם דעותיהם אינן שוות. זה היופי שבבריאה, שכל אחד מביא משהו אחר, זווית אחרת, הסתכלות אחרת. אילו כולם היו חושבים אותו דבר, הכול היה נראה משעמם מידיי. דווקא הגיוון והחילוקי דעות יוצרים את הצבעוניות האנושית. והעבודה שלנו היא לכבד את הדעה של השני, גם אם לנו זה נראה לא הגיוני או אפילו משוגע. ככה זה העולם, וזה מה שהופך אותו להרבה יותר שלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום לכל חברי הפורום היקרים,

אני כותב כאן מתוך תחושת שליחות, לאחר שנחשפתי למאבק של קבוצת זוגות שנמצאים בתוך 'מלחמה' משל עצמם – המלחמה על הקמת בית בישראל.
כולנו יודעים שבטיפולי פוריות, כל יום הוא נצח. הזמן הוא המשאב הכי יקר, והשעון לא עוצר מלכת. לצערנו, המלחמה הנוכחית יצרה מציאות שבה הבירוקרטיה, ביטולי התורים והעומס במערכת הבריאות דוחקים הצידה את הזוגות האלו.
הם נמצאים במירוץ נגד הזמן, וכל עיכוב של חודש בגלל בירוקרטיה עלול להיות קריטי. מדובר בחיים עצמם, בזכות הכי בסיסית וקדושה – להפוך להורים ולבנות המשכיות לעם ישראל.
הופצה עצומה דחופה שדורשת מהמדינה לא להפקיר את הזוגות האלו בגלל המלחמה. אנחנו מבקשים להכיר בטיפולים האלו כזכות יסוד שלא נדחית, ולהסיר את החסמים הבירוקרטיים שחונקים את התקווה.
אנא, הקדישו דקה אחת לחתום. זו לא רק חתימה, זו הושטת יד לאחים שלנו שנלחמים בשקט, בקושי ובציפייה.
קישור לחתימה על העצומה:

יהי רצון שבזכות הערבות ההדדית הזו, נזכה כולנו לשמוע רק בשורות טובות, ולראות בבניין בתים נאמנים בישראל
0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה