- הוסף לסימניות
אשמחמה אתם אומרים אולי נפתח אשכול מיוחד תודות ל @השקעות R הון ?
אגב, אתה יכול לשפוך את תודותיך כאן:
https://rhon.co.il/המלצות/
או בציון הדירוג שלו בפרוג.
אשמחמה אתם אומרים אולי נפתח אשכול מיוחד תודות ל @השקעות R הון ?
זה לא סיכון?למה לא?
זה כמעט ולא יותר מסוכן משכיבה בעו"ש.זה לא סיכון?
התשואה תהיה כמה שקלים
הסיכון הוא גם רק כמה שקלים...זה לא סיכון?
התשואה תהיה כמה שקלים
איזה שקלים יש סיכון?הסיכון הוא גם רק כמה שקלים...
יכול להיות ירידה יומית קלה (אאל"ט היה כזה דבר בחודשים האחרונים באחת מהקרנות)איזה שקלים יש סיכון?
תראו את הגרף
מתי היתה ירידה בתקופה האחרונה
אני כבר משקיע חצי שנה לא ראיתי שום ירידהיכול להיות ירידה יומית קלה (אאל"ט היה כזה דבר בחודשים האחרונים באחת מהקרנות)
כמו"כ סיכון מנפיק.
אבל כאמור, גם בעו"ש בנק יש סיכון.
שיכנס להרכב של קרן כספית היא מכילה פקםיש לנו סכום גבוה שיושב בעו"ש
לשיפוצים
אנחנו רוצים לשים אותם בינתיים בצד
הבנו שיש אפשרות או פקם בבנק או קרן כספית
אני מבינה שהפתרון הוא קרן כספית
בעלי מעדיף פקם כי הוא מפחד מקרן כספית... הוא מרגיש שהוא לא מספיק מבין בזה... מלחיץ אותו שזה לא מספיק יציב...
עד כמה זה באמת משמעותי ? ואגב אם נבחר בפקם איך אני מקבלת הצעות מבנקים נוספים מעבר לבנק של החשבון שלי? הולכת פיזי מאחד לשני?
נכנסים לאתר שוק ההון בצד ימין פעולות לוחצים על קנית ני"ע מקישים על חיפוש לפי מספר ושמים את מספר הקרןאשמח לעזרה איך אני מפקידה לקרן כספית דרך פועלים
חכה יומים זה ירד מהעו"ששאלה- אחרי שמפקידים כסף לקרן כספית - האם זה מתבטא בעובר ושב?
הפקדתי בקרן כספית - בבנק לאומי- וזה מתבטא לי בעובר ושב. ומאד מפריע לי להתנהלות הכספית היומיומית
עשיתי משהו לא נכון? או שככה זה בלאומי?
@השקעות R הון
לא תקין.כבר יותר משבועיים וזה לא יורד מהעו"ש. מה זה אומר? מה עושים?
עוד מישהו נתקל?
@השקעות R הון @מקצועי בלבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: בת-שבע ר., שמואלזון, ישראל פ. גבאי ועוד 22 משתמשים25 //