איזה סיכון יש בקרן כספית?ובקרן כספית 125 ש״ח לחודש במקומך הייתי לוקח את הסיכון ובאומץ רב משקיע לאחר שאלת רב כמובן בקרן כספית
בקרן כספית הריבית עכשיו בערך 4.5% לשנה.שלום לכולם
יש לי 30.000 לתקופה קצרה (עד שאני ימצא רכב)
זו''א שאני צריך נזילות יומית
השאלה איפה לסגור אותו בבנק או בקרן כספית
תודה רבה
מצטרף לשאלהאיזה סיכון יש בקרן כספית?
אם הכלכלה הישראלית והבנקים יקרסומצטרף לשאלה
גם לחודש?בבנק תקבל ריבית של 3.999 ש״ח
מה עדיף קרן כספית דרך הבנקבקרן כספית הריבית עכשיו בערך 4.5% לשנה
אז גם הבנק לא יחזיר את הכסףאם הכלכלה הישראלית והבנקים יקרסו
יותר משתלם לקנות קרן כספית דרך הבנק – אסור להם לקחת עמלת קנייה, מכירה או משמורת. בחשבון מסחר לפעמים כן גובים עמלות.מה עדיף קרן כספית דרך הבנק
או בהשקעות
היום הציעו לי בבנק להכניס את הכסף לניירות ערך שלהם והבנתי שזה גם קרן כספית
תודה מראש
כמה פעמים יוצא לך להרוויח 300 ש"ח בשתי לחיצות כפתור? אחת קנייה ואחת מכירה...נניח וקנית רכב ב3 חודש הבאים אתה מבין על כמה רווח מדובר? 300/400 ש״ח

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שלום! אני יעל.1 //