אחין שלי, תלמיד ישיבת סלבודקא, אמר לי בשבת שיש לו חבר, צרפתי, שנמצא כרגע בבידוד, כיון שפיתח תסמינים,לקחו לו בדיקות לפני שבת הגיוני שזה הואש שמועה על חולה מאומת שהתגלה בבני ברק, בישיבת סלבודקה.
למישהו יש מידע אם זה אמיתי?
אני הולך...
משאיר את האשכול במצב יציב
מקווה שעד שאחזור לא יתדרדר מצבו
וח"ו שלא ימות.....
ממתי?ולא כוללים.
מאיפה המקור??????מאומת???368 חולים מתו ביממה האחרונה באיטליה!!!!!
איפה מי שהשווה את זה לשפעת?
התכוונו לטלזסטוןבחזית הבריאות: העיר החרדית בהסגר,
זה נכון? קיבלתי במייל, אם כן איזה עיר?
איטליה פרסמה זאת באופן רשמימאיפה המקור??????מאומת???
וחלקו האחר בהסגר עצמי באופן חלקי.רק רבע מהישוב שם בהסגר
אה תודההתכוונו לטלזסטון
אבל זה לא נכון
רק רבע מהישוב שם בהסגר
אנשים צריכים להבין שהסגר לא משפיע מיד, כי עכשיו מתים אנשים שנדבקו לפני שבועיים ויותר.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים