מה הכוונה איך? מציירים...אפשר הסבר בבקשה?
[אייך לעשות את זה...]
סליחה אם זה לא היה ברורמה הכוונה איך? מציירים...
אם אפשר למקד את השאלה
בכללי התשובה היא לקחת תמיד בכיס דף מדפסת מקופל ועפרון קטנטנן, בד"כ עפרון B3 או יותר, [ורק אם אפשר, על הדרך גם בדל מחק כלשהו], וכשיש זמן פנוי לשבת ולשרבט בלי לחשוב מדי הרבה, פשוט מה שמתחשק ועולה באותו רגע. חלק מהציורים נזרקים באמצע התהליך, והיפים מקבלים תשומת לב נוספת בפינישים שאני עושה בבית כשיעלה הרצון לפני.סליחה אם זה לא היה ברור
התכוונתי אם אפשר להסביר אייך לצייר את זה
חח נעשה את זהבכללי התשובה היא לקחת תמיד בכיס דף מדפסת מקופל ועפרון קטנטנן, בד"כ עפרון B3 או יותר, [ורק אם אפשר, על הדרך גם בדל מחק כלשהו], וכשיש זמן פנוי לשבת ולשרבט בלי לחשוב מדי הרבה, פשוט מה שמתחשק ועולה באותו רגע. חלק מהציורים נזרקים באמצע התהליך, והיפים מקבלים תשומת לב נוספת בפינישים שאני עושה בבית כשיעלה הרצון לפני.
אם השאלה התייחסה לציור ספציפי, אני מניח מן הסתם שהתייחסות היא לציור האחרון, ושם התשובה היא מאוד פשוטה- לצייר בלי סוף מהמציאות. אני מצייר עשרות או מאות ציורים מהירים בשבוע, בעיקר של דמויות, בדגש על תנוחות / ידים / רגליים ונעלים / תנוחות ראש-צוואר, שאלו הנושאים שמאתגרים אותי, וזה משתנה מתקופה לתקופה.
ציורים מהירים זה פשוט לצייר מהמציאות בלי לחשוב, בד"כ ציור של 30 שניות עד דקה. בלי להתייחס לאיך זה יוצא. בעיקר בשביל הלימוד והאימון. מי שניסה תקופה יודע כמה זה כיף ושזה הדבר שהכי מקדם בלימוד ציור [בלי לזלזל בכך שיש צורך גם בידע, אבל ההתנסות בציור מהמציאות במקביל לצבירת ידע תיאורטי זה הדבר שאותי הכי מקדם כל הזמן].
במשך הזמן נבנית במוח ספרייה חזותית, שבאוטומט מוצאת את דרכה על הדף. המטרה היא שציור יהיה מיומנות שעובדת כמו רכיבה על אופניים, שאנחנו לא חושבים על כל תנועה ומתכננים אותה מראש, אלא זורמים עם האינסטינקט. ככה בציור, וזה קורה על ידי ציורים מהירים, אבל המון, המון ציורים למשך המון זמן. זה התשובה מבחינתי, אם הבנתי נכון את השאלה..
אפרופו ציורים מהירים, הנה דוגמאות לציורים מהירים. מומלץ לנסות. אחרי תקופה קצרה מגלים שזה ממש מהנה ומשחרר...בכללי התשובה היא לקחת תמיד בכיס דף מדפסת מקופל ועפרון קטנטנן, בד"כ עפרון B3 או יותר, [ורק אם אפשר, על הדרך גם בדל מחק כלשהו], וכשיש זמן פנוי לשבת ולשרבט בלי לחשוב מדי הרבה, פשוט מה שמתחשק ועולה באותו רגע. חלק מהציורים נזרקים באמצע התהליך, והיפים מקבלים תשומת לב נוספת בפינישים שאני עושה בבית כשיעלה הרצון לפני.
אם השאלה התייחסה לציור ספציפי, אני מניח מן הסתם שהתייחסות היא לציור האחרון, ושם התשובה היא מאוד פשוטה- לצייר בלי סוף מהמציאות. אני מצייר עשרות או מאות ציורים מהירים בשבוע, בעיקר של דמויות, בדגש על תנוחות / ידים / רגליים ונעלים / תנוחות ראש-צוואר, שאלו הנושאים שמאתגרים אותי, וזה משתנה מתקופה לתקופה.
ציורים מהירים זה פשוט לצייר מהמציאות בלי לחשוב, בד"כ ציור של 30 שניות עד דקה. בלי להתייחס לאיך זה יוצא. בעיקר בשביל הלימוד והאימון. מי שניסה תקופה יודע כמה זה כיף ושזה הדבר שהכי מקדם בלימוד ציור [בלי לזלזל בכך שיש צורך גם בידע, אבל ההתנסות בציור מהמציאות במקביל לצבירת ידע תיאורטי זה הדבר שאותי הכי מקדם כל הזמן].
במשך הזמן נבנית במוח ספרייה חזותית, שבאוטומט מוצאת את דרכה על הדף. המטרה היא שציור יהיה מיומנות שעובדת כמו רכיבה על אופניים, שאנחנו לא חושבים על כל תנועה ומתכננים אותה מראש, אלא זורמים עם האינסטינקט. ככה בציור, וזה קורה על ידי ציורים מהירים, אבל המון, המון ציורים למשך המון זמן. זה התשובה מבחינתי, אם הבנתי נכון את השאלה..
וואו!!!!!!אפרופו ציורים מהירים, הנה דוגמאות לציורים מהירים. מומלץ לנסות. אחרי תקופה קצרה מגלים שזה ממש מהנה ומשחרר...צפה בקובץ המצורף 2128041צפה בקובץ המצורף 2128041
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: chaim המלך, טובבבבבבב, צפונבון ועוד 4 משתמשים7 //