ציורים בצבע אחד

• הוסף לסימניות
בסוגריים נציין שהציורים בני 5 שנים בערך.

קבצים מצורפים

• 13.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 29
  • 14.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 27
  • 15.jpg
    KB 89.9 · צפיות: 30
  • 16.jpg
    KB 91 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מיוחד.
ההבעות, התנועות, הצביעה...
ה-כ-ל.

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד ממש מקסים

• הוסף לסימניות
איזה חמוד! עכשיו אני יודעת איפה ראיתי את הציורים שלך כשהייתי קטנה היו לי ספרונים מנוילנים אני לא זוכרת את הסיפור אבל כן את הציורים היה משהו על השבת אבידה יכול להיות? תגידי שכן כל כך אהבתי את הספרונים הללו.

• הוסף לסימניות
כשהיית קטנה??? למה בת כמה את? הספרים האלו הם אולי בני 7 או 8 ולא יותר. אבל צדקת. אם הבנתי נכון, בכל אופן, מדובר בספרונים ממש דקיקים עם טקסט מחורז בן 2 שורות על כל עמוד. 8 עמודים בסה"כ.

• הוסף לסימניות
אוי, לא אני לא בת 10 אלה ספרים ממש ישנים

• הוסף לסימניות
יפהפה, אהבתי את השיטה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מבחינת הציור.
הגישה לצביעה לא ממש מצאה חן, ההיסטוגרמה לא נראית לי נכון, נראה שנדרש יותר קונטרסט בקומפוצזיית הצבע

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל משהו יכול להסביר את ההערה שנאמרה כאן?
היסטוגרמה??
קונטרסט??
מילים חדשות לי בעולם הציור...

• הוסף לסימניות
הציורים יפים ביותר!!!!

היום הציור שלך יפה עשרות מונים, לדעתי.

שרוליק,
המושגים שכתב טיפוגרף שייכים יותר לתחום הגרפיקה (גם שמו קשור לנושא זה...).
קונטרסט- ניגודי צבע
היסטוגרמה- סקאלת הגוונים בתמונה.
קומפוזיציה- שילוב
(...טיפוגרף/יה- סידור ועיצוב הטקסט...)

• הוסף לסימניות
נכון אני לא צייר ולא מאייר ואני באמת עוף קצת מוזר כאן, אני מתמחה יותר בטיפוגרפיה. אבל נראה לי שעדיין יש לדברי משקל גם כאן בפורום הציירים. ואולי צריך גם זוויות ראיה ממקומות אחרים.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
כל מה שקשור לדף וקומפוזציה שייך גם לפה

• הוסף לסימניות
ככל שהדעות המושמעות כאן הן יותר רבות ומגוונות יש יותר מה ללמוד מהפורום הזה. בוודאי מי שמתעסק בכל תחום ויזואלי יכול להביע דעה!

• הוסף לסימניות
ההיפך הוא הנכון טיפוגרף.

דבריך מוסיפים לנו המון המון נופך!!!

• הוסף לסימניות
טיפוגרף, דווקא השונות שלך מאתגרת את כולנו. תמשיך כך! זה מעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה