• הוסף לסימניות
אשכול להתראות צבע אדום, אזעקות בזמן אמת.

מומלץ לעקוב אחר אשכול זה, עם התראה קופצת בשלחן עבודה, והתראה למייל, לקבלת ההתראה בזמן אמת.

🔴 צבע אדום: 🔴
צבע אדום באזור השפלה
פארק תעשיות פלמחים, ראשון לציון - מזרח, ראשון לציון - מערב, תעשיון צריפין, אחיעזר, בית דגן, זיתן, חמד, חניון הנתיב מהיר, יגל, כפר חב''ד, משמר השבעה, צפריה, גנות

סליחה שאני מקפיצה את האשכול אבל אולי זה יעזור שנקבל בפעם הבאה התראה
1751921214354.png

23:39:52
צבע אדום
עוטף עזה
מטווח ניר עם

🔴 צבע אדום (29/07/2025):

20:32:
• לכיש: בית אלעזרי, בית חלקיה, בני ראם, גדרה, גני טל, חפץ חיים, יד בנימין, כפר הנגיד, קדרון, רבדים, אזור תעשייה כנות, אזור תעשייה רבדים, בית גמליאל, בניה, כפר מרדכי, מישר, מפעל אגריגדה, עשרת, תחנת רכבת קריית מלאכי - יואב, אזור תעשייה גדרה, מעון צופיה, גבעת ברנר, פלמחים, אל עזי, יבנה, כפר הרי''ף וצומת ראם, בן זכאי, חצב, כנות, שדמה (דקה, דקה וחצי, 45 שניות)
• השפלה: גאליה, גיבתון, גן שלמה, נצר סרני, פארק תעשיות פלמחים, ראשון לציון - מזרח, ראשון לציון - מערב, רחובות, אזור תעשייה נשר - רמלה, אזור תעשייה רגמ, אחיסמך, אירוס, באר יעקב, בית חנן, בית עובד, בן שמן, גינתון, גן שורק, ישרש, כפר נוער בן שמן, לוד, מצליח, נטעים, ניר צבי, נס ציונה, עיינות, רמלה, תעשיון צריפין, אחיעזר, בית דגן, בית חשמונאי, בית עוזיאל, גזר, גני הדר, גני יוחנן, זיתן, חולדה, חמד, חניון הנתיב מהיר, יגל, יד רמב''ם, יסודות, יציץ, כפר ביל''ו, כפר בן נון, כפר חב''ד, כפר שמואל, כרמי יוסף, מזכרת בתיה, משמר איילון, משמר דוד, משמר השבעה, נען, נצר חזני, סתריה, עזריה, פדיה, פתחיה, צפריה, קריית עקרון, רמות מאיר, גנות (דקה, דקה וחצי)
• שפלת יהודה: כפר מנחם, גפן, זכריה, כפר זוהרים, לוזית, נחושה, עגור, צפרירים, שדות מיכה, שריגים - לי-און, תירוש, בית ניר, גבעת ישעיהו, צומת האלה, בית נקופה, הר אדר, מעלה החמישה, צובה, קריית ענבים, אביעזר, אדרת, אזור תעשייה הר טוב - צרעה, אשתאול, בית שמש, בקוע, גבעות עדן, גיזו, הראל, זנוח, טל שחר, ישעי, כפר אוריה, לטרון, מחסיה, מיני ישראל - נחשון, מסילת ציון, נווה מיכאל - רוגלית, נווה שלום, נחם, נחשון, נתיב הל''ה, צלפון, צרעה, רטורנו - גבעת שמש, שער הגיא, תעוז, תרום, אבו גוש, בית מאיר, בר גיורא, גבעת יערים, יד השמונה, כסלון, כפר הנוער קריית יערים, מבוא ביתר, מטע, נווה אילן, נטף, נס הרים, עין נקובא, עין ראפה, צור הדסה, קריית יערים, רמת רזיאל, שואבה, שורש, אזור תעשייה ברוש (דקה, דקה וחצי)
• יהודה: אדורה, קריית ארבע, היישוב היהודי חברון, אלון שבות, אלעזר, אפרת, ביתר עילית, בת עין, הר גילה, כפר עציון, כרמי צור, מגדל עוז, מיצד, מעלה עמוס, נווה דניאל, פארק תעשיות מגדל עוז, פני קדם, ראש צורים, שדה בר, תלם, תקוע, צומת הגוש, גבעות, כפר אלדד, נוקדים, מעלה רחבעם (דקה וחצי)
• ירושלים: ירושלים - דרום, ירושלים - מערב, ירושלים - מרכז, ירושלים - צפון, בית זית, מבשרת ציון, מוצא עילית, פנימיית עין כרם, גבעון החדשה, גבעת זאב, נבי סמואל, אבן ספיר, אורה, עמינדב (דקה וחצי)
• דן: תל אביב - דרום העיר ויפו, תל אביב - מזרח, תל אביב - מרכז העיר, תל אביב - עבר הירקון, אור יהודה, אזור, בני ברק, בת ים, גבעת השלושה, גבעת שמואל, גבעתיים, גת רימון, חולון, יהוד מונוסון, כפר סירקין, מעש, מקווה ישראל, סביון, פתח תקווה, קריית אונו, רמת גן - מזרח, רמת גן - מערב, גני תקווה, מגשימים, בית עלמין מורשה, סינמה סיטי גלילות, מתחם פי גלילות (דקה וחצי)
• ירקון: גמזו, חשמונאים, כפר דניאל, כפר רות, לפיד, מבוא חורון, מבוא מודיעים, מודיעין - ליגד סנטר, מודיעין מכבים רעות, מודיעין עילית, מתתיהו, נוף איילון, שילת, שעלבים, אלעד, בארות יצחק, בני עטרות, גבעת כ''ח, מזור, נופך, נחלים, נחשונים, עינת, רינתיה, תעשיון חצב, אזור תעשייה חבל מודיעין, בית נחמיה, בית עריף, ברקת, חדיד, טירת יהודה, כפר טרומן, נאות קדומים, שוהם, איירפורט סיטי, כפר האורנים, מודיעין - ישפרו סנטר (דקה וחצי)
• שומרון: בית חורון, דולב, נילי, נעלה, עופרים, טלמון (דקה וחצי)

20:33:
• שרון: גבעת חן, גני עם, הוד השרון, חגור, ירקונה, כפר מל''ל, נווה ירק, עדנים, רמות השבים, תחנת רכבת ראש העין, מרכז אזורי דרום השרון (דקה וחצי)
• דן: הרצליה - מערב, הרצליה - מרכז וגליל ים, כפר שמריהו, רמת השרון (דקה וחצי)
• ירקון: ראש העין, אזור תעשייה אפק ולב הארץ (דקה וחצי)
• שומרון: בית אריה (דקה וחצי)

צופר - צבע אדום

נערך לאחרונה ב:
🔴 צבע אדום (05/08/2025):

01:00:
• ירקון: כפר דניאל, גמזו, כפר רות, לפיד, מבוא חורון, מבוא מודיעים, מודיעין - ליגד סנטר, מודיעין מכבים רעות, נוף איילון, שילת, שעלבים, כפר האורנים, מודיעין - ישפרו סנטר (דקה וחצי)
• לכיש: יד בנימין, אזור תעשייה רבדים, מפעל אגריגדה (דקה)
• שפלת יהודה: מעלה החמישה, צובה, קריית ענבים, אביעזר, אזור תעשייה הר טוב - צרעה, אשתאול, בית שמש, בקוע, גיזו, הראל, זנוח, טל שחר, ישעי, כפר אוריה, לטרון, מחסיה, מיני ישראל - נחשון, מסילת ציון, נווה שלום, נחם, נחשון, נתיב הל''ה, צלפון, צרעה, רטורנו - גבעת שמש, שער הגיא, תעוז, תרום, גפן, זכריה, עגור, שדות מיכה, תירוש, אבו גוש, בית מאיר, בר גיורא, גבעת יערים, יד השמונה, כסלון, כפר הנוער קריית יערים, מטע, נווה אילן, נטף, נס הרים, עין ראפה, קריית יערים, רמת רזיאל, שואבה, שורש, צומת האלה, אזור תעשייה ברוש (דקה וחצי, דקה)
• השפלה: בית חשמונאי, בית עוזיאל, גזר, גני הדר, גני יוחנן, חולדה, יד רמב''ם, יסודות, יציץ, כפר בן נון, כפר שמואל, כרמי יוסף, מזכרת בתיה, משמר איילון, משמר דוד, נען, נצר חזני, עזריה, פדיה, פתחיה, רמות מאיר (דקה וחצי)

צופר - צבע אדום

🔴 צבע אדום (17/08/2025):

16:16:
• ירושלים: ירושלים - מערב, בית זית, מבשרת ציון, מוצא עילית, פנימיית עין כרם, גבעון החדשה, גבעת זאב, נבי סמואל, אבן ספיר, אורה, עמינדב (דקה וחצי)
• דן: תל אביב - דרום העיר ויפו, תל אביב - מזרח, תל אביב - מרכז העיר, תל אביב - עבר הירקון, אור יהודה, אזור, בני ברק, בת ים, גבעת השלושה, גבעת שמואל, גבעתיים, גת רימון, הרצליה - מערב, הרצליה - מרכז וגליל ים, חולון, יהוד מונוסון, כפר סירקין, כפר שמריהו, מעש, מקווה ישראל, סביון, פתח תקווה, קריית אונו, רמת גן - מזרח, רמת גן - מערב, רמת השרון, גני תקווה, מגשימים, בית עלמין מורשה, סינמה סיטי גלילות, מתחם פי גלילות (דקה וחצי)
• שרון: גבעת חן, נתניה - מזרח, נתניה - מערב, רעננה, אורנית, אייל, אלישמע, בית ברל, בני דרור, ג'לג'וליה, גן חיים, גני עם, הוד השרון, חגור, חורשים, חרות, טירה, ירחיב, ירקונה, כוכב יאיר - צור יגאל, כפר ברא, כפר הס, כפר מל''ל, כפר סבא, כפר עבודה, כפר קאסם, משמרת, מתן, נווה ימין, נווה ירק, ניר אליהו, נירית, עדנים, עין ורד, עין שריד, צופית, רמות השבים, רמת הכובש, שדה ורבורג, שדי חמד, תחנת רכבת ראש העין, תל מונד, אבן יהודה, אודים, אלפי מנשה, אלקנה, ארסוף, בית יהושע, בני ציון, בצרה, געש, חרוצים, יקום, כפר נטר, מכון וינגייט, עץ אפרים, צופים, רשפון, שערי תקווה, שפיים, תל יצחק, אזור תעשייה טירה, מתחם "חנה וסע" שפיים, בית סוהר השרון, מרכז אזורי דרום השרון (דקה וחצי)
• השפלה: גיבתון, גן שלמה, נצר סרני, פארק תעשיות פלמחים, ראשון לציון - מזרח, ראשון לציון - מערב, רחובות, אזור תעשייה נשר - רמלה, אזור תעשייה רגמ, אחיסמך, אירוס, באר יעקב, בית חנן, בית עובד, בן שמן, גינתון, גן שורק, ישרש, כפר נוער בן שמן, לוד, מצליח, נטעים, ניר צבי, נס ציונה, עיינות, רמלה, תעשיון צריפין, אחיעזר, בית דגן, בית חשמונאי, בית עוזיאל, גזר, גני הדר, גני יוחנן, זיתן, חולדה, חמד, חניון הנתיב מהיר, יגל, יד רמב''ם, יסודות, יציץ, כפר ביל''ו, כפר בן נון, כפר חב''ד, כפר שמואל, כרמי יוסף, מזכרת בתיה, משמר איילון, משמר דוד, משמר השבעה, נען, נצר חזני, סתריה, עזריה, פדיה, פתחיה, צפריה, קריית עקרון, רמות מאיר, גנות (דקה וחצי)
• ירקון: גמזו, חשמונאים, כפר דניאל, כפר רות, לפיד, מבוא חורון, מבוא מודיעים, מודיעין - ליגד סנטר, מודיעין מכבים רעות, מודיעין עילית, מתתיהו, נוף איילון, שילת, שעלבים, אלעד, בארות יצחק, בני עטרות, גבעת כ''ח, מזור, נופך, נחלים, נחשונים, עינת, ראש העין, רינתיה, תעשיון חצב, אזור תעשייה חבל מודיעין, בית נחמיה, בית עריף, ברקת, חדיד, טירת יהודה, כפר טרומן, נאות קדומים, שוהם, אזור תעשייה אפק ולב הארץ, איירפורט סיטי, כפר האורנים, מודיעין - ישפרו סנטר (דקה וחצי)
• שפלת יהודה: בית נקופה, הר אדר, מעלה החמישה, צובה, קריית ענבים, אזור תעשייה הר טוב - צרעה, אשתאול, בית שמש, בקוע, גיזו, הראל, זנוח, טל שחר, ישעי, כפר אוריה, לטרון, מחסיה, מיני ישראל - נחשון, מסילת ציון, נווה שלום, נחם, נחשון, צלפון, צרעה, רטורנו - גבעת שמש, שער הגיא, תעוז, תרום, אבו גוש, בית מאיר, בר גיורא, גבעת יערים, יד השמונה, כסלון, כפר הנוער קריית יערים, מבוא ביתר, מטע, נווה אילן, נטף, נס הרים, עין נקובא, עין ראפה, צור הדסה, קריית יערים, רמת רזיאל, שואבה, שורש (דקה וחצי)
• שומרון: ברקן, בית אריה, בית חורון, ברוכין, דולב, חלמיש, טלמון, נחליאל, נילי, נעלה, עלי זהב, פדואל, חרשה, כרם רעים, נריה, עופרים (דקה וחצי)

צופר - צבע אדום

🔴 צבע אדום (03/09/2025):

09:39:
• דן: תל אביב - דרום העיר ויפו, תל אביב - מזרח, תל אביב - מרכז העיר, תל אביב - עבר הירקון, אור יהודה, אזור, בני ברק, בת ים, גבעת השלושה, גבעת שמואל, גבעתיים, גת רימון, הרצליה - מערב, הרצליה - מרכז וגליל ים, חולון, יהוד מונוסון, כפר סירקין, כפר שמריהו, מעש, מקווה ישראל, סביון, פתח תקווה, קריית אונו, רמת גן - מזרח, רמת גן - מערב, רמת השרון, גני תקווה, מגשימים, בית עלמין מורשה, סינמה סיטי גלילות, מתחם פי גלילות (דקה וחצי)
• שרון: גבעת חן, נתניה - מזרח, נתניה - מערב, רעננה, אורנית, אייל, אלישמע, בית ברל, בני דרור, ג'לג'וליה, גן חיים, גני עם, הוד השרון, חגור, חורשים, חרות, ירחיב, ירקונה, כפר ברא, כפר הס, כפר מל''ל, כפר סבא, כפר קאסם, משמרת, מתן, נווה ימין, נווה ירק, ניר אליהו, נירית, עדנים, צופית, רמות השבים, רמת הכובש, שדה ורבורג, שדי חמד, תחנת רכבת ראש העין, תל מונד, אבן יהודה, אודים, אלקנה, ארסוף, בית יהושע, בני ציון, בצרה, געש, חרוצים, יקום, כפר נטר, מכון וינגייט, עץ אפרים, רשפון, שערי תקווה, שפיים, תל יצחק, מתחם "חנה וסע" שפיים, בית סוהר השרון, מרכז אזורי דרום השרון (דקה וחצי)
• השפלה: גיבתון, גן שלמה, נצר סרני, פארק תעשיות פלמחים, ראשון לציון - מזרח, ראשון לציון - מערב, רחובות, גאליה, אזור תעשייה נשר - רמלה, אזור תעשייה רגמ, אחיסמך, אירוס, באר יעקב, בית חנן, בית עובד, בן שמן, גינתון, גן שורק, ישרש, כפר נוער בן שמן, לוד, מצליח, נטעים, ניר צבי, נס ציונה, עיינות, רמלה, תעשיון צריפין, אחיעזר, בית דגן, בית חשמונאי, בית עוזיאל, גזר, גני הדר, גני יוחנן, זיתן, חולדה, חמד, חניון הנתיב מהיר, יגל, יד רמב''ם, יסודות, יציץ, כפר ביל''ו, כפר בן נון, כפר חב''ד, כפר שמואל, כרמי יוסף, מזכרת בתיה, משמר איילון, משמר דוד, משמר השבעה, נען, נצר חזני, סתריה, עזריה, פדיה, פתחיה, צפריה, קריית עקרון, רמות מאיר, גנות (דקה וחצי, דקה)
• ירקון: גמזו, חשמונאים, כפר דניאל, כפר רות, לפיד, מבוא חורון, מבוא מודיעים, מודיעין - ליגד סנטר, מודיעין מכבים רעות, מודיעין עילית, מתתיהו, נוף איילון, שילת, שעלבים, אלעד, בארות יצחק, בני עטרות, גבעת כ''ח, מזור, נופך, נחלים, נחשונים, עינת, ראש העין, רינתיה, תעשיון חצב, אזור תעשייה חבל מודיעין, בית נחמיה, בית עריף, ברקת, חדיד, טירת יהודה, כפר טרומן, נאות קדומים, שוהם, אזור תעשייה אפק ולב הארץ, איירפורט סיטי, כפר האורנים, מודיעין - ישפרו סנטר (דקה וחצי)
• לכיש: פלמחים, בית אלעזרי, כפר הנגיד, מפעל אגריגדה, גבעת ברנר (דקה וחצי, דקה)
• שפלת יהודה: מעלה החמישה, אזור תעשייה הר טוב - צרעה, אשתאול, בקוע, גיזו, הראל, זנוח, טל שחר, ישעי, כפר אוריה, לטרון, מחסיה, מיני ישראל - נחשון, מסילת ציון, נווה שלום, נחם, נחשון, צלפון, צרעה, רטורנו - גבעת שמש, שער הגיא, תעוז, תרום, בית מאיר, גבעת יערים, יד השמונה, כסלון, כפר הנוער קריית יערים, נווה אילן, נטף, נס הרים, קריית יערים, רמת רזיאל, שואבה, שורש (דקה וחצי)
• שומרון: בית אריה, נילי, נעלה, עלי זהב, פדואל, עופרים (דקה וחצי)

צופר - צבע אדום

מבזק פיקוד העורף - התרעה מקדימה (25/09/2025 22:39)
בעקבות זיהוי שיגורים, בדקות הקרובות צפויות להתקבל התרעות באזורים השפלה, ירקון, לכיש, שפלת יהודה, יהודה, מערב לכיש, שרון, שומרון, ירושלים, דן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות
יש לכם דירת נופש להשכרה?
מחפשים דירת נופש לבין הזמנים לשכור או להחלפה?

חדש חדש!
התחדשנו במתחם
בינהזמנים חגיגי, לוח מודעות מחודש ועדכני, והמון תוכן ומידע לקראת בינהזמנים הקרוב!

התחדשנו, ואתם מרוויחים!
מהיום (קיץ תשפ"ה), ניתן לפרסם בלוח המודעות בקטגורית נופש - בחינם!
כולל פרטי התקשרות גלויים לכולם! (עד היום עלה כסף).

על פי כללי הפורום, כל פרסום על צימרים ודירות נופש, כולל חיפוש נופש והחלפת דירות - מתאפשר בלוח המודעות המחודש, בלבד. ובחינם. אך לבקשת המשתמשים, אנו מאפשרים אשכול אחד המיועד לחיפוש צימרים ומתחמי נופש, ושיח חופשי לשאלות והמלצות אישיות. שימו לב, מעתה, כל אשכול חיפוש נופש יאוחד לאשכול זה. ועדיין ההמלצה שלנו היא לפרסם בלוח המודעות, שמקודם בתפוצה רחבה ביותר.

שימו לב!​

פרסום דירות נופש, חיפוש / השכרה / החלפה
מתאפשר בלוח המודעות בלבד!

חסכו מאתנו את העבודה למחוק לכם לחינם,
ולכם את ההשקעה לנסח מודעה במקום שאינו מתאים.

כללי לוח המודעות - נופש:​

• כולם יכולים לפרסם מודעות בלוח המודעות בחינם! למשך חודש ראשון.
  • לרגל ההתחדשות, מבצע לתקופה הקרובה - גם במודעה החינמית, כולם יכולים ליצור קשר עם המפרסמים. לא רק מנויי פרימיום.
  • רוצים לפרסם מודעה מודגשת? להציג גלריית תמונות מהצימר שלכם? בתשלום סמלי תוכלו להציג במודעה גלריית תמונות מהצימר שלכם, להדגיש את המודעה שלכם, לקבל הקפצה אוטומטית כל 6 שעות ועוד.
  • מתעניינים בחבילת פרסום ממוקד של באנרים ותוכן מקודם במתחם בינהזמנים? פנו עוד היום למחלקת שיווק לקבלת הצעת מחיר שווה במיוחד!

קישורים מהירים למתחמי נופש ובינהזמנים:​

1748298382903.png

קיץ תשפ"ה - עודכן בתאריך 25/5/2025
חולמים להגשים את עצמכם או להוציא לאור ספר? אתם יכולים ללכת בעקבות החלומות שלכם.
יש אנשים שלא מסוגלים או לא מתאימים לעסוק בעבודה רגילה, הם צריכים עיסוק של שליחות.
בימים אלה אני מוציאה לאור את ספרי השביעי או השמיני ברוך ה'.
ואני חושבת על התחנות שעברתי בדרך.
אני חושבת שהכל החל ברצון, רצון אמיתי מאוד להוציא לאור ספר אחד, עם תוכן וכריכה, אפילו שיהיה רק אצלי במדף.
רציתי ספר משלי.
אבל לא היו לי רעיונות לספר שאהיה שלמה איתו, עם העלילה שלו.
כן כתבתי ספרים אבל הם לא התאימו, כנראה.
וגם לפעמים לא היו לי רעיונות בכלל, ובטח לא אפשרות להגיע לקהל או לדעת קהל (כי לא היה לי אינטרנט).
וכמובן שלא היה לי ידע להפיק ספר, וגם לא כסף ואמון בעצמי, וגם רציתי שלימות, ואין כזה דבר.
אבל רציתי.
והתפללתי.
והשתדלתי
ונלחמתי
ואפילו התייאשתי, אבל לא יאוש של דכאון.
אלא המשכתי ממש להשתדל. מתוך יאוש.
אני חושבת, ולאחרונה גם שומעת מאנשים שמגשימים את עצמם, שזו הדרך הנכונה: תמיד להמשיך, להתקדם, אפילו עשיה קטנה.
היו לי תקופות, אחרי שראיתי הצלחה, שפתאום רציתי להצליח בסדר גודל ענק, והיה נראה לי שזה מה שיקרה ושאם אני יוצרת כולם צריכים להריע לי, להעריך, ולראות ולרכוש.
אבל המציאות הוכיחה לי שגם ספר אחד על המדף זה מה שצריך.
העיקר להשתדל, לרצות, להיאבק על הזכות הזו.
אני חושבת שיש לכל אחד ואחת מקום בעולם.
והמקום הזה - מדויק. והוא רק שלו.
זה יכול להיות מקום ענק או קטן.
זה לא משנה כי ממילא אף אחד לא רואה אותך, אלא רק אתה את עצמך, כך שאתה צריך לשאוף למצוא את המקום שלך.
אני ממש מרוצה מהמקום אליו הגעתי. אמנם אין קהל לספרי ואין רווחים, אבל זה המקום שלי. זה מה שמתאים לי.
ומצאתי דרכים שמתאימות לי, לשווק את החשיבה שלי.
ואני מרוצה מאוד ומעריכה את המקום אליו הגעתי ב"ה. כי לא התאימה לי דרך אחרת.
והסיכום של כל זה הוא שהחיים הם דרך.
ובדרך צריך ללמד את עצמנו להתגבר על מחסומים, והם ממש לא פשוטים.
אבל מה שחשוב זה להתגבר עליהם ולהתקדם.
ומה שהעולם קורא לזה הצלחה - זה שקר.
כי הצלחה זה להיות רגיל ולמצוא את אלוקי בתוכי.
לתת לעצמי להקשיב, וגם להעביר הלאה.
ואני באמת רוצה לומר שאני חושבת שכל אחד ואחת צריכים לתת לעצמם לשבור את המחסומים של בושה, פחד, הימנעות ועוד .. בקצב שלהם. ולהאמין בבורא יתברך שרוצה שנעשה מה שאפשר. אבל באמת.
לא מתוך גאווה, או ענווה או 'אני,' אלא כי יש לכולם איזו מעלה המובילה למסלול של שליחות טובה שמתאימה לכשורים מתוך הבנה שצריך להיטיב.
וכשאני מגיעה לשם, למקום בו אני מחפשת את עצמי, זה לא נרקיסיזם ולא גאווה, אלא זה מקום טוב. זה כמו להגיע לאותו אילן מהשיר של ט"ו בשבט ולראות שהאילן זה אני. למרות שכל השנים זלזלתי במי שאני, להבין שלמרות כל הפגמים וכל החסרונות, האדם בעצם אילן שלם.
אני מרוצה לחוש תחושה שזה - זה. הגעתי למקום.
למרות שהספרים שלי נותרו בצללים.
אני חושבת שמה שצריך זה להכיר בערך של עצמי ולהכיר בערך של הזולת.
ולתת לעצמי להתקדם.. להסכים לעצמי להצליח.
ולהצליח, לדעתי, זה בעיקר להתקדם למקום של חיים עם ביטחון ואמונה בה' לפי התורה.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  1  פעמים
למעלה