אשמח לדעת עליו אם יש עוד המלצות כי בגוגל אני לא מוצאת שום חוות דעתבשמחה 050-4119610
איזה סוג פרקט יש לך?יש לי פרקט למינציה לפני די הרבה זמן בבית עם ילדים נראה חדש. מקום אחד שסמוך לאמבטיה קיבל מכת מים ומקרוב ניתן לראות שטיפה התרומם. חשוב לציין שמתחת לפרקט למינציה יש לי פרקט אמיתי, עץ, והדייר הקודם החליף בגלל השריטות של כסאות מחשב. בפרקט העכשוי השקיעו על משהו איכותי ובאמת נראה חדש. מעבירה סמרטוט רטוב ואחריו יבש. מידי פעם מזיזה מיטות וכד' אני עם קערת מים שוטפת יסודי ומיד מיבשת.
אם יעזור תמונות- בכיף.
הוא לא מתקלף, נשבר וכדו'? כמה שנים יכוללהחזיק איכותי וחדש?היי
אנחנו מתעסקים בפרקטים,
אכן פרקט SPC בעיני הוא האטרקטיבי מבין שלושת הסוגים,
בנראות קרוב לעץ טבעי, הטקסטורה מגוונת יותר ופחות חוזרת על עצמה כמו בלמינציה,
סופח רעשים באופן מושלם, שקט, ועמיד במים.
בהמשך להתכתבות על פרקטהוא לא מתקלף, נשבר וכדו'? כמה שנים יכוללהחזיק איכותי וחדש?
הי,היי
אנחנו מתעסקים בפרקטים,
אכן פרקט SPC בעיני הוא האטרקטיבי מבין שלושת הסוגים,
בנראות קרוב לעץ טבעי, הטקסטורה מגוונת יותר ופחות חוזרת על עצמה כמו בלמינציה,
סופח רעשים באופן מושלם, שקט, ועמיד במים.
עוביו של פרקט SPC כולל התשתית הבומנת שלו נע בין 6.5-5 מ"מ. לכן כדאי לבקש הנמכה ל- 7 מ"מ.הי,
בתור אחת שמתעסקת בSPC,
את יודעת להגיד לי כמה הנמכה צריך לבקש מהקבלן עבור הנמכת SPC?
הייבהמשך להתכתבות על פרקט
מה גודל אריח מומלץ והכי יפה כמובן במחירים הסטנדרטים
וכן איזה גוון יפה לחדר שינה, ילדים- יש צבע מסוים?
והאם עיניים (עיגולים) בפרקט זה מראה יותר אמיתי?
וכן אשמח לדעת אני מרצפת דירה עם ריצוף מבריק ובחדרים פרקט
יש המלצה לפס מסוים של ההפרדה בין הקרמיקה לפרקט מסוים או שפשוט קונה מה שיש בחנות יש משהו יותר אטום לחדירת מים
אשמח לכל המלצה או מידע מנסיון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: איז כף, אין דברים כאלה, יוסי לוינגר ועוד 10 משתמשים13 //