דרוש מידע פרקט

• הוסף לסימניות
יש לי פרקט למינציה לפני די הרבה זמן בבית עם ילדים נראה חדש. מקום אחד שסמוך לאמבטיה קיבל מכת מים ומקרוב ניתן לראות שטיפה התרומם. חשוב לציין שמתחת לפרקט למינציה יש לי פרקט אמיתי, עץ, והדייר הקודם החליף בגלל השריטות של כסאות מחשב. בפרקט העכשוי השקיעו על משהו איכותי ובאמת נראה חדש. מעבירה סמרטוט רטוב ואחריו יבש. מידי פעם מזיזה מיטות וכד' אני עם קערת מים שוטפת יסודי ומיד מיבשת.
אם יעזור תמונות- בכיף.

• הוסף לסימניות
מקפיצה!
@קרן אור יניב
מה הכוונה גרניט פורצלן ומה ההבדל בין פרקט לגרניט פורצלן?

עוד משהו- משהו התנסה בפרקט בכל הבית ולא רק בחדרי שינה?

• הוסף לסימניות
גרניט פורצלן - דמוי פרקט
מדובר על אריח גרניט פורצלן רגיל מבחינת החומר וההדבקה, רק שהדוגמא והמידות שלו הם כמו פרקט, מגיע ביחידות צרות וארוכות עם דוגמא של עץ.
הפלוס: תחזוקה רגילה, נראות טובה, אינספור דוגמאות.
מינוס: הוא לא אמיתי... המגע שלו קר, הנראות לא ממש כמו המקור, יישום מורכב יותר, צריך לעקור ריצוף ישן או לרצף שכבה מעל הישן וזה יוצר פער גובה יותר משמעותי מהפרקט.

• הוסף לסימניות
אין על פרקט בבית. הבחירה הכי טובה שעשינו!
יש כמה סוגים, לכל אחד יתרונות קצת אחרים:
פרקט למינציה עשוי מחומר דמוי עץ, אבל נראה ממש סבבה וגם המחיר הכי אטרקטיבי. מתאים לכל חלל (אנחנו עשינו בסלון ובחדרים). דגם כלשהו של קוויקסטפ יהיה כנראה בחירה טובה.
פרקט פולימרי עמיד במים (בדרך כלל מסוג SPC או LVT) - ממה שהסבירו לי הוא מאד מומלץ לחללים רטובים ואנחנו לקחנו אותו למקלחת שלנו.
פרקט מעץ טבעי נחשב להכי "יוקרתי", אבל אסור לו לבוא במגע עם מים, יקר יותר מהסוגים האחרים וגם יותר קשה להחליף אם נשחק או נהרס.
יכול להמליץ על המתקינים שאנחנו עשינו דרכם, לדעתי עובדים גם בצפון.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לי פרקט למינציה לפני די הרבה זמן בבית עם ילדים נראה חדש. מקום אחד שסמוך לאמבטיה קיבל מכת מים ומקרוב ניתן לראות שטיפה התרומם. חשוב לציין שמתחת לפרקט למינציה יש לי פרקט אמיתי, עץ, והדייר הקודם החליף בגלל השריטות של כסאות מחשב. בפרקט העכשוי השקיעו על משהו איכותי ובאמת נראה חדש. מעבירה סמרטוט רטוב ואחריו יבש. מידי פעם מזיזה מיטות וכד' אני עם קערת מים שוטפת יסודי ומיד מיבשת.
אם יעזור תמונות- בכיף.
איזה סוג פרקט יש לך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכל הפורומים שקראתי המסקנה שלי הייתה כך:
אם אני ישים את העניין של כסף בצד
ומעניין אותי רק העניין של הנראות והאמינות לאורך זמן
ככל שסוג הפרקט פחות יפה (סינטטי)כך הוא גם ישמר ויחזיק יותר לאורך השנים
וזה הדירוג מהיפה לפחות
1.פרקט עץ אמיתי
2. פרקט למינציה
3. פרקט בשיטת SPC
כמובן שבכל סוג יש פחות או יותר איכותיים
האם אני צודק?
ומה באמת הכי מומלץ לי אם חשוב לי מאוד גם הנראות וגם העמידות לאורך זמן

• הוסף לסימניות
בעיניי פרקט SPC אמין יותר וכמובן עמיד יותר מפרקט למינציה.

• הוסף לסימניות
היי
אנחנו מתעסקים בפרקטים,
אכן פרקט SPC בעיני הוא האטרקטיבי מבין שלושת הסוגים,
בנראות קרוב לעץ טבעי, הטקסטורה מגוונת יותר ופחות חוזרת על עצמה כמו בלמינציה,
סופח רעשים באופן מושלם, שקט, ועמיד במים.

• הוסף לסימניות
היי
אנחנו מתעסקים בפרקטים,
הוא לא מתקלף, נשבר וכדו'? כמה שנים יכוללהחזיק איכותי וחדש?

• הוסף לסימניות
הוא לא מתקלף, נשבר וכדו'? כמה שנים יכוללהחזיק איכותי וחדש?
בהמשך להתכתבות על פרקט
מה גודל אריח מומלץ והכי יפה כמובן במחירים הסטנדרטים
וכן איזה גוון יפה לחדר שינה, ילדים- יש צבע מסוים?
והאם עיניים (עיגולים) בפרקט זה מראה יותר אמיתי?
וכן אשמח לדעת אני מרצפת דירה עם ריצוף מבריק ובחדרים פרקט
יש המלצה לפס מסוים של ההפרדה בין הקרמיקה לפרקט מסוים או שפשוט קונה מה שיש בחנות יש משהו יותר אטום לחדירת מים
אשמח לכל המלצה או מידע מנסיון

• הוסף לסימניות
היי
אנחנו מתעסקים בפרקטים,
הי,
בתור אחת שמתעסקת בSPC,
את יודעת להגיד לי כמה הנמכה צריך לבקש מהקבלן עבור הנמכת SPC?

• הוסף לסימניות
אנחנו גרים בדירה שכורה והרצפה ישנה
אנחנו חייבים להחזיר את המצב לקדמותו שנסיים שם, והרצפה ממש מציקה לי
אני מחפשת איפה אפשר לקנות פרקט למינציה באו פולימרי בזול (חיפשתי בגבעון אין להם)
אפשר אצל הערבים

• הוסף לסימניות
הי,
בתור אחת שמתעסקת בSPC,
את יודעת להגיד לי כמה הנמכה צריך לבקש מהקבלן עבור הנמכת SPC?
עוביו של פרקט SPC כולל התשתית הבומנת שלו נע בין 6.5-5 מ"מ. לכן כדאי לבקש הנמכה ל- 7 מ"מ.
שימו לב שהרצפה בהתקנת פרקט SPC חייבת להיות ישרה פלס, אחרת קצוות הפרקט יכולים להישבר עם הזמן (לעומת פרקט למינציה שמגיע עם תשתית נפרדת)

• הוסף לסימניות
בהמשך להתכתבות על פרקט
מה גודל אריח מומלץ והכי יפה כמובן במחירים הסטנדרטים
וכן איזה גוון יפה לחדר שינה, ילדים- יש צבע מסוים?
והאם עיניים (עיגולים) בפרקט זה מראה יותר אמיתי?
וכן אשמח לדעת אני מרצפת דירה עם ריצוף מבריק ובחדרים פרקט
יש המלצה לפס מסוים של ההפרדה בין הקרמיקה לפרקט מסוים או שפשוט קונה מה שיש בחנות יש משהו יותר אטום לחדירת מים
אשמח לכל המלצה או מידע מנסיון
היי
בעניין גודל האריח זה תלוי מאוד בגודל חלל החדר.
לצורך העניין בחלל גדול כדאי לטעמי לקחת אריחים רחבים וארוכים (ישנם גם אריחי פישבון שזאת אופציה יקרה יותר.)
בנוגע לעיניים בפרקט, זה יכול לתת מראה אותנטי ויפה, אבל שוב זה עניין של טעם, ישנם שירצו פרקט עם טקסטורה חלקה יותר וללא עיניים.
דבר נוסף המלצה לא לסגור על פרקט רק מתמונה באינטרנט, וזאת מכיוון שנראות צבע הפרקט מושפע ממצבי אור ותאורה ולכן לפני לקיחת החלטה ממולץ לראות את הפרקט פיזית.
בעניין הספים, מומלץ מסוג אלומינום, לבדוק שעמיד מסריטות שאינו מתקלף בקלות וקשיחות של הסף, אם קיבלתם סף מחורץ או פגום אז זה לא זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!
נספח לדיונים - אשכול איראן ועדכונים ביטחוניים.

האשכול נפתח כדי לשמור על אשכולות החדשות המרכזיים נקיים ותכליתיים.
הוא ישמש כמרחב היחיד לדיון על הידיעות הביטחוניות המתפרסמות בפורום.

קראו את הכללים היטב. הם מחייבים, והאכיפה תהיה בנוסח משמרות המהפכה.

מטרת האשכול?
- הרחבות ופרשנות: הבאת רקע נוסף לידיעה, או ניתוח ענייני ומנומק של המצב.
- שאלות ובירורים: בקשת הבהרה על דיווח שעלה באשכול המרכזי.
- מידע משלים: עדכונים שחשובים להבנת התמונה אך אינם "חדשות מתפרצות".

מה לא ייכנס לכאן? עילה לחסימה מיידית

- גלישה לנושאים אחרים: האשכול ממוקד ביטחונית בלבד. פוליטיקה, עניינים אזרחיים או כל נושא שאינו קשור ישירות למלחמה/איראן - יימחקו.

- "ניהול המלחמה": אין מקום ל"הצעות למטכ"ל, פרשנויות בשקל או תרחישי אימים חסרי ביסוס.

- התכתבויות אישיות בין ניקים ("פינג-פונג"), או שרשורים שנמרחים על עמודים שלמים ללא ערך מוסף.

כדי לאפשר שיח איכותי, אנחנו נוקטים במדיניות אפס סובלנות.
* חסימה לצמיתות: משתמש שיעבור על הכללים, ייחסם מהאשכול באופן מיידי.
* אין חנינות: אין טעם לפנות במערכת הדיווח או בהודעות פרטיות לבקשת שחרור. הפיתרון היחיד לשחרור מחסימה - הוא פשוט לא להיחסם מלכתחילה.
האחריות היא שלכם. שמרו על שיח ענייני.
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  13  פעמים
למעלה