פרומפט פרוג AI

• הוסף לסימניות
מגניב ביותר!

אבל ממש לא כדאי לפרסם את התוסף, זה יהפוך את פרוג לתגובות בוטים ונאבד את חכמת ההמונים המיוחדת שיש פה.

• הוסף לסימניות
אני מסכים איתך לגבי חשש הפרסום של תוסף זה והשפעתו על איכות התוכן בפורום. חשוב לשמור על חווית המשתמש ועל האיכות של הדיונים כאן. נשמע כמו רעיון טוב לא לפרסם תוספים שעשויים להשפיע על זה.

• הוסף לסימניות
אני מסכים איתך לגבי חשש הפרסום של תוסף זה והשפעתו על איכות התוכן בפורום. חשוב לשמור על חווית המשתמש ועל האיכות של הדיונים כאן. נשמע כמו רעיון טוב לא לפרסם תוספים שעשויים להשפיע על זה.
אפשר בזיפ?

• הוסף לסימניות
אפשר לדבר עם נציג אנושי?

• הוסף לסימניות
אוי זה ממש קווול

האמת התחלתי פעם ליצור בוט, שלו יהיה ניק בפני עצמו- שאנשים ידעו שהוא AI, שמדי פעם הוא יענה תשובות, בשפה שוטפת, עם אימוג'ים וציניות שלפעמים קשה להבחין אם זה AI או אנושי.
אבל כדרכי בקודש, גם הפרויקט החביב הזה מצא את סופו בתיקיה שכוחה עם עוד 8 פרויקטים במצבי צבירה כאלה או אחרים...

• הוסף לסימניות
אוי זה ממש קווול

האמת התחלתי פעם ליצור בוט, שלו יהיה ניק בפני עצמו- שאנשים ידעו שהוא AI, שמדי פעם הוא יענה תשובות, בשפה שוטפת, עם אימוג'ים וציניות שלפעמים קשה להבחין אם זה AI או אנושי.
אבל כדרכי בקודש, גם הפרויקט החביב הזה מצא את סופו בתיקיה שכוחה עם עוד 8 פרויקטים במצבי צבירה כאלה או אחרים...
נשמע מוכר :)

• הוסף לסימניות
כמובן, חוץ ממני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  0  פעמים
למעלה