- הוסף לסימניות
קניתי שם ומאד מרוצהאשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי
גם גיסתי קנתה שם ומרוצה מאד
אם לא המחירים שלהם לא היה לה סיכוי לקנות פאה חדשה
קניתי שם ומאד מרוצהאשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי
אכפת לך לפרט לי, האם זה נראה שיער רגיל או סינטטי? ולך זה גם עבה מקדימה או שזה עדכני יותר?לי יש שנה+ מרוצה מאד מאד
גם הפאנית שלי כל הזמן אומרת לי שזה לא יאומן כזה שיער בכזה מחיר
היא רגילה לעבוד עם פאות יקרות יותר
אכפת לך לפרט לי, האם זה נראה שיער רגיל או סינטטי? ולך זה גם עבה מקדימה או שזה עדכני יותר?לי יש פאה שלהם שנתיים, מרוצה מאד!
מה פתאום סינטטי ? זה שיער מהמם פאנית לא האמינה לי שזה עלה רק 6000 ש"ח...אכפת לך לפרט לי, האם זה נראה שיער רגיל או סינטטי? ולך זה גם עבה מקדימה או שזה עדכני יותר?
וכן, כל כמה זמן צריך לחפוף? זה ייבוש טבעי?
שיער דקאכפת לך לפרט לי, האם זה נראה שיער רגיל או סינטטי? ולך זה גם עבה מקדימה או שזה עדכני יותר?
וכן, כל כמה זמן צריך לחפוף? זה ייבוש טבעי?
למה את חושבת שזה פאות מחו"ל?זה פאות מחו"ל ולכן המחיר זול..
למתענינות על פאות בסגנון הזה- אני ממש ממליצה אני גם מוכרת פאות מחו"ל, פאות מושלמות שיער ייבוש טבעי בכל הסיגנונות
אפשר לשלוח לי מייל ולקבל פרטים והמלצות
אני יודעת..למה את חושבת שזה פאות מחו"ל?
השאלה מה זה חו"ל, זה יכול להיות ברזיל, אבל גם יכול להיות סין?אני יודעת..
את יכולה גם לשאול אותם ישירות
הפאות שלי מיצרות בקו ייצור מיוחד בחו"ל, פאות מושלמות, שיער איכותי ייבוש טבעי מהמםפאות מיראז’ בבשורה כובשת שוק. פאות טרנדיות יפיפיות במחיר 4000-5000 ש"ח
איך באמת זה כ"כ זול? מה שונה מפאה רגילה?
@MIRAGE WIGS
קצת לא מדוייקזה פאות מחו"ל ולכן המחיר זול..
למתענינות על פאות בסגנון הזה- אני ממש ממליצה אני גם מוכרת פאות מחו"ל, פאות מושלמות שיער ייבוש טבעי בכל הסיגנונות
אפשר לשלוח לי מייל ולקבל פרטים והמלצות
כןהאם הפאות האלו נמכרות רק אצל פאניות מסויימות? איך זה עובד? יש לי פאנית שאני רוצה שהיא תתפור לי את הפאה, האם היא תוכל להזמין עבורי פאות משי ולעבוד עליהן?
את יודעת אם יש להם פאות לייס?הפאות שלהם מושלמות בכל קנה מידה!
פשוט שוברים את השוק!
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים