הקפצהמתי אמורה להיפתח מערכת הדיווח השנתי המקוצר לעסק זעיר? (דובר על 01/01/25)
וכן אשמח לפירוט איך לרשום את מענקי חרבות ברזל שהתקבלו בשנת 24 במע''מ ובמ''ה.
שאלה,ב. להנחה בארנונה - היו צריכים לחכות לשומת המס ולהגיש רק באזור חודש 8, כעת יהיה אפשר להגיש הרבה יותר מוקדם. (אלא שזה לא מוכרח, היו יכולים תמיד להגיש לפי שנה שעברה).
לכאורא אישור רו"ח על הכנסות.שאלה,
אני רוצה להגיש בקשה להנחה בארנונה, ויש לי ולבעלי עוסק זעיר.
מה אני צריכה להגיש עבור העסק זעיר (חוץ מתלוי שכר כשכירה שיש לי)?
תודה.
לכאורא אישור רו"ח על הכנסות.
ככה עשיתי עד עכשיו. מקווה שאתה צודק. נחכה ונראה. בכל מקרה יש עוד זמן להנחה בארנונה.למה לשלם סתם על אישור רו"ח?
לכאורה יהיה אפשר להפיק איזה שהוא אישור מרשות המיסים. צריך לחכות שהמערכת לדיווח תיפתח, ושם יהיה אפשר לראות איך זה נראה.
הם הודיעו במפורש שיצא פלט שיהווה שומהלמה לשלם סתם על אישור רו"ח?
לכאורה יהיה אפשר להפיק איזה שהוא אישור מרשות המיסים. צריך לחכות שהמערכת לדיווח תיפתח, ושם יהיה אפשר לראות איך זה נראה.
מחזור ברוטודיווחתי כעוסק זעיר, אחרי כמה ימים קיבלתי מייל כדלהלן:
אישורי תיאום מס לבקשה מספר xxxxxxxx לתיאום מס לשנת 2024 עבור ת.ז. xxxxxxxxx
תיאום המס לזהות xxxxxxxxx, מס בקשה xxxxx הושלם בהצלחה על ידי המשרד.
ניתן להיכנס ליישום בכתובת ----------- להדפסת אישורי תיאום המס.
כשאני נכנס לכתובת כתוב לי שאני בעצם לא חייב כלום.
אבל יש קישור לתשלום במערכת הגביה.
כשאני נכנס לשם יש כזה מסך:
צפה בקובץ המצורף 1866622
מה אני צריך למלאות שם?
את הסכום של המחזור כולו לפני קיזוז 30% או את הסכום שדווח למס הכנסה?
כשדיווחתי למס הכנסה כתבתי את הסכום כולו, ואז הוא קיזז אוטומטית 30%.
השאלה מה למלאות כאן.
דוח שנתי. המערכת אמורה להפתח בשבוע הבאשאלה נוספת, האם מלבד הדיווח שעשיתי לפני תום השנה, שהוא כנראה דיווח של תיאום מס נראה לי, האם כעת צריך לעשות איזה דיווח נוסף? או שידור דו"ח שנתי כלשהו?
לפי דו"ח זה יקבע דמי לידה גם?דוח שנתי. המערכת אמורה להפתח בשבוע הבא
תודה.דמי לידה נקבע תמיד לפי הרווח
במסלול עוסק זעיר זה אחרי ניכוי 30 אחוז
הייתי שכירה ואני עדיין שכירה.בעקרון
תהיי זכאית רק לחלק מהזמן (אולי 8 שבועות)
כי יש לך רק 6 חודשי הכשרה
(אלא אם היית שכירה, ועזבת- ואז פתחת את העסק)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //