הום סטיילינג עיצוב סלון

• הוסף לסימניות
כמה אמור לעלות עיצוב סלון כולל
עיצוב ארון ספרים ומיקום
קצת תאורה
קרניזים
צבע לקיר

הכל בקו נקי יוקרתי וקלאסי

תודה

• הוסף לסימניות
השאלה היא כמה עולה שרות של עיצוב או כמה עולה העיצוב עצמו - החומר, בעלי מקצוע, רכישות
?

• הוסף לסימניות
כמה עולה עיצוב+ חומרים?
המינמום.
מחיר המעצבת 4 א' ש"ח אצל מתחילה ויכול להגיע ל 12 א' ש"ח ויותר
עלות החומרים -
המעצבת אמורה לבנות לכם תוכנית עיצובית בהתאם לתקציב שלכם
א"א לתת מחיר מינימום כשאין לנו פרטים לגבי גודל הסלון, כמות הפרזולים בגבס, סגנון צביעה, כמות התאורה וסוגה, מבצע וחומר הנגרות.
משתנה בהתאם לגודל הסלון ולנתוני ההסכם

הרבה הצלחה וס"ד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הסיפור, כמובן, הוא המלצה בלבד ולהמחשת הטעם.
אני עומד בתחנה, מחכה לאוטובוס. עוד לפני שיצאתי מהבית ידעתי שאני יוצא על 50% - 50% - או שיגיע או שיבריז - והוא בחר באופציה השנייה, אין הסבר אחר לכך שפתאום הקו נעלם מהמסך והבא בעוד 25 דקות. מתוסכל וממהר, אני עורך ניתוח מצב זריז: לחכות לאוטובוס הבא, שגם הוא יחליט בכוחות עצמו אם שווה לו לצאת, לעצור טרמפ או לקחת מונית. מונית היא האופציה הפחות משתלמת מבחינת הכיס, ואני מושיט את ידי, מקווה שמישהו יסכים לעצור ברחוב הזה, ששמו מזמן נמצא רק בוויז. אך מסתבר שהנהגים פחות מבינים את הסיטואציה המורכבת, ופחות רוצים לעצור. יש כמה כאלו שמסמנים לך תנועה שאתה לא תבין עם היד. זה יכול להיות "אין לי מקום באוטו", "אני עוצר כאן", "הפרצוף שלך פחות מדבר אלי", או כל פרשנות הגיונית אחרת. גאון מי שחשב על זה ראשון. אחרי שעברו עשר רכבים ושבע עשרה דקות, אני מחליט לקחת מונית - מה שיהיה יהיה. אני מושיט את היד, מונית נעצרת לידי, אני עולה, סוגר את הדלת ומקליק את החגורה. אבל אני לא אוותר להם כל כך מהר! אני מתקשר לחברה המפעילה, אקסטרה, ודורש מהם הסבר הגיוני להיעדרות של הקו. אני נענה בתגובה אדיבה שמשמעותה "אני רק פקידה של פקידה, ואין לי איך לעזור לך כרגע".
אני יושב במונית, הנהג מאותת ימינה ואני מביט בחלון, כועס ומתוסכל. התחושה היא שאין לי, בתור האזרח הקטן, מה לעשות כדי שהוד כבוד מעלת הנהג יואיל בטובו לצאת מתחתנת המוצא! וזו לא רק תחושה, באמת אין לי מה לעשות, בכלל. ואני שואל את עצמי, עד מתי??? בקצב הזה כבר עדיף את אגד! המון תלונות ואיחורים, אבל בסוף אתה מגיע!
מה יהיה???
  • תודה
Reactions: מלכי ל.1 //
5 תגובות

שלום לכולם,

אחרי שהסתכלתי בכמה אשכולות פה בפרוג, ובמקומות אחרים,

שמתי לב , שיש מאוד חסר בתחום של הפרעות קשב למבוגרים .

משום מה אצל הילדים כל התחום הרבה יותר נפוץ ומוכר, ויש הרבה יותר מענה.

התחום של הפרעת קשב למבוגרים אמנם בשנים האחרונות הרבה יותר מדובר , אבל עדיין יש הרבה מאוד חסר במידע , בניסיון, ובהכרות עם הענין( גם בציבור הכללי , אבל הרבה יותר בציבור החרדי)

לכן ראיתי לנכון לפתוח אשכול בנושא.
אשמח מכל מי שקשור לתחום במישרין או בעקיפין שירשום פה:

* תרופות חדשות שנכנסו לסל התרופות בתחום הפרעת הקשב.
*חידושים בתחום התרופות, השפעתם, תופעות לוואי שאלות בנושא וכד'.
* טיפול על ידי אימון אישי למבוגרים עם קשב-
אשמח מאוד לשמוע ממי שמכיר , התנסה ויודע.
סוגי טיפול, מטפלים מומלצים,( שימו לב רק לתחום הספציפי הזה , לא מטפלים לילדים)
ובכלל חוות דעתכם על התחום של הטיפול הלא תרופתי והטיפולי בתחום הזה.

ובעזרת השם, שיהיה האשכול הזה לסיוע ותועלת לכל הצריכים לכך!!!

אשכולות דומים

ראיתי בכמה אשכולות את ההענות של חברי הפורום ונדהמתי,.
חושבת אולי אני גם בשלב הראשוני אוכל להנות מהייעוץ שלכם.

כיום יש לנו את הדירה הקיימת, ב"ה.
וכעת אנו קונים את היחידה (הצמודה) לדירה שלנו.
היות ואנו זקוקים לדירה גדולה יותר.

בשרטוט בקובץ המצורף יש :
צד ימין שטח שכתוב עליו 28.5 מטר - (ועוד שטח שיצא מחזית הבנין בסה"כ מינימום 30 מטר)
השטח שכתוב בעפרון חזית בנין - יוצאים רלסים שיכולים לצאת קצת (השכן כבר השקיע את הרלסים)

הצד השמאלי של השרטוט הוא של יחידה להשכרה שלנו.
שאותה בעזרת השם עוד כמה שנים נוכל להכניס אלינו גם.

המטרה שלשמה אנו קנינו את הדירה לידינו (בפועל היה הכל דירה אחת אך כשקנינו את הדירה שלנו המוכר נשאר עם השטח הזה)
היא להרוויח:
סלון גדול - ספה+ ארון ספרים+ ויטרינה/קומודה+ שולחן וכסאות סלון גדוללל
עוד חדר שינה ל 2 בחורות ( בעזרת השם יהפך לחדר אירוח לזוגות נשואים/יולדות + יחידת הורים צמודה פיצית ככל הניתן)
מטבח גדול כולל פינת אוכל וחשוב שטח עבודה במרכז כולל אחסון מתחת (וכסאות מסביב רק אם ניתן) כמו שאומרים E
ויש שם חצי חדר שינה - הקיר שצמוד למטבח שלי - שאותו אני רוצה להגדיל לחדר נורמלי 2 מיטות ארונות ושולחן אולי וכו.
כך שבסך הכל אני רוצה להשאר עם:
ארון נוסף כניסה לבית דחוף (לא חשוב כל כך בכניסה אבל חשוב המקום אחסון הזה
חדר שינה הורים+ יחידה
חדר ילדים הקיים
חדר ארוח +יחידה פיצית
סלון גדול
מטבח גדול
חדר שינה/ ילדים

הסוכה היא מהסלון הקיים, רק מעל אין בניות וכו'.

אודה לכל הצעה רלוונטית שתוכל לעזור לי ולקדם אותי לראות אם אכן זה מסתדר לנו.

תודה רבה!

אין לי את הקובץ בפתוח.

קבצים מצורפים​

אנחנו לקראת שיפוץ נרחב ובניה ב''ה,
אנחנו רוצים לעשות קרמיקה חדשה וכן חיפוי קירות פולימרי - כשהמטרה מס' 1 בבחירת החומרים הינה פרקטיקה, פרקטיקה, ושוב פרקטיקה.
ברור שאנו רוצים הכי יפה שיש, אבל זה דבר שני,
נשמח מאוד לעזרת המומחים שבפורום איך לעצב את הסלון,
פרטי הסלון הינם:
אורך 910 ס''מ* 500 ס''מ, כאשר בצד אחד אנו רוצים שני ספות של שלושה מושבים שיעמדו בצורת 'רייש' (בכוונה לא פינתית)
וכן שיהיה שולחן של 7 סועדים בכל צד,
צירפתי כאן תמונה בסגנון הארון ספרים שיש לנו אותו אנחנו מתכננים להעביר ולצבוע (בגוון שנכון לצבוע..) (אצלינו קצת שונה - בשני הצדדים אחרי הארונות יש מראות דקורטיביות)
את הקירות כאמור אנו רוצים לחפות בפלטות פולימר (אולי בשילוב סרגלים - נשמח לשמוע מהמומחים) כאמור שהם פרקטים לניקוי,
וכן נשמח לשמוע על איזה עיצוב תאורה אתם ממליצים (הן לקיר והן לתקרה)
נשמח לקבל השראות וסגנונות עיצוב חדשניים,
וכן אם יש למישהו קישורים לתאורות מניסיון שמתאימות לסלון לקיר ולתקרה נשמח מאוד לקבל,
תודה רבה!
(אם יש מישהו שיכול לעשות הדמיה לכזה דבר נשמח מאוד!!)

ראיתי בכמה אשכולות את ההענות של חברי הפורום ונדהמתי,.
חושבת אולי אני גם בשלב הראשוני אוכל להנות מהייעוץ שלכם.

כיום יש לנו את הדירה הקיימת, ב"ה.
וכעת אנו קונים את היחידה (הצמודה) לדירה שלנו.
היות ואנו זקוקים לדירה גדולה יותר.

בשרטוט בקובץ המצורף יש :
צד ימין שטח שכתוב עליו 28.5 מטר - (ועוד שטח שיצא מחזית הבנין בסה"כ מינימום 30 מטר)
השטח שכתוב בעפרון חזית בנין - יוצאים רלסים שיכולים לצאת קצת (השכן כבר השקיע את הרלסים)

הצד השמאלי של השרטוט הוא של יחידה להשכרה שלנו.
שאותה בעזרת השם עוד כמה שנים נוכל להכניס אלינו גם.

המטרה שלשמה אנו קנינו את הדירה לידינו (בפועל היה הכל דירה אחת אך כשקנינו את הדירה שלנו המוכר נשאר עם השטח הזה)
היא להרוויח:
סלון גדול - ספה+ ארון ספרים+ ויטרינה/קומודה+ שולחן וכסאות סלון גדוללל
עוד חדר שינה ל 2 בחורות ( בעזרת השם יהפך לחדר אירוח לזוגות נשואים/יולדות + יחידת הורים צמודה פיצית ככל הניתן)
מטבח גדול כולל פינת אוכל וחשוב שטח עבודה במרכז כולל אחסון מתחת (וכסאות מסביב רק אם ניתן) כמו שאומרים E
ויש שם חצי חדר שינה - הקיר שצמוד למטבח שלי - שאותו אני רוצה להגדיל לחדר נורמלי 2 מיטות ארונות ושולחן אולי וכו.
כך שבסך הכל אני רוצה להשאר עם:
ארון נוסף כניסה לבית דחוף (לא חשוב כל כך בכניסה אבל חשוב המקום אחסון הזה
חדר שינה הורים+ יחידה
חדר ילדים הקיים
חדר ארוח +יחידה פיצית
סלון גדול
מטבח גדול
חדר שינה/ ילדים

הסוכה היא מהסלון הקיים, רק מעל אין בניות וכו'.

אודה לכל הצעה רלוונטית שתוכל לעזור לי ולקדם אותי לראות אם אכן זה מסתדר לנו.

תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה