דרוש מתכון עוף בסיר

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
משום מה כמעט כל המתכונים ברשת הם לעוף אפוי, ולי אין תנור בשרי...
מחפשת משהו יותר מעניין מסתם עוף מבושל במים.
לא משנה לאיזה חלק של העוף, חוץ מחזה.
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מעלה לך רנדומלית שניים מתיקיית ה'עוף על הכיריים' שלי:)

העוף בשזיפים- מקראט
הפרגיות ברוטב אדום- משפחה.
עוף בסילאן שזיפים ויין.JPG

פרגיות ברוטב ירקות אדום.JPG
 

nechama3048

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוף מבושל בסילאן
מעדן!!

בצל חתוך לרצועות גדולות (ולא לטגן)
סילאן (הרבה) [שמתי 3-4 +כפות לעוף אחד..]
אבקת מרק בצל (2 כפות +-)

את כל הנ"ל לשים מעל לעוף חתוך וללא עור,
לערבב היטב
לבשל הכל יחד על אש נמוכה כשעתיים
בתאבון!!
 

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
עוף מבושל בסילאן
מעדן!!

בצל חתוך לרצועות גדולות (ולא לטגן)
סילאן (הרבה) [שמתי 3-4 +כפות לעוף אחד..]
אבקת מרק בצל (2 כפות +-)

את כל הנ"ל לשים מעל לעוף חתוך וללא עור,
לערבב היטב
לבשל הכל יחד על אש נמוכה כשעתיים
בתאבון!!
לבשל עם מים/בלי?
לא נשרף?
 

A B

משתמש מקצוען
עוף בדבש- מעדן!!!! (כשעושים מזה אצלינו הולך כפול...)
לאדות בצל
להוסיף את העוף לכמה דקות
להוסיף את הרוטב (לערבב קודם בכלי את כל המרכיבים ורק אח"כ להוסיף לסיר):
1 כף שמן
1 כף דבש
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף שום כתוש
(מספיק לעוף אחד- אני תמיד עושה כפול מהרוטב כי מאד אוהבים אצלינו)
לכסות במים ולבשל

מצוין בהקפאה
טעים במיוחד
 

מלכה123

משתמש מקצוען
אני מטגנת בצל חתוך לטבעות עד הזהבה, מוסיפה מעט שום פרוס ועגבניה פרוסה- במשך 5 דקות. ואז מוסיפה את העוף עם העור כלפי מעלה. מפפרקים (פפריקה) ממליחים ומעט פלפל שחור. מבשלים בסיר סגור על אש קטנה כשעה וחצי. מ-ע-ד-ן!
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כל המתכונים שיש לך לעוף בתנור אפשר לעשות גם בסיר. לבשל על אש נמוכה עד שהכל רך ומסמיך. (אין צורך להוסיך מים אם הסיר סגור והאש נמוכה, הירקות והעוף יפרישו מיצים). אני יכולה לתת אין סוף מתכונים השאלה איזה סגנון את אוהבת. לדוגמה: עוף בפלפלים, עוף באפונה וסלרי/אפונה וגזר. עוף ברוטב עגבניות. עוף בפפריקה ותפו"א. עוף עם בטטות ותפוחי אדמה. עוף עם ירקות וקטניות..
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
משום מה כמעט כל המתכונים ברשת הם לעוף אפוי, ולי אין תנור בשרי...
מחפשת משהו יותר מעניין מסתם עוף מבושל במים.
לא משנה לאיזה חלק של העוף, חוץ מחזה.
הנה שני מתכונים שפרסמתי די מזמן ומאד אהובים בביתנו:
1.
https://www.prog.co.il/threads/עוף-בריבת-משמש.435510/
2.
https://www.prog.co.il/threads/עוף-מבושל-קל-וטעים-רק-שלשה-מוצרים.424134/
 

sari1100

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כל המתכונים שיש לך לעוף בתנור אפשר לעשות גם בסיר. לבשל על אש נמוכה עד שהכל רך ומסמיך. (אין צורך להוסיך מים אם הסיר סגור והאש נמוכה, הירקות והעוף יפרישו מיצים). אני יכולה לתת אין סוף מתכונים השאלה איזה סגנון את אוהבת. לדוגמה: עוף בפלפלים, עוף באפונה וסלרי/אפונה וגזר. עוף ברוטב עגבניות. עוף בפפריקה ותפו"א. עוף עם בטטות ותפוחי אדמה. עוף עם ירקות וקטניות..
הייתי שמחה לעוף בפלפלים, עוך ברוטב עגבניות, עוף בתפו"א ובטטות.
תודה!
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בבישול של עוף מה שתשימי יהיה טעים..

אני מטגנת בצל עם שום
מוסיפה מה שיש:
דבש
רוטב צילי
פפריקה בשמן
גריל עוף
פלפל שחור

מערבבת היטב מוסיפה את העוף,
נותנת לזה להתבשל על אש נמוכה חצי שעה,העוף מפריש הרבה נוזלים, אם אין מספיק מוסיפה עוד מים
ומשאירה על אש נמוכה שעה וחצי בערך..
 

גרפי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עוף בשום:
שמה מלא שיני שום חתוכות בתחתית הסיר, מעדה מעט.
מניחה מעל השום עוף מתובל בגריל עוף+קצת רוטב צ'ילי
מעל זה מניחה ריבועי תפו"א (אפשר גם בטטות) מתובלים כנ"ל (ג.עוף+רוטב צ'ילי)
אני אוהבת להוסיף איזה כוס מים.
מבשלת כשעתיים בערך.
יוצא טעיםםםם, השום נותן טעם מושלם.
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הייתי שמחה לעוף בפלפלים, עוך ברוטב עגבניות, עוף בתפו"א ובטטות.
תודה!
אני כותבת לך אחד עכשיו (קל). את האחרים אם תרצי תזכירי לי מחר.
עוף ברוטב עגבניות:
לשים בסיר 2 כפות שמן (זית). לפרוס 1 בצל לפרוסות דקות לטגן על אש נמוכה עד הזהבה. להוסיך 3-4 שיני שום כתוש. 1 כף פפריקה מתוקה. 1 כפית פפריקה חריפה. 1 כפית כמון (לא חובה), 1 כפית מלח, לערבב. לשפוך לסיר קופסה גדולה של קוביות עגבניות או עגבניות מרוסקות או 6-8 עגבניות טריות חתוכות לקוביות. להוסיך את העוף ואם רוצים גם פרוסות תפו"א וגרגרי חומוס שעברו השריה. מוסיפים כפית מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים שעה-שעה וחצי על אש נמוכה עד שהעוף רך והרוטב סמיך. מידי פעם להרים עם כף מהרוטב ולכסות בו את העוף.
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני עושה עוף על מצע של ירקות, מעדן עלי אדמות!!
מטגנת בצל, מוסיפה גזר מגורד, קישוא מגורד, שום, לפעמים פלפלים מגורדים (אם כן ממש קצת) ובטטה מגורדת, וכל ירק אחר שנשמע לך מתאים. מאדה קצת, מוסיפה את העוף - כרעיים מוסיפה מים (לא מידי הרבה, שלא יהפוך למרק), מתבלת בפלפל שחור ומלח ומבשלת.
הירקות והעוף מקבלים טעם עשיר.

כשבא לי מאד להשקיע, אני באמצע הבישול או אחרי טיגון הירקות מרימה טיפה את העור של הכרעיים ושמה מתחת ירקות, זה הופך להיות סוג של עוף ממולא ומוסיף המו
 

אמא יש רק אחת

משתמש מקצוען
אני מטגנת בצל חתוך לטבעות עד הזהבה, מוסיפה מעט שום פרוס ועגבניה פרוסה- במשך 5 דקות. ואז מוסיפה את העוף עם העור כלפי מעלה. מפפרקים (פפריקה) ממליחים ומעט פלפל שחור. מבשלים בסיר סגור על אש קטנה כשעה וחצי. מ-ע-ד-ן!
כמעט כמו שאני עושה אבל מוסיפה הרבה שום ועגבניה וגם פלפל אדום.
והכי חשוב אש קטנה ולא להוסיף מים, כי הכי טעים שהעוף והירקות מפרישים נוזל..
 

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עוף בירקות מגוררים של אביגייל מייזליק-מתכון אלוף!
לוקח את ההצגה במקום ראשון.
מגרדת את כל סוגי הירקות-בטטה דלעת קישוא גזר תפוח אדמה.
קוצצת בצל וגמבה בצבעים.
מטגנת-מאדה את כל הירקות מוסיפה ירוקים -סלרי בעיני חובה..
אחרי רבע שעה של אידוי מוסיפה את העוף מוסיפה:
כוס מים
כפית אבקת מרק
כורכום ומלח פלפל לפי הטעם.
סוגרת על אש נמוכה לכשעה וחצי.
יוצא מעדן אמיתי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה