עוגות/עוגיות עוגת תפוחים טובה

saris

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגת תפוחים בחושה

4 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
4 כוסות קמח
1 כוס מים אן מיץ תפוזים

לתפוחים:
4 תפוחי עץ, עדיף גרנד- פרוסים לפרוסות דקות.
2 כפות קינמון
1/2 כוס סוכר

לזריה מעלה העוגה:
3 כפות סוכר חום
1 כף קינמון

הכנה:
מקציפים ביצים שלימות עם סוכר במשך כמה דקות יד לקבלת תערובת קצפית בהירה.
מוסיפים שמן בזרם דק.
מוסיפים א. אפיה וקמח לסירוגין עם הנוזלים.

יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית A4 או תבנית עגולה בינונית. אפשר ב-2 אינגליש ארוכות
מערבבים פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר
מפזרים על הבלילה שבתבנית.
מכסים במחצית הבלילה הנותרת.
אם לא מכוסה לגנרי זה גם בסדר

מערבבים סוכר חום וקינמון ומפזרים מלמעלה
אופים ב 180 מעלות כשעה. עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
הכנתי היום יצא מעולה תודה!
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגת תפוחים בחושה

4 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
4 כוסות קמח
1 כוס מים אן מיץ תפוזים

לתפוחים:
4 תפוחי עץ, עדיף גרנד- פרוסים לפרוסות דקות.
2 כפות קינמון
1/2 כוס סוכר

לזריה מעלה העוגה:
3 כפות סוכר חום
1 כף קינמון

הכנה:
מקציפים ביצים שלימות עם סוכר במשך כמה דקות יד לקבלת תערובת קצפית בהירה.
מוסיפים שמן בזרם דק.
מוסיפים א. אפיה וקמח לסירוגין עם הנוזלים.

יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית A4 או תבנית עגולה בינונית. אפשר ב-2 אינגליש ארוכות
מערבבים פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר
מפזרים על הבלילה שבתבנית.
מכסים במחצית הבלילה הנותרת.
אם לא מכוסה לגנרי זה גם בסדר

מערבבים סוכר חום וקינמון ומפזרים מלמעלה
אופים ב 180 מעלות כשעה. עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.


אני באמצע להכין הכוונה לכוסות רגילות או חד פעמי
תודה אבה
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני באמצע להכין הכוונה לכוסות רגילות או חד פעמי
תודה אבה
כתבתי כבר המון פעמים שבמתכונים שלי הכל חד פעמי [מהסיבה הפשוטה שלא לכולן יש כובות מדידה בבית]
בטח כבר לא רלוונטי לך לעוגה ההיא...
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
כתבתי כבר המון פעמים שבמתכונים שלי הכל חד פעמי [מהסיבה הפשוטה שלא לכולן יש כובות מדידה בבית]
בטח כבר לא רלוונטי לך לעוגה ההיא...

הכנתי לשבת ויצא מדהים קיבלתי הרבה מחמאות....... שלבתי במקום כל הכמות של המים קצת יין מתוק
אבל טוב לדעת בשביל מתכונים אחרים שלך...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הכנתי לשבת ויצא מדהים קיבלתי הרבה מחמאות....... שלבתי במקום כל הכמות של המים קצת יין מתוק
אבל טוב לדעת בשביל מתכונים אחרים שלך...
שמחה שיצא לך טעים
זו באמת עוגה מוצלחת מאוד

יין זה רעיון למי שאוהבת את הטעם
 

לילי 1

משתמש מקצוען
כתבתי כבר המון פעמים שבמתכונים שלי הכל חד פעמי [מהסיבה הפשוטה שלא לכולן יש כובות מדידה בבית]
בטח כבר לא רלוונטי לך לעוגה ההיא...
את מתכוונת ח"פ של שתיה קרה או חמה? (יש פער של שליש)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
זה כל כך ישראלי צברי שממש קשה לי להכיל את זה ממך...
מצטערת באמת
בתחילה כתבתי כוסות והכוונה היתה לכוסות מדידה והיה לי ברור שזה ברור.
אבל אז התחילו שאלות.
ותגובות של אוי, אין לי אס כמה זה בכוסות חד פעמיים פשוטים?
אב הבנתי שרוב הציבור כאן הוא ישראלי צברי [כפי שאת מכנה את זה..] ולכן אני מעלה מתכונים לפרוג רק עם כוסות חד פעמיים.
לי אישית יש כוסות מדידה....ואני משתמשת בהם, הרבה
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מתכון מהמם טעים וקל מאד דומה בתוצאה לזה עם התמונות שם בתחילת האשכול...
פשטידת / עוגת תפוחים
החומרים:

4 כוסות קמח
4 כפיות א. אפייה
2 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
2 ביצים
4\8 תפוחי עץ מגורדים \ פרוסות
ההכנה:
2/3 מהבצק לפרוס על התבנית לשים את התפוחים, לפורר את שליש הבצק מעל התפוחים.

אני באמצע להכין ויוצא לי בצק מאוד דביק
כך צריך להיות
באילו כוסות וכפות את משתמשת חד פעמי או מדידה?
תודה רבה
 

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עוגת תפוחים בחושה טעימה מאוד!!

מצרכים:

3 כוסות סוכר
3 ביצים
1/4 1 כוסות שמן (אני שמה 1 כוס שמן +1/4 כוס מים)
3 כוסות קמח
1 קופסת שימורי רסק תפוחי עץ
1 אבקת אפיה
1/2 2 כפיות סודה לשתיה
1/2 1 כפיות קינמון

הכנה:
להקציף יחד את כל החומרים
ליצוק ל-3 תבניות אינגליש קייק
לאפות בתנור שחומם מראש בחום 170 מעלות במשך כשעה

בהצלחה!
תודה רבה רבה!

אני גרועה בעוגות ויצא לי נפלא!!!
 

דוש

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש לי גם מתכון מאוד מוצלח וקל מאווווווד וטעים ורטוב ממש מעדן
במקום סוכר אפשרי לשים סוכרזית ויוצא מעדן גם למי שמקפיד על ענין הסוכר

2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1 אב. אפיה
3/4 כוס שמן (אני בד"כ מחלקת לחצי שמן חצי מים)
6 ביצים
וקופסאת אננס חתיכות שימורים עם חלק מהסירופ שלו
ו12 תפוחי עץ

מכינים את כל הבלילה ללא התפוחים בקערה ומערבבים בכף ללא מיקסר אפילו
ואז חתוכים תפוחים לפלחים בערך 4 תפוחים לכל פס אינגליש קייק
ומעליהם שופכים 1/3 מהקערה...
וזהו...
לאפות בחום די גבוה בערך חצי שעה עד להזהבה
טעים גם חם וגם קר

בקשר לברכות אנחנו בררנו
וכך נאמר לנו
המזונות פותר את התפוח והאננס
אבל לעל המחיה אפשרי לצרף רק את חלקי הבצק ללא הפרות
כך שאם אוכלים רק 2-3 פרוסות אין ככ סיכוי לברכה אחרונה...

גמר חתימה טובה
ותודה לכולם על כל המתכונים
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק יא

א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד בַּיהוָה חָסִיתִי אֵיךְ תֹּאמְרוּ לְנַפְשִׁי (נודו) נוּדִי הַרְכֶם צִפּוֹר:ב כִּי הִנֵּה הָרְשָׁעִים יִדְרְכוּן קֶשֶׁת כּוֹנְנוּ חִצָּם עַל יֶתֶר לִירוֹת בְּמוֹ אֹפֶל לְיִשְׁרֵי לֵב:ג כִּי הַשָּׁתוֹת יֵהָרֵסוּן צַדִּיק מַה פָּעָל:ד יְהוָה בְּהֵיכַל קָדְשׁוֹ יְהוָה בַּשָּׁמַיִם כִּסְאוֹ עֵינָיו יֶחֱזוּ עַפְעַפָּיו יִבְחֲנוּ בְּנֵי אָדָם:ה יְהוָה צַדִּיק יִבְחָן וְרָשָׁע וְאֹהֵב חָמָס שָׂנְאָה נַפְשׁוֹ:ו יַמְטֵר עַל רְשָׁעִים פַּחִים אֵשׁ וְגָפְרִית וְרוּחַ זִלְעָפוֹת מְנָת כּוֹסָם:ז כִּי צַדִּיק יְהוָה צְדָקוֹת אָהֵב יָשָׁר יֶחֱזוּ פָנֵימוֹ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

חג מתן תורה • 1

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה