עוגת תפוחים בחושה
4 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
4 כוסות קמח
1 כוס מים אן מיץ תפוזים
לתפוחים:
4 תפוחי עץ, עדיף גרנד- פרוסים לפרוסות דקות.
2 כפות קינמון
1/2 כוס סוכר
לזריה מעלה העוגה:
3 כפות סוכר חום
1 כף קינמון
הכנה:
מקציפים ביצים שלימות עם סוכר במשך כמה דקות יד לקבלת תערובת קצפית בהירה.
מוסיפים שמן בזרם דק.
מוסיפים א. אפיה וקמח לסירוגין עם הנוזלים.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית A4 או תבנית עגולה בינונית. אפשר ב-2 אינגליש ארוכות
מערבבים פרוסות תפוחים עם קינמון וסוכר
מפזרים על הבלילה שבתבנית.
מכסים במחצית הבלילה הנותרת.
אם לא מכוסה לגנרי זה גם בסדר
מערבבים סוכר חום וקינמון ומפזרים מלמעלה
אופים ב 180 מעלות כשעה. עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.