ביטוח רכב עברת תאונת דרכים? הרווחת....!

• פותח הנושא SHB
  • פורסם בתאריך
@אמיתית
גם אני נמצא באותה הדילמה בדיוק שבוע שעבר הייתי אצל שריד וגם אמר לי בדיוק כמו שאמר לכם, והענין שלא מתאים לי עכשיו 'לעבוד' אצל קופת חולים
האם יש לך מידע חדש בענין?
לא אין לי חדש אני מנסה לחפש עו''ד אחר לשמוע עוד חוות דעת
עברנו תאונה קשה והזוי שעל אישפוז לא מקבלים הרבה

לקחתי עורך דין מצוין שמתמחה בתביעות מהסוג הזה, הוא ייצג תביעות מאוד גדולות בתחום.

אין סיכוי בעולם!! שחברת ביטוח תשלם עשרות אלפי שקלים אם אי אפשר להוכיח נזק אמיתי ורציני! יש בזה כללים מאוד ברורים כמה שוה כל נזק וכו'.

לא חושד בכם ח'ו ששיקרתם אבל כנראה העורך דין עשה את זה לבד... הרי הרווח שלו זה אחוז מסוים ממה שמתקבל מחברת הביטוח.
מה המספר?

היי, ביקשו ממני פרטים של עו"ד שמתמחה בפיצויים לאחר תאונה,
אחרי התאונה היתה השבתה במשך זמן רב מפעילות עקב כאבי צליפת שוט,
וחוסר תפקוד סביר.
על איזה עו"ד הומלץ פה?
אשמח לקבל פרטיו.

שואלת בשביל חברה
הם אמורים לקבל בתקופה הקרובה כסף מחברת הביטוח על תאונה שאירע לבן שלהם
השאלה מה עושים עם הכסף האם זה הולך להורים או חייב להיות בחשבון ע"ש הילד [בן5]
והאם יש אופציה או קומבינה כמו שאומרים שעל ידי כך הכסף יגיע להורים שלו כבר עכשיו ולא רק בגיל 18
אשמח לקבל מידע רלוונטי
תודה

נשמע מוזר לגמרי? אני יודעת אבל ככה בדיוק זה עבד אצלי....
זה התחיל בטיול נחמד שבעלי ארגן לכבוד יום נישואין והסתיים בתאונת דרכים קלה..(מישהו עצר לפנינו בפתאומיות, בעלי בלם מידית וזה שאחרינו לא הספיק ונכנס בנו...) למזלנו בדיוק קודם לכן בעלי שמע מחבר שבמקרה של תאונת דרכים כל שהיא ולא משנה מה רמת החומרה כדאי לפנות מייד לעורך דין לעניני נזיקין וניתן להרוויח מזה הרבה כסף, אז ניסינו גם כן את מזלנו עצרנו בצד הכביש ובעלי התקשר לעורך דין שהמליצו לו עליו שנתן לו הנחיות מדויקות מה לעשות.. עשינו מה שאמר (הגשת תלונה במשטרה, פניה למיון ,פיזיותרפיות וכו') ולאחר מס' חודשים קיבלנו כמה עשרות אלפים לחשבון....
כמה חברים של בעלי ששמעו על הסיפור ואף הם עברו תאונות דרכים קלות פנו אליו גם כן ואחד מהם הצליח להשיג סכום מרשים של 100,000 שח! אמיתי לגמרי!
נוכחתי לראות שאנשים לא מודעים בכלל לאפשרות הזאת וחבל! במעט טרחה ניתן להרוויח סכומי כסף גדולים! מי שמעוניין בפרטי העורך דין, שאגב הוא באמת תותח רציני, יכול לפנות אלי באישי ואתן בשמחה..
היי אשמח לקבל את פרטי העוד המדובר

זה התחיל בטיול נחמד שבעלי ארגן לכבוד יום נישואין והסתיים בתאונת דרכים קלה..(מישהו עצר לפנינו בפתאומיות, בעלי בלם מידית וזה שאחרינו לא הספיק ונכנס בנו...) למזלנו בדיוק קודם לכן בעלי שמע מחבר שבמקרה של תאונת דרכים כל שהיא ולא משנה מה רמת החומרה כדאי לפנות מייד לעורך דין לעניני נזיקין וניתן להרוויח מזה הרבה כסף, אז ניסינו גם כן את מזלנו עצרנו בצד הכביש ובעלי התקשר לעורך דין שהמליצו לו עליו שנתן לו הנחיות מדויקות מה לעשות.. עשינו מה שאמר (הגשת תלונה במשטרה, פניה למיון ,פיזיותרפיות וכו') ולאחר מס' חודשים קיבלנו כמה עשרות אלפים לחשבון....
כמה חברים של בעלי ששמעו על הסיפור ואף הם עברו תאונות דרכים קלות פנו אליו גם כן ואחד מהם הצליח להשיג סכום מרשים של 100,000 שח! אמיתי לגמרי!
נוכחתי לראות שאנשים לא מודעים בכלל לאפשרות הזאת וחבל! במעט טרחה ניתן להרוויח סכומי כסף גדולים! מי שמעוניין בפרטי העורך דין, שאגב הוא באמת תותח רציני, יכול לפנות אלי באישי ואתן בשמחה..
גמני אשמח לפרטים

אשמח לקבל פרטיים על העורך דין

לא קראתי את האשכול אבל צריך לזכור שאין התר בשום פנים ואופן לגנוב חברת ביטוח חד וחלק

אודה לקבלת הטלפון של עורך הדין המומלץ.

ביתנו הקטנה נדרסה בתאונת דרכים לפני כשלוש שנים וניצלה בנס כשהרכב עלה רק על רגלה ופיצץ לה את העצם המרכזית לשבר ספירלי. אנו מחפשים עורך דין מוצלח אמיתי.

המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אודה לקבלת הטלפון של עורך הדין המומלץ.

ביתנו הקטנה נדרסה בתאונת דרכים לפני כשלוש שנים וניצלה בנס כשהרכב עלה רק על רגלה ופיצץ לה את העצם המרכזית לשבר ספירלי. אנו מחפשים עורך דין מוצלח אמיתי.

המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פוקוש:
אשמח לקבל כתובת מייל שלכם להתייעצות או טלפון לכתובת 7680985 גימייל.
תודה רבה

SHB ,
אשמח לקבל פרטים יותר מדויקים או טלפון שלך למייל 7680985 גימייל.
תודה רבה

משהו מוזר
פנינו לעוד שריד והוא טען שלא נקבל מי יודע מה על האשפוז
עברנו תאונה בעלי ואני ו 2 ילדיי
אני ובני היינו מאושפזים 2 לילות
ובתי לילה אחד
בעלי השתחרר באותו יום
והוא טען שלא נרויח מזה רק אם נטען עכשיו במשך חצי שנה על כאבים ורופאים וכ
ואני חשבתי שעצם הפינוי ועצם האשפוז לבד יביא לי את רוב הכסף
לא?
התביעה המדוברת נקראית תביעת נזיקין, זו בעצם תביעה על נזקי גוף. אשפוז לא נחשב לנזק. בשביל להוכיח נזק אכן צריך "לעבוד" בקופת חולים כמו שהגדרת את זה..
אני למשל הלכתי לכל מקום שהוא שלח אותי, צילומי סי טי ו mri פיזיוטרפיות, מומחי אורטופדיה וכו
אבל ההשקעה השתלמה, בשום עבודה לא היתי מקבלת מעל 100000 שח על השקעה ברמה הזאת..
בשביל תביעת נזיקין צריכים הוכחת נזק, ככל שההוכחה יותר משכנעת כך סכום הפיצוי גדול יותר. אבל כמובן שלא מיועד למי שלא מעוניין "להשקיע" בתיק... אלא אם כן נגרם אכן נזק גופני משמעותי ח"ו ואז אין כאן הרבה מה להשקיע שכן הנזק ברור וגלוי

התביעה המדוברת נקראית תביעת נזיקין, זו בעצם תביעה על נזקי גוף. אשפוז לא נחשב לנזק. בשביל להוכיח נזק אכן צריך "לעבוד" בקופת חולים כמו שהגדרת את זה..
אני למשל הלכתי לכל מקום שהוא שלח אותי, צילומי סי טי ו mri פיזיוטרפיות, מומחי אורטופדיה וכו
אבל ההשקעה השתלמה, בשום עבודה לא היתי מקבלת מעל 100000 שח על השקעה ברמה הזאת..
בשביל תביעת נזיקין צריכים הוכחת נזק, ככל שההוכחה יותר משכנעת כך סכום הפיצוי גדול יותר. אבל כמובן שלא מיועד למי שלא מעוניין "להשקיע" בתיק... אלא אם כן נגרם אכן נזק גופני משמעותי ח"ו ואז אין כאן הרבה מה להשקיע שכן הנזק ברור וגלוי
אשמח לקבל פרטים של עוד או מה שהלכתם דרכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה