סרוק ותקן...

• הוסף לסימניות
המחשב ביקש ממני לסרוק את כרטיס ה SD פחדתי על התמונות שהיו שם, אז סירבתי, העתקתי את התמונות למחשב, ורק אז עשיתי לו סרוק ותקן.
אין לי מושג מדוע אבל בסיום פעולת התיקון תיקייה שלמה של תמונות נעלמה ממקומה, ועברה לתיקייה הנסתרת System Volume Information, כשאין אפשרות לגעת ולהעביר את התמונות שם, ומצד שני הם עדיין תופסים נפח בכרטיס כמובן, מדוע זה קרה, והאם לא ממולץ לסרוק ולתקן כשווינדוס מבקש זאת ממני?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בטיב הסריקה הזו, אבל מהניסיון שלי באמת הסריקה והתיקון האלה של WINDOWS גורמים לשיבושים בקבצים שבתוך הזיכרון. ויותר מזה - גם אם אתה עושה סריקה כזו, זה לא מבטיח בכלל שאחרי זמן קצר לא תראה שוב את ההודעה הזו "יש בעיה ב...". אני התרגלתי להתעלם מההודעה הזו.

טוב מאוד שנזהרת מראש

• הוסף לסימניות
תודה!

נשמח לשמוע את דעת המומחים בעניין, ואם יש צורך להזהיר לא להשתמש בפונקצייה זו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;n5027920:
אני לא מבין בטיב הסריקה הזו, אבל מהניסיון שלי באמת הסריקה והתיקון האלה של WINDOWS גורמים לשיבושים בקבצים שבתוך הזיכרון. ויותר מזה - גם אם אתה עושה סריקה כזו, זה לא מבטיח בכלל שאחרי זמן קצר לא תראה שוב את ההודעה הזו "יש בעיה ב...". אני התרגלתי להתעלם מההודעה הזו.

טוב מאוד שנזהרת מראש

אתה לא צודק,
הבעיות האלו קוראות שיש נזק פיזי בכרטיס וזה מתקן את הקבצים!!!
בשפה המקצועית קוראים לזה CHKDSK

הקבצים לא נעלמים והם לא מופיעים בתקיה שצוינה למעלה , אלא בתקיה המוסתרת FUOND.000
(צריך להגדיר הצגת קבצים מוסתרים וגם קבצי מערכת)
הם משנים סיומת לCHK ואפשר להחזירת לסיומת המקורית
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5028705:
אתה לא צודק,

הקבצים לא נעלמים והם לא מופיעים בתקיה שצוינה למעלה , אלא בתקיה המוסתרת FUOND.000
בהצלחה

אז אפשר לסמוך על הסרוק ותקן, שלא יקלקל?

אגב כפי שכתבתי, אצלי הם לא הופיעו FUOND הנ''ל אלא ב - System Volume Information, מדוע זה קרה, ולמה בכלל הוא נוגע לי בקבצים, שיתקן מה שצריך, וישאיר כל דבר במקומו?

ועוד משהו, מדוע א''א להוציא את הקבצים התיקיה הנ''ל?

• הוסף לסימניות
איני לוקח אחריות על נזקים (היה לא תהיה)
אך עשיתי עשרות פעמים אישור על 'סרוק ותקן'
והמחשב לא מחק שום קובץ מהכרטיס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;n5028705:
אתה לא צודק,

בהצלחה

דרך אגב, אם באמת זה כמו שאתה אומר שזהו נזק פיזי בכרטיס, לכאורה ניתן להעתיק את התוכן למחשב לפני התיקון, ולהחזיר את הקבצים אחרי התיקון, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;n5035108:
דרך אגב, אם באמת זה כמו שאתה אומר שזהו נזק פיזי בכרטיס, לכאורה ניתן להעתיק את התוכן למחשב לפני התיקון, ולהחזיר את הקבצים אחרי התיקון, לא?

זה מה שאני עשיתי וזה עובד!
רק השאלה שלי אם יש סיכוי שהתיקון ימחק קבצים, ולמה הוא מעביר אותם לתיקיה ההיא, ולא משאיר אותם במקום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאלי;n5039530:
זה מה שאני עשיתי וזה עובד!
רק השאלה שלי אם יש סיכוי שהתיקון ימחק קבצים, ולמה הוא מעביר אותם לתיקיה ההיא, ולא משאיר אותם במקום?

ככה זה עובד אחרי שיש קבצים פגומים ונראה כמו דף לבן אותיות גיברייש
ואז אחרי התיקון זה עובר לתקקיית FUOND

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאלי;n5027808:
המחשב ביקש ממני לסרוק את כרטיס ה SD פחדתי על התמונות שהיו שם, אז סירבתי, העתקתי את התמונות למחשב, ורק אז עשיתי לו סרוק ותקן.
אין לי מושג מדוע אבל בסיום פעולת התיקון תיקייה שלמה של תמונות נעלמה ממקומה, ועברה לתיקייה הנסתרת System Volume Information, כשאין אפשרות לגעת ולהעביר את התמונות שם, ומצד שני הם עדיין תופסים נפח בכרטיס כמובן, מדוע זה קרה, והאם לא ממולץ לסרוק ולתקן כשווינדוס מבקש זאת ממני?

כנראה העתקת בטעות את הקבצים לתיקייה System Volume Information, התיקייה הזאת מוגדרת שאפשר לכתוב בה, אך א"א למחוק ממנה, יש תוכנות שמסירים את הנעילה, ואז אפשר למחוק את התיקיה.

• הוסף לסימניות
תכלס איך אני מוציא את התמונות שיש בתוך התיקיה הריקה - אך תופס נפח במאפינים

• הוסף לסימניות
הCHKDSK הזה היה יותר טוב לו לא היה נברא
עושה יותר נזק מאשר תועלת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משחזר מידע;n5084156:
הCHKDSK הזה היה יותר טוב לו לא היה נברא
עושה יותר נזק מאשר תועלת

תלוי איך משתמשים בו..
מי שמכיר טוב את הפרמטרים שלו ויודע מתי להשתמש בכל האפשרויות שלו אז זה ממש מעולה ולא אמור לגרום לבעיות כלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלי1;n5083991:
תכלס איך אני מוציא את התמונות שיש בתוך התיקיה הריקה - אך תופס נפח במאפינים

אתה לא יכול להעתיק משם?
כנראה שזה מוסתר, או שתגדיר שיוצג מוסתרים, או שתעשה חיפוש בתוך התיקייה ".".

• הוסף לסימניות
למעשה לי קרה כנכתב לעיל, יש לי כרטיס זיכרון של מצלמה כתבתי סרוק ותקן והכל נעלם ובפועל יש את הנפח של הג'יגה, זאת אומרת שזה קיים
איך אני מגיע לזה
עשיתי חיפוש " או . ומצאתי את הכל אבל א"א לראות את זה רק קבצים מוזרים
תודה מראש

• הוסף לסימניות
למעשה לי קרה כנכתב לעיל, יש לי כרטיס זיכרון של מצלמה כתבתי סרוק ותקן והכל נעלם ובפועל יש את הנפח של הג'יגה, זאת אומרת שזה קיים
איך אני מגיע לזה
עשיתי חיפוש " או . ומצאתי את הכל אבל א"א לראות את זה רק קבצים מוזרים
תודה מראש
תוריד ותפעיל את "התיקון הכללי". מכאן:
www.prog.co.il/posts/6987813

ולהבא בבקשה לפתוח אשכול חדש.

• הוסף לסימניות
לא קרה כלום
השם ירחם
דיסק און קי עם 14 גיגה, שמסתכלים מבחוץ רואים שהוא מלא וכשפותחים כל הקבצים נעלמו, והוינדוס הציע לסרוק ולתקן, נתתי לו ומאז רוב הקבצים מופעים כולם ביחד בלי סדר בתוך תיקיה בשם FOUND.000 אבל כולם קבצי מערכת שאני לא יכול להפעיל, וכולם אם שם אחיד FILE לפי מספר

• הוסף לסימניות
אני בעבר עשיתי סרוק ותקן והכל נמחק, השם ירחם
כשמעצבן ההודעה יש פיתרון פרימטיבי, להעתיק הכל ואז לאתחל ולהחזיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!

כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.

עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.
מוישי נראה כמו הילד הכי תמים שתפגשו: חולצה מגוהצת, כיפה שחורה שיושבת בול, וחיוך של "ילד טוב ירושלים". אבל מאחורי המראה המטעה הזה מסתתר מוח שמזהה פרצות בלוגיקה של מבוגרים עוד לפני שהם סיימו לדבר...
קצת הכרות...
הרקע: יום שישי אחר הצהריים. מוישי נכנס לבית הכנסת השכונתי, לבוש בחולצה לבנה מעומלנת, הכיפה השחורה הקטנה מונחת בדיוק במרכז הראש. הוא ניגש למקרר השתייה. הגבאי הוותיק, רבי חזקאל, איש רציני עם משקפיים על קצה האף, עוצר אותו.
רבי חזקאל: "מוישי! לאט לך. אתה יודע שהשתייה פה היא רק למי שלומד או עוזר לנקות לפני שבת?"
מוישי (עוצר, מחייך את החיוך שלו ולא מתבלבל לשנייה): "שלום עליכם, רבי חזקאל. בדיוק על זה רציתי לדבר איתך. אתה הרי גבאי ותיק, אתה יודע שזמנים השתנו, נכון?"
רבי חזקאל (מרים גבה): "מה הקשר לזמנים שהשתנו? עבודה זו עבודה, ושתייה זו שתייה."
מוישי (בטון בוגר ומחושב): "נכון מאוד. אבל פעם, כשאבא שלי ברוך היה בגיל שלי, היית צריך להזיז ספסלים כדי להרגיש שאתה עוזר. היום, בעידן הדיגיטלי, העזרה הכי גדולה היא 'יחסי ציבור'. אם אני אשתה פה כוס טרופית קרה ואצא החוצה עם פרצוף מרוצה, כל הילדים בשכונה ירצו לבוא ללמוד דווקא בבית הכנסת שלך. אני בעצם עושה לך פה שירות שיווקי בחינם!"
רבי חזקאל (נשאר פעור פה לרגע, מנסה להבין אם הילד הרגע עבד עליו או שהוא באמת גאון): "שירות שיווקי? בשביל טרופית אחת?"
מוישי (לוקח את השתייה, קורץ ומניח יד על הכתף של הגבאי): "בדיוק, רבי חזקאל. אל תסתכל על הכוס, תסתכל על הפוטנציאל. שבת שלום!"
מוישי יוצא מהדלת בצעד קליל, משאיר את הגבאי לעמוד שם ולמלמל לעצמו: "הילד הזה... הוא עוד יהיה ...774555.jpg
  • תודה
Reactions: net131 //
15 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה