Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
כנ"ל היום המילה ה998 רק מבלבלת-ערגולובכלל, יש הטעיות קשות.
אם נסתכל על של אתמול
מה הקשר בין נרקומן ומסומם למחאה???
זה המילים של שלשוםאולי בגלל חוסר פניות?
ובכלל, יש הטעיות קשות.
אם נסתכל על של אתמול
מה הקשר בין נרקומן ומסומם למחאה???
שלשום?זה המילים של שלשום
אני בעצמי טעיתי:מתאים לי לטעות.
איזה באסההההה
אני עוד בפתרון הקודם, חשבתי שלעד נשארתי במוצ"ש![]()
הם לא. איתמר שפי אמר שהוא מזין את המילים שהוא בוחר חודשיים-שלוש קודםאני לא משחקת במוצ"ש, כי הם מכינים אותו בליל שבת.
אבל זה אוטומטינכון. הרבה דברים נעשים בשבת, ואנחנו קונים מוצרים ושירותים שנעשים בשבת.
ובכל זאת, משהו שמתחלף כל יום, והוא עולה לרשת ביום שבת, וברור שהוא עולה בשבת, הוא עולה כל לילה בסביבות השעה 2. זה שונה.
ויתכן שאני טועה.
וגם תוכניות רדיו שמשודרות בשבת, ומעלים אותם שוב - אני לא מקשיבה להם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: איטלקינוס, שם משתמש: נחוץ, השמנמן ועוד 120 משתמשים123 //