Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
לא נראה לי שהפיתרון עולה בקנה אחד עם השדה הסמנטי.אני לא רואה הרבה קשר בין המילים הירוקות לפתרון,
זה טיפשי ומעצבן.
מישהו יודע את המילים הכי קרובות: 999,998?
מעניין לבדוק את הקשר.
ניסיתי מילים ממש נרדפות, והן לא הכי קרובות:
להופיע- 971
לעלות- רחוק
לבצבץ- 803
להגיח- רחוק
להתפרץ- 809
לבקוע- רחוק
הזוי!
מהר בספוילר לפני שיזרקו עליך אבנים/עגבניות/קטשופלא נראה לי שהפיתרון עולה בקנה אחד עם השדה הסמנטי.
אני מחקתי.מהר בספוילר לפני שיזרקו עליך אבנים/עגבניות/קטשופ![]()
וזה מה שדפוק, זה תוכנה חסרת שכל.לא נראה לי שהפיתרון עולה בקנה אחד עם השדה הסמנטי.
998 זה להתפתח
997 זה לדעוך
996 זה לפרוח
993 זה לצמוח
992 צצות
תוקן.לא מחקת
שריר וקיים
למה כועס? לא עליי נכון? אימאלההההוזה מה שדפוק, זה תוכנה חסרת שכל.
על עצמילמה כועס? לא עליי נכון? אימאלהההה
70 צהרים 92.02999/1000 74 בוקר 87.32998/1000 71 חצות 74.17992/1000 77 לילה 72.75990/1000 55 מוצאי 65.93979/1000
זה הפתרון בעצמו..... תוסיפי את האות יודזה באמת קשור לפתרון?
לא מצליחה להגיע אליו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה הפתרון בעצמו..... תוסיפי את האות יוד
מה הסיפור עם ה"יודים"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: איטלקינוס, שם משתמש: נחוץ, השמנמן ועוד 120 משתמשים123 //