Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
בס"ד
זה הקישור:
סמנטעל
semantle.ishefi.com
והנה הסבר מתוך האתר עצמו:
נחשו את המילה הסודית
אפשר לנחש מילה או ביטוי קצר. המילה הסודית יכולה להיות בכל אורך, אבל תהיה מילה בודדת (ולא ביטוי).
המשחק יגיד כמה המילה קרובה סמנטית למילה הסודית. קרבה לא באה לידי ביטוי באיות אלא במשמעות. ״משמעות״ או ״קרבה סמנטית״ נמדדת באמצעות Word2Vec. או במילים פשוטות יותר: שתי מילים הן יותר קרובות סמנטית ככל שיותר סביר להשתמש בשתיהן בקונטקסט דומה .(ספציפית בויקיפדיה, כי זה הקורפוס שהמודל אומן עליו) הציון לקרבה הסמנטית הוא בין 100- ל־100, כש־100- זה ממש רחוק ו־100 זאת המילה הסודית בעצמה.
המילה הסודית יכולה להיות כל חלק דיבר, אבל תמיד תהיה מילה בודדת.
המשחק יגיד כמה הניחוש שלך קרוב למילה הסודית ויציין אם המילה אחת מ1000 המילים הכי קרובות למילה הסודית.
בניגוד ל־Wordle, בדרך כלל צריך יותר מ6 ניחושים. יותר בכיוון של כמה עשרות. ויש מילה חדשה כל יום.
נכנסים. מנחשים. מצליחים...
כל מילה מקבלת ציון עד כמה היא קרובה במשמעות למילה שנבחרה,
כאילו עד כמה יש סיכוי שישתמשו בשתי המילים באותו משפט.
84.5 זה הציון.
נוסף לכך, ישנן 1000 מילים שנחשבות קרובות סמנטית למילה הנבחרת.
ועל כל מילה בתוך ה1000, כתוב כמה היא מתוך ה1000.
996 מתוך 1000 זה אומר שיש רק עוד 3 מילים יותר קרובות מזו למילה עצמה.
צריך רק להבין איך זה עובד
לדוגמא - סוכריה ומקל לא יהיו קרובים, אבל סוכריה וממתק או סוכריה וסוכר בהחלט יכולים להיות קרובים.
כשתגלו את המילה, תבינו למה המילה שטאבו שמה בספוילר לא קרובה למילה של היום.
סמנטיקה- חקר המשמעות
הכונה שהמילים קרובות מבחינת המשמעות
צריך להקליד סתם מילים שעולות בראש ויש לך מספרים שאומרים לך עד כמה אתה קרובה למילה הנבחרת וככה מתקדמים עד שמגיעים למילה.
התכניקה של המשחק היא שדה סימנטי.
תנסה משחק אחד ותבין את הרעיון
אפשר להכנס לבראנז'ה?
מה זה סמנטעל? ומה הולך פה בכלל? מישהו יכול להסביר.. לא הבנתי מילה וחצי מילה מכל האשכול הזה
המילה שלך לא קשורה בגרוש לפיתרון לדעתימה??
איך?
המילה קשורה למה שכתבתי למעלה?
אז איך את מסבירה את זה שהיא 997/1000???המילה שלך לא קשורה בגרוש לפיתרון לדעתי
אולי כי לפעמים מכניסים את זה לשקיתאז איך את מסבירה את זה שהיא 997/1000???
מוזר ממש
כשהולכים לים (והים שווה 21אולי כי לפעמים מכניסים את זה לשקית
רגע. חייבת לסייג.אני ב63
למי שמתחיל, כמוני, במילים שנמצאות בסביבה הקרובה,
יש סיכוי טוב להגיע די מהר למילים ירוקות.
גם אני משום מה התחלתי עם מילה קרובהאני ב63
למי שמתחיל, כמוני, במילים שנמצאות בסביבה הקרובה,
יש סיכוי טוב להגיע די מהר למילים ירוקות.
לפי המילים שהיו לי עד עכשיו זה קשור ל:קשוח לי ממשששש
אני ב61 עכשיו
שעה על אותה מילה
תנו רמז
כן, גם אני...הגעתי למילה 999
בטעות לגמרי
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים