סיפור מייאש- הבו את דעתכם הכנה

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעשה שהיה. לקוח הזמין אצלי עבודה לאייר ספר ילדים אחרי שעות רבות
(אצלי זה לא נשלף מהשרוול) הלא יאומן קרה הוא היתחרט!
התנהגות הלקוח, ענין התשלום, כל זה לא מענין כמו האם באמת סגנון הציורים כל כך לא טוב?
אל תתנו מחמאות כדי לעודד, אני מעונינת בחוות דעת מיקצועית אמיתית. תודה לכולכם

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 449.9 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
לא טוב??? מה פתאום, האיורים מקסימים ומלאי חן וזה לא רק כדי לעודד.
ממש מתוקים.
הצבעים לטעמי קצת חלשים, ואני מבינה שעדיין לא סיימת את הצביעה של הפנים, אז לגבי הבעות פנים קשה לי לחוות דעה.
טיפ קטן לצבעי עפרון (אני עובדת גם איתם) - להשתמש בהרבה גוונים, ובעיקר צבעים מנוגדים, כדי לתת לצביעה עומק ועניין.
עקרון בסיסי בצבעי עפרון הוא שימוש בגוון מנוגד כדי ליצור הצללות (אני יודעת זה נשמע מהפכני, לעשות הצללות של משטח כתום עם כחול וסגול, אבל מנסיון - זה נותן תוצאה מהממת והרבה יותר עשירה). אני אעלה לפה דוגמה אם תרצי.

• הוסף לסימניות
מירי, שלום!
הציורים מתוקים מאד חבל שאי אפשר לראות את הפנים. יפה מאד שיצאת מ"הריבוע" .
התנוחות של הדמויות ממש מוצלחות. (ב -2 התמונות האמצעיות למטה - יש בעיה קלה בתנוחות הידיים)
הצבעים דהויים מעט - מניסיוני בדרך כלל בספרי ילדים אוהבים צבעים עזים יותר.
בהצלחה בהמשך.
נשמח שתעלי עוד מעבודותייך.

• הוסף לסימניות
ציורים חמודים ונעימים לעין. מדוע הפנים לא צבועות? עיניים פה? התנועות מגוונות, נכונות ויפות. צביעה יפה מאוד ומדוייקת. הקוביות עומדות על הדף בקומפוזיציה מעניינת ובאופן כללי דעתי היא שהציורים יכולים לפאר ספר מכובד. רצית הערות? בתמונה השמאלית למעלה הילדה המסתתרת מאחורי האמא עומדת לפניה לפי הרגליים, גם היד של האמא קצת קטנה. בתמונה של הילדות עם האצבעות למטה. הידיים קטנות קצת
לדעתי, הלקוח הפסיד.

• הוסף לסימניות
בהחלט הפסד שלו התמונות מאוד חמודות
הצבעים מעט חלשים ואולי זה מה שהפריע כי ציורי ילדים חייבים להיות חזקים יותר
אריאלס אשמח אם תעלי מהציורים שלך זה יחכים את כולנו

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם ולפי מה שצינתם על הצבע והפנים הגימור היה אמור להיות במחשב בצביענ עם עט דיגטלי ואז היה מגיע החוזק הניגודיות וכו'
בכל אופן פה זה ניתקע ותודה על הע/ארות

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לרוב ההערות למעלה
הציורים חמודים מאד. אולי זה פשוט בגלל הרף החדש שהציב גדי פולק...

• הוסף לסימניות
לדעתי

זה יפה מאוד אבל זקוק נואשות לקווים יותר חדים. חזקים הן בקו הן בצביעה..אבל בסה"כ זה מאוד מאוד יפה הכיוון

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!

חיזוק הצבעים זה שטויות! לדעתי, מי שמסוגלת לאייר כל כך נכון תנוחות גוף מגוונות ולשמור על היחסים הנכונים גם כשמדובר בילדים, מסוגלת לצבוע חבל על הזמן! ניכר שהדמויות הן סקיצה לא גמורה, הבסיס מעולה, יישר כוח! הפסד הלקוח! (יצא חרוז)

• הוסף לסימניות
התנוחות מאד מעניינות ומדוייקות!

• הוסף לסימניות
אין לי דעת מיקצועית בציור, אבל הם נראים לי ברמה גבוה מאוד חבל"ז (בהתעלמות מהעיניים וצבע הפרצופים, שהם לא נגמרו)

• הוסף לסימניות
גם אני חושב שהציורים ברמה גבוהה מאד. יפים מאד ומקצועיים.

• הוסף לסימניות
מאד מאד התפעלתי. מאד ייחודי ומרענן בשוני שלו. עדין ומתוק והצביעה ממש מקורית. אני חושבת שכל ילד היה נהנה מהספר.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד
אמת , הצביעה חסרה קצת חיים , אבל היא בכל זאת מהממת . ההצללות מדוייקות , התנוחות משגעות, והאיור מעולה עד לפרטים הקטנים כגון כפות היידים , תפאורה וכו...

ולגבי הלקוח, כבר סיכמו פה לא פעם ולא פעמיים שהלקוח פעמים רבות לא מבין מה יפה ומה טוב. הלקוח הוא לקוח. אני משוכנע שהנסיגה שלו היא משמיים ושהאיורים שלך שווים המון.
עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
טוב, קבלתי ממכם הרבה עידוד אני הולכת לפתוח שוב את המשרד...

• הוסף לסימניות
רק לא להתייאש, הדרך להצלחה קרובה יותר מאתמול, והרבה יותר משלשום.:)

• הוסף לסימניות
סתם נקודה למחשבה,
לקוח מבקש מאיש מקצוע עבודה ובסוף מתחרט, הוא לא אמור לשלפם על כל המאמץ ושעות העבודה?
כנ"ל לגבי תיקונים ושינויים

• הוסף לסימניות
ודאי שהוא אמור לשלם וזכותו לקבל את החומר שנעשה
במקרה הזה רציתי שאם לא יצא הספר לאור לפחות הציורים ישארו אצלי
עדין אני חושבת שמגיע לי איזשהוא פיצוי אך כבודי לא נותן לי לבקש
(יש לי 6 סיפורים מוכנים!!!)

• הוסף לסימניות
התנוחות ממש מתוקות, אבל הידיים, בעיקר, זקוקות לשיפור. אם את רוצה להמשיך בתחום הזה כדאי קצת להשתכלל. ואגב, ה'מכה' שקיבלת יכולה להיות מנוף מצוין קדימה, חלילה לא להתייאש, את בכיוון הנכון!

• הוסף לסימניות
אני לא מבין:
מצד אחד את מתלוננת על הלקוח ה"לא מתחשב" ומצד שני משתמע מדבריך שהלקוח דווקא כן מעוניין לשלם, זכותו של הלקוח שלא לרצות את העבודה אם הוא מוכן לשלם על מה שכבר נעשה!, ואם כך על מה טרוניותיך?
תקני אותי אם הבנתי לא נכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה