רכבים סוכן רכב מומלץ

• הוסף לסימניות
אני רוצה להקדיש ברכה מיוחדת לסוחר הרכבים הנודע ר שמואל קליין, @קליין ש.

איש יקר שהפך את חוויית קניית הרכב שלי למשהו יוצא דופן...

הגעתי אליו שבוע אחרי הטסט, עם 0 היכרות את עולם הרכב... לא ידעתי מה אני צריך וממה להיזהר

מה שקוראים " טרף קל"

שמוליק היה איתי כל כך ישר ושקוף, התאים לי בדיוק את מה שהייתי צריך, חסך לי כספים וידע לכוון אותי לרכב שיחסוך לי הכי הרבה.

וכמובן במאור פנים וזמינות לכל שאלה.

גם לאחר סיום העסקה כשצצו אחרי זה איזו בעיה או שתיים – הוא פשוט טיפל בהן באחריות ובמסירות.

אני ממליץ מכל הלב לכל מי שמחפש לקנות רכב, לפנות אל שמוליק ומאחל לו שימשיך לעלות ולהצליח ושכל סוכני הרכב ילמדו ממנו איך מתנהלים בהגינות...

מי שרוצה ליצור איתי קשר, אני לא איזה יוזר אנונימי – אתם מוזמנים לשלוח מייל לברר
Z550770Z בגימייל

כמובן שזה לא ממומן!

• הוסף לסימניות
גם אני נהנתי מהשירות והאמינות של שמוליק קליין,
התחלתי איתו בגלל שכתב על עצמו שאין לו ווצאפ...
ונוכחתי לראות את זה בהעברת בעלות, שכל מה שיש לו זה פלאפון כשר
שימשיך להצליח!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להמלצות....
ויכול להעיד ששמואל עומד לגמרי מאחורי המילה שלו
ובמקרה שלי הוא השקיע אלפי שקלים (ולא מדובר ברכב יקר מאוד ככה שלא נראה לי שהוא נשאר ברווח) ע"מ לטפל בתקלה שהייתה ברכב שמכר לי ולעמוד בהתחייבותו במה שנתן אחריות
ולפי מה שאני שומע מהסביבה זה לא מובן מאליו....

• הוסף לסימניות
ממליץ גם לקח אחריות בכל מהלך הרכישה, ובכל תקלה שהיה טיפל!!!
כבר פעם שנייה שאני קונה ממנו

• הוסף לסימניות
אשמח להבין- האם יכול להיות שדרכו אמצא רכב בזול יותר מיד 2 וכדו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה