איזה סוג עבודה?מחפש רעיון למתנה לאשתי לרגל התחלת עבודה חדשה אשמח לשמוע רעיונות תודה
איזה סוג עבודה?
אהבתיייייייהייתי שמה חבילה קשים וחוט לטלפון (על החוט יכול להיות מודפס תמונה של הילדים וכו')
וכותבת:
כל ההתחלות "קשות"
כשתחושי ברגעים קשים,
תקישי על הספרות
אני כאן בשבילך -
05.........
כך תתגברי על ה"מוקשים"
משהו בסגנון
תנסחו איך שתרצו.
ואוו חזק אהבתי ממשהייתי שמה חבילה קשים וחוט לטלפון (על החוט יכול להיות מודפס תמונה של הילדים וכו')
וכותבת:
כל ההתחלות "קשות"
כשתחושי ברגעים קשים,
תקישי על הספרות
אני כאן בשבילך -
05.........
כך תתגברי על ה"מוקשים"
משהו בסגנון
תנסחו איך שתרצו.
החוט והקשים היית אורזת בכלי מיוחד .?הייתי שמה חבילה קשים וחוט לטלפון (על החוט יכול להיות מודפס תמונה של הילדים וכו')
וכותבת:
כל ההתחלות "קשות"
כשתחושי ברגעים קשים,
תקישי על הספרות
אני כאן בשבילך -
05.........
כך תתגברי על ה"מוקשים"
משהו בסגנון
תנסחו איך שתרצו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אזרחות ארהב CitiPath, לב נשבר, תמלול זריז ועוד 7 משתמשים10 //